18

Киро сота

преди 2 години

Я ако съм на бащата,че го ръчнем с ножо нем а кво да звъним у милицията

17

Анонимен

преди 2 години

С ако момчето лъже? В последно време често се случва.

16

До "до Диляна&q

преди 2 години

"Безсърдечно и бездушно" е да пожелаваш подобно нещо да се случва на което и да е дете, пък било то и на детето на човек, с чието мнение не си съгласен/а. А бих добавила и грозно,злобно, нечовешко и един куп други епитети... Аз желая на Вашите деца да имат щастлив и прекрасен живот, изпълнен само с положителни емоции. Дано да е така за всички деца.Само ще вметна,че не сте разбрал/а и думичка от това, което съм казала.

15

Асан

преди 2 години

Аксаково Игнатиево са евророма ало измамниците :)))

14

До Диляна

преди 2 години

Трябва да ти пожелая да се случи на твое дете и после да обясняваш как блудството не е изнасилване, но никое дете не заслужава това, та дори и майка му да е безсърдечна и бездушна жена, защитаваща педофили.

13

Мирон Сабята

преди 2 години

само САМО да не стане като с р0млянчето дето оня шопски даскал го беше бил, че проверка, че дисциплинарно и чак след това се оказа че се е самонаранило, че повтаряло пети клас за трети път и че постоянно имало родители при директорката да се оплакват от тва добро и умно дете, в това число и за средна телесна.

12

Анонимен

преди 2 години

Този учител трябва да си е отъркал израстъка у детето и да го е опипал.

11

Диляна

преди 2 години

Блудството НЕ е изнасилване. Това само информативно,не защитавам никого. Безкрайно гадно е,ако това нещо наистина се е случило. Но и безкрайно гадно е как се раздават присъди, извършват се кастрации и се праща човека за "млада булка" в затвора. Ами ако се окаже,че е невинен???

10

Анонимен

преди 2 години

Сега бащата или някой близък на детето, да го кастрира на центъра на Аксаково!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Блудство е ИЗНАСИЛВАНЕ на лице под 14 години.Тези които го защитавате сте най-голямата иzмет. Това дете е белязано до живот, тоя е разчитал че детето ще е твърде уплашено.

8

Анонимен

преди 2 години

Нещо не схващам. Ако е истина - заслужава да го пуснат за млада булка в затвора. Гледам им демографията - 86% българи в Аксаково. На да си на 24 години и да си падаш по 10 годишни?!? Да си учител по музика близо до Варна, където лятото с една китара де що са рускини, украинки, германки и какви ли не са твои буквално... Тоя или е най-големият извратеняк, или хлапето лъже. Може просто да са кипнали нервите и да го е изгонил като пореден глух мързелив некадърник.

7

Гюро Кюмюро

преди 2 години

От сите човешки грехове, този ми е най най гаден.

6

А доказателства?

преди 2 години

В какво се изразява "блудството"? Не казвам че случаят е такъв, но да знаете че някой децата страшно лъжат! Сега не е като едно време когато учителя имаше власт. Сега малките за захитрели и занаят че законите са на тяхна страна и често се възползват от това. Подиграват се с учителите пък после като получат наказание или просто един шамар ходят да дават сигнали за тормоз и насилие.

5

Чичо

преди 2 години

Толкова шум за блудстване само?! Поне да беше му го турил, че да има за ко да зяят...

4

Анонимен

преди 2 години

За блудства и изнасилвания трябва да се прилага незабавна кастрация.

3

Анонимен

преди 2 години

За доказани педофили - кастрация или смъртно наказание

2

Анонимен

преди 2 години

$Искането на прокуратурата за "задържане под стража" не беше уважено от прокуратурата.$Не схванах, от коя прокуратура? Иначе, ако е вярно, заслужава яко да го отнесе.

1

аз

преди 2 години

тоя ако влезе в затвора ще получи уроци по тугуви инструменти ......... всякакви