127

Слончо

преди 2 години

За хора с репродуктивни проблеми е страхотна опция. Но за създаване на човеци без родители или идеята да "освободим" майките от бремето да раждат.... Това хич не е добре. Съгласен съм, че има и жени, които са ужасени от идеята, че ще трябва да родят в даден момент. Много държави взеха майчинството на жените си. Изоставят сукалчета заради тъпата работа. А сега искат да им вземат и бременноста... Твърде голямо посегателство!!!Категорично НЕРЕДНО!

126

Анонимен

преди 2 години

Явно много страни започват да осъзнават че хората с благосъстояние не желаят данимат по много деца, което неминуемо води до намаляване на населението и колапс на социалната среда и цивилизацията. Човека е ресурс, но дали искаме роботи да произвеждат благата или хора отгледани в подобни утроби, а може би и двете. Следващата стъпка е удължаване на живота до няколко столетия за да не се губи наученото / информацията

125

преди 2 години

Страходно бъдеще ! Освен това няма нужда от майки по принцип. Децата просто ще станат собственост на държавата и тя ще произведе от тях личности според нуждите си !

124

Линда

преди 2 години

Това може да е в помощ на семейни двойки с репродуктивни проблеми. Идеята е добра, ако по този начин помогнат на хората. Но ако целта им е друга- производство на човешки същества на конвейр, тогава никак не ми допада.

123

Гражданин

преди 2 години

Колко болен мозък трябва да си, че да родиш подобна идея, да наливаш милиони пари за да я осъществиш и дори да я коментираш така открито без всякакви скрупули Абсолютно отвратително, нехуманно и вулгарно.Това с Ковида и ваксините беше само за загрявка. Само началото. Генералната репетиция. Новият световен ред начело с Антихрист и изкуствения интелект идва.

122

Анонимен

преди 2 години

Супер! Ще може д аси гледаме деца, без да се налага да ги делиме с жените. Жените правят слаби мъже, когаот ги гледат. Мен ме е гледал тате, на село. Всеки ден ядох по 3 пъти пердах - то ритници, то юмруци, влачеше ме по пода ... ама станах мъж! Не като сегашните пyтьовци ...

121

Анонимен

преди 2 години

До А++ Хубави идеи, ама тукашните тъпигьози още не вярват на лекаря, като им каже, че пръжки с лук е вредно, а ракията де я варят по 250 литра на година, па си е направо отрова ;)

120

Анонимен

преди 2 години

Може ли да си клонна няколко яки мадами за мегданя, да ги пускам ...

119

IVo_1

преди 2 години

Накрая хората ще са само консуматори с по една тръба в устата за хранене и една за отвеждане, на главата едни очила и ... Матрицата (филмът) в действие.

118

Анонимен

преди 2 години

А кой ще създаде гледачката с изкуствен интелект? Все пак се очаква създателя да има естествен такъв, но ако го има - няма да позволи изкусвен да гледа човешки бебета... Нещо като парадокс, а? Впрочем, интелекта на планетата е крайно число и е разпределен м/у хората, а населението расте....

117

Анонимен

преди 2 години

До 127 А++. Убягва ви нещо съществено, а именно, че едно човешко същество не е само тяло, съществуващо живо 120 години. Хората ни прави хора взаимодействието с другите човешки същества. И това започва още от утробата - чуваме гласа на майката, пулса й, усещаме емоциите, постоянно се променя биохимията заради емоциите и това формира хората. Ние постоянно обменяме и споделяме емоции, преживявания, идеи... Ако хората се отглеждат от AI, това ще са съвсем нов вид хора, без емоции. Тотално нов свят!

116

Анонимен

преди 2 години

Е, тогава защо да се оженя? Вместо да я пипам по корема и да се радвам, да ходя да гледам изкуственяк. Да не мога да си цоцна малко, като почне да кърми. Ама тя няма да кърми, вярно. Защо ми е?

115

….

преди 2 години

Светът стана страшно място.. Няма какво друго да се каже. Сега се питат за моралните аспекти как щяли да бъдат - скоро няма да има морални аспекти изобщо, човешките норми вече са в процес на пренаписване. Това са фактите.

114

Анонимен

преди 2 години

"Някои милиардери, като Илон Мъск, виждат в изкуствените утроби добър механизъм за "производството на работници", необходими за покоряването на нови светове от човечеството." - Както винаги, много ме кефите, когато си ги извъртате. Вчера пак сщите номера.

113

Анонимен

преди 2 години

Може да си лаете колкото искате, но всички експерименти ще бъдат за сметка на експериментатора. Жалко ми е, че българи, в български форум, мислят за робство, бачкатори, доминация на мъжете, пушечно месо и всякаквите там производни. Да вземете да започнете да мислите с тези глави, че сте стигнали до положение да продавате баща и брат за едните сребърници

112

българина

преди 2 години

нещата вече са извън контрол, произвеждат те с табелка чия собственост си, премахват гена на бунта, и ще бачкаш на линията докато умреш, като безправна машина. сигурен съм че дори производството на човек ще е по евтино от машината... да идва потопа и да се приключва с извращенията. всяко така наречено развитие накрая завършва със саморазрушение

111

Готин

преди 2 години

Който си играе с "огън", той ще се опари! Намесата на човека в природните и божиите работи винаги е довеждала до апокалипсис. Експеримента, наречен Човек, трябва да бъде закрит. А, може би това е начина!?

110

Анонимен

преди 2 години

Матрицата?

109

absurd

преди 2 години

Из+роди,тая няма да стане

108

до109

преди 2 години

В статията пише "изкуствени утроби". Не изкуствена сем.течност. Така че не знам кой става излишен. :-) Четене с разбиране се нарича това.