143

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз умрях вчера .

142

Анонимен

преди 2 години

До Към антиваксърите:"Как бихте казали на някой, който се нуждае от спешна операция , че заради вашето упорство болниците са пълни"===>А ти как би казал на някой, че поредният нов щам се е зародил в твоя организъм или в организма на някой друг ваксиниран при срещата на ваксината с вируса.Това колко пъти вече го казаха световни светила в имунологията - че по време на епидемия ваксинация НЕ се прави защото води до нови щамове.Което и наблюдаваме в най-ваксинираните държави

141

Анонимен

преди 2 години

Крими Измамата с експеримента убиец ваксина:https://m.facebook/groups/2254225231324735/permalink/4834907929923106/

140

Aнонимен

преди 2 години

137Няма как по простата причина, че няма как да докажат нещо дето изначално го нямат- изолат за него:и какво по точно да търсят, без необходимата информация. Могат единствено да констатират пораженията, които всяка токсична отрова оставя и лъжата ковид ще лъсне

139

Анонимна

преди 2 години

До Долню Съгласна съм с вашето мнение.

138

Анонимен

преди 2 години

Хаха...не си познал антиваксърче..То, тва да не са числата от тотото, че да трябва да познавам.Единствените, които карат тежко Омикрон са ваксинираните.Ако можеш да приведеш някакви доказателства в полза на противното, ще се радвам да ги чуя , ако не можеш,остава, че е вярно.

137

Пълни

преди 2 години

Глупости

136

Анонимен

преди 2 години

До Към антиваксърите Нещо не си в час! по-отделенията в 99% персонала са преболедували.Останалите са с ваксина след преболедуване. Няма един ваксиниран без да е преболедувал. Как ще го обясниш това, защо разделяш хората на "антиваксъри" и "ваксъри" Сложи и и 5 бустерна, но ако не се преболедувал няма да смееш да се доближиш до едно ковид отделение, защото ще те е страх, че може да се заразиш.

135

Aнонимен

преди 2 години

Те и МЗ признават официално, че изолат на вируса няма

134

Витаминов

преди 2 години

Тромб, лъжкиньо лицемерна как не те е срам. Защо не кажеш какви са даните от ЮАР? Защо не кажеш, че и там смъртните случаи са малко, благодарение на ваксините?Защото всеки, които може да мисли критично може да провери сам и да си направи изводите. 80% от българите направиха своят избор, а вие с Витаминов, Кунчо, Кантара и останалите роби, продължавате да ни облъчвате и плашите.Съд, присъда, затвор и отнемане на имуществото, което сте добили с парите които сте получили за да ни убиете?

133

Aнонимна

преди 2 години

Абсолютно вярно това ,което казвате за лечението. Хора пазете се.

132

Анонимен

преди 2 години

До Възмутен:"И как тоз доктор Тромб разбра че са от Омикрон като оня ден викаше "Може и да го има,може и да го няма" щото тоя вирус не се вижда!Къде са и доказателствата или приказва свободни съчинения!?"===>Доказателствата й са в банковата й сметка.

131

Aнонимен

преди 2 години

До 142:А как доказват, че е Ковид, като никога, никъде няма изолиран доказан изолат на вируса фантом

130

До 145

преди 2 години

Как пък не питаха теб, в Русия, САЩ, Европа, как да лекуват болните от ковид?

129

Анонимен

преди 2 години

Хора с инсулти и сърдечни удари, онкоболни, които имат позитивен тест за ковид ги пишат за починали от ковид. В БГ сме на първо место по-тези класации от преди. За това сравнения с Дания, Израел са неуместни. Ваксините друг път. Просто населението е масово болно и застаряващо!!!!

128

Aнонимен

преди 2 години

Умишлено масово в болниците, лекуват по протокол за смърт със ударен коктейл от няколко антибиотика +50др медикамента ,умишлена липса на адекватни грижи и в интензивното буквално ги доомъртвяват. Всички умират между 4-6 сутринта

127

До 143

преди 2 години

Хаха...не си познал антиваксърче.

126

Има няколко

преди 2 години

И всичките от тях са ваксинирани пациенти

125

До 137

преди 2 години

Пич, можеш ли да обясниш как с аутопсия се доказва ковид?Моля, обясни. Как, като те отворят, ще разберат ковид ли е или не?Тази антиваксърска опорка с аутопсиите доказва колко ви е умствения капацитет.

124

Към антиваксърите

преди 2 години

Имам един въпрос към всички антиваксъри - Как бихте казали на някой, който се нуждае от спешна операция или някой, който не може да се движи нормално и чака операция за коляно или тазобедрена става, че заради вашето упорство болниците са пълни и единия трябва да умре, а другия да живее с болки или неподвижно? Нека всеки сам си определя, съгласен съм, но защо трябва да причинява страдание на други хора. Като опре работата до болница си стойте вкъщи и чакайте да ви мине и да падат мерките.