47

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо всички се заканвате на Кирчо Некъдърното, ами не се съберем на площадам и да издъним прозорците на ***, който ни го натресе. Фигуранта и правителствата му ни управляват от близо година вече, по добре ли стана?

46

Анонимен

преди 2 години

резултата на 12 г герб , инфлация и ниски доходи но пълни чекмеджета !

45

Евроатлантик

преди 2 години

Няма как трябва да скача цената на тока, минимална пенсия със стаж вече стана цели 370 лв

44

ел. техник

преди 2 години

До Анонимен 51. Ти явно си от гейдружинката на Киро-куролоцията. За да защити имиджа на Куролацията, поочукал се след екскурзията в РСМ, гейдружинката отново извади Бонев от "Лъжи София" с поредната куролотивна лъжа. Знаеш ли каква е разликата между проектиране+изграждане и проектиране+изграждане + поддръжка? Не, разбира се, в гейдружинката имате други занимания.

43

Кирчо

преди 2 години

Е това е промяната. Нали вчера ви обещах растеж в новия бюджет. Сега доволни ли сте протестъри ?

42

ссссс

преди 2 години

Вчера новото министърче на енергетиката разправяше по ТВ, че цената на тока, газта и парното били по-високи поради световната енергийна криза .... не може да спрем продажбата на ток и трябва да плащаме 2-4 пъти по-скъпо. защото така е в целия ЕС??? Значи, за плащане сме от ЕС, а за компенсации не сме. В ЕС компенсират всички потребители.... а тука просто Киро ще помага за уличното осветление само на някой общини, по негов избор...защото останалите нямали нужда... Нагли некадърници.

41

пияница мистик

преди 2 години

Само така! Успех на новото Фигурантско правителство и "Промяната". Даже не можете да си представите колко се кефя :))) За мен дали ще плащам за ток 200 или 400 лева е без никакво значение, ама за някой хора това ще е фатално. И това ще са тези хора, дето повярваха на комунистическата пропаганда, че Борисов е лош и крадец и че има кюлчета в отключено нощно шкафче, да си лее гердани, пръстени и гривни при някой златар :)))))))))))))))))

40

Анонимен

преди 2 години

E, герб светна, не е за пръв път. Сумата от 73 милиона лева за лампи е сходна на сумата, отпусната от Мавродиев. Бивш шеф на ББР, който приоритетно в началото на ковид пандемията през 2020 г. отпусна 74 милиона за ЧСИ копърки.

39

Муахаха

преди 2 години

шапка свалям да богатите хора, които имат доход, че да покрият +50% отгоре на сметката за ток и Над +50% на сметката за парно - това са успели хора!!

38

Анонимен

преди 2 години

Резултат от дългогодишно лошо управление. Некомпетентно, безхаберно, крадливо, мислене само за джоба, не за държавата и хората...дълги години. Количествените натрупвания водят до ново " качество". Днешното.

37

Пенсилвания

преди 2 години

Президента ще ви свири на китарка и ще ви стопли,(поне душите)Хихихи

36

Fena

преди 2 години

Само KABAЛИ се пробват на тема енергетика. Това ако е инженер - да затварят МЕИ-тата!

35

Анонимен

преди 2 години

На първа пролет еднокнижният крадец с обем 160 литра, вече ще е кукла за извращения на бай Ставри, така както беше на кмета на Симитли!

34

Анонимен

преди 2 години

Един ***, наречен Боко Тиквата ни "присъедини" към "свободния" европейски пазар на ток! А сега реве като вдовица за xyi, целият в бяло, ни лук ял, ни лук мирисал, че цената била висока! Тоя нагъл ром, на кол да го набият, ще му е твърде малко!

33

черния

преди 2 години

На Първа пролет Генерал Борисов и ДПС се връщат на власт и те ще оправят тая работа. Те знаят как да се грижат за народа и ще намалят цените, защото вратите в Кремъл са винаги отворени за Генерала!

32

Анонимен

преди 2 години

Брендо да каже всичко което знае за Бойко, за да се договори за по-малка присъда. Предният път като каза, че ще издаде всичко отвлякоха дъщеря му. Обаче сега нашия не играй.

31

Анонимен

преди 2 години

Мините заложени от Тиквата и Шайката му тепърва ще гърмят.

30

Анонимен

преди 2 години

Гешев вече мисли само как да избяга и да се скрие от българската прокуратура. Като афганистанския президент ще натовари куфарите със събраното и ще избяга.

29

Анонимен

преди 2 години

А имаме ли опция да се откажем от тока? Защо държавата не ни разрешава да се откажем от тези хубави дружества, като енерго, вик и топлофикация? Най лесно се вдигат цени за услуги дето държавата те задължава да имаш за акт 16. Скоро и цените в банките доста ще подскочат.

28

Ха-ха

преди 2 години

Гербавите бързо забравиха кой прие законите осигуряващи този скок на цените-те самите и вездесъщия им вожд. Първото шоково поскъпване дойде още по тяхно време, но не бе забелязано, защото засегна само индустриалните потребители. Тъй че да не се правят на луди.