163

Анонимен

преди 2 години

Така наречената ваксина не предпазва от варианта Омикрон но ваксинираните били предпазени от този вариант! Върховна тъпотия, взимат ни за мезе.

162

гост

преди 2 години

доц. Гломб и математика проф. Николай Витанов , БОЖЕ ГОСПОДИ , НАКАЖИ ТЕЗИ ЛЪЖЦИ . МНОГО ИМ Е ПЛАТЕНО И НЕ СПИРАТ ДА ВСЯВАТ ПАНИКА В НАСЕЛЕНИЕТО ОТ УМИРАЩИ ХОРА . ТОКУ ЩО ИЗКАРАХ ТОЗИ МАКАРОН И ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ ЗА ДВА ДНИ . БЕЗ НИКАКВИ АНТИБИОТИЦИ САМО , ЧАЙ , ЛИМОНИ , ТРАХИЗАН , ПРОПОЛИС И ВИТАМИН С . НЕ СЪМ ХОДИЛ ДО КРЪВЕН ЦЕНТЪР , ЗАЩОТО НЕ МИ ТРЯБВА ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ . ГРИП КАТО ГРИП . КОВИД ЛИ , ОТ ГРИП СЪЩО СЕ УМИРА ,. НО ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ , НО ВИ Е ИЗГОДНО .

161

Анонимен

преди 2 години

Ваксина с Омикрон. Ваксина с грип. Много добра комбинация.

160

Анонимен

преди 2 години

Не са яли през 45 минути. Няма ядене, няма ваксина. Хапвайте и се ваксинирате след ядене. Няма да станете носорози, хич

159

Доц. Тромб

преди 2 години

а гломбовци ще бъдат хвърлени на народната любов.Трюдо заяви,че протестиращите били малка група маргинали.Или той е прекалено страхлив и избяга от тази малка група или канадската полиция е прекалено слаба да се справи с малка група маргинали или Отава е твърде малка, щом улиците й бяха задръстени от тази малка група.Тромбовете са като кучето на Павлов, слюнки им потичат само като чуят за пари.Мисъл няма, само условен рефлекс.Ако можеха да мислят нямаше да поставят бъдещето си на карта.

158

Доц. Тромб

преди 2 години

за себе си не мисли,вие искате за нас да мисли.За сега протестират хора,които искат да спасят себе си и близките си от ваксините.Скоро на улицата ще излязат пострадалите от ваксините.В Италия вече е имало такъв протест пред Министерството на здравеопазването през ноември 2021.Това ще са отчаяни хора,които нямат какво да губят,тъй като вече са изгубили здравето си или живота на свои близки.Тогава тези които дърпат конците ще се скрият на сигурно място като Трюдо, а Гломбовци ще бъдат хвърлени на

157

Анонимен

преди 2 години

Подобни трели даже и амебите няма да ги изслушат.Представете си за какви ни смятат някои пълни гуши.Гломб скоро ще стане професор по слагачество.

156

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно,колко е заработила тая скоричба"доцент Глъм"от началото на "пандемията"досега?

155

Морски

преди 2 години

Гломб, стига си всявала паника! Сега бях в една голяма ковид болница, такава ми е работата. Има само един пациент на интензивно лечение - възрастен с 15 придружаващи заболявания. Шефът каза буквално, че преди е било обратното - един що годе добре и останалите интензивни. В пациентите няма никаква логика, ваксинирани или не или преболедували. У дома беше същото след нова година. Трима души, единият ваксиниран, го изкараха за 2-3 дни със запушен нос и дращене в гърлото. Мен не ме хвана.

154

Анонимен

преди 2 години

Аз пък казвам, че всички починали в България са от Омикрон. Вервате ли ми? Ами и аз не и вервам на У-чената. Миналата година тая същата прос та кеса твърдеше че имало вирусна интерференция, цитат "Това е еволюционен механизъм. Винаги има един доминиращ вирус в даден сезон" Аре са вервайте на такива ***.

153

Баба Склера

преди 2 години

До Форд Боярд Все ми се струва че ти си в някой друг филм, т.е гледаме два различни филма или четем различни книги .... а обсъждаме уж едно и също... :-)

152

От личен опит

преди 2 години

Съвсем честно да Ви кажа от личен опит, след нова година изкарах последователно грип (свински Х3Н2) и Oмикронa на Covid-19. Не съм ваксиниран и към двата. В интерес на истината грипа ме събори пръв и то доста по-сериозно- рязко вдигнах температура и 2 дни не пожела да спадне под 39,4, направо се втечних и ми извади силите набързо и докато си мислех че приключвам всичко отмина. Разбира се правих и 3 теста за корона - отрицателни. След 2 седмици само ми залютя в носа и спадна гласа- бам положитен.

151

Aнонимен

преди 2 години

Същото важи и за ПСР и антиген тестовете, пълен фалш

150

Aнонимен

преди 2 години

Имат ясновидски способности

149

Анонимен

преди 2 години

До До 137 А я ми обясни как без аутопсия можеш да кажеш от какво е умрял човек. звездите ли ще ти го кажат?

148

Анонимен

преди 2 години

Много интересно остава кой, как и кога доказа, че даден смъртен случай се дължи именно на някой модел ковид. Изследвания не са правени. Може да са различни причини. И най-често са.

147

Анонимен

преди 2 години

У нас смъртни случаи има дори от ринит и тонзилит. Иначе тези "от ковид" не са доказани!

146

Aнонимен

преди 2 години

За любителите на ваксините https://m.facebook/groups/2254225231324735/permalink/4835277486552817/

145

Aнонимен

преди 2 години

Нито ковид има, нито под варианти. Всичко е от ваксината, която е силно токсична, особено в част от партидите. В резултат на което има болни ваксинирани- ранени, убити, инвалидизирани и автоимунни заболявания, млади, прави и здрави умират като круши, а 10г деца умират от сърдечни удари Свръхсмъртноста при 90%от най-ваксаните държави е увеличава с 40-60%и то след като вече уж са били боднати

144

Анонимен

преди 2 години

Както винаги починали от вашите убийствени ваксини айде стигасте лъгали народа