183

ханко брат

преди 2 години

Скоро след началото на пpoтecтитe в Kaнaдa, премиерът на тамошната провинция Cacкaчeвaн, Cкoт Mo, обеща да сложи край на задължителните вaкcини.Напълно съм вaкcиниpaн и с бycтepнa дoза. Това не ми попречи наскоро да се разболея от Koвид...."Тъй като вaкcинaциятa не намалява предаването, сегашната федерална гранична политика за шoфьopитe на кaмиoни няма смисъл. Heвaкcиниpaн шофьop на кaмиoн не представлява по-голям риск за предаване на зapaзaтa от вaкcиниpaн шофьop.

182

Анонимен

преди 2 години

Кой ли ви вярва на вас, то вие не може да го изолирате даже.

181

Лекарства за нос

преди 2 години

докато групи у фейсо с по 10 хиляди акаунта вътре вземат решения вместо здравните власти, ще има. и ще се увеличават. и покрай сухото, ще изгори и суровото.

180

Анонимен

преди 2 години

Пишман професорите да отидат и да се извинят на горкия човек Стефан, който е целия парализиран от отровите, които възхваляват! Да отидат и да го погледнат в очите. Негово видео излезе вчера. Същински ад.

179

Анонимен

преди 2 години

"От" или "със" ?

178

Анонимен

преди 2 години

Явно се броят на пръстите на едната ръка щом не си правят труда да съобщят цифра.

177

????

преди 2 години

Вярно ли е, че 50 % от ваксинираните ще умрат в близките 5-6 години???Някои учени, лекари и професори казват точно това..............дали всичките са луди или некадърни???

176

Анонимен

преди 2 години

Пика мина, Гломбачката не разбра, че не сме като другите, ние поротестираме тихо като не се ваксинираме и сега вълната е по ниска щото вече го искарахме, къде веднъж къде дваж, къде има и такива дето въобще няма да ги хване

175

oz

преди 2 години

Има смъртни случаи от ваксините..............хора под 50 години вече пукнаха.............разбира се това се отрича от ортодоксалната медицина!!!

174

????

преди 2 години

Някой да ми покаже как изглежда тоя вирус..................но не компютърни анимации, ами данни от електронна микроскопия или рентгеносттруктурен анализ............аз не съм някой професор, но има обосновани предположения, че вирусът не е 100% вирус ..........има и наночастици или заболяването е нанотоксикоза в голяма степен!!!Може да се активира и от радиовълните на 5G............и това не е фантастика!!!

173

oz

преди 2 години

Да се ваксинираш в пика на епидемията е 100 % самоубийство...............по време на пика вирусът мутира най-бързо.............това всеки биолог го знае...............би трябвало и лекарите да го знаят!!!

172

4444

преди 2 години

Вече да вземете да престаноите с пропагандата защото станахме смешни. И не разрахте ли че няма да се ваксаме, колкото и да припадате. Няма да смучете милиони. Стига ви толкова

171

Кенеф

преди 2 години

Поредната *** и нагласена статия. В цял свят премахват мерки, ограничения само БЪлгария ще си остане в тях завинаги, зашото народа е пр ост а територията е яко мафиотска. Гнус ме е от тази тъ па държава

170

Радой

преди 2 години

Ми виждам несъстоятелен пример с Дания. Ако погледнете статистиките ще видите че в Дания още преди да бъде пусната каквато и да е ваксина пак имаха под 20 починали дневно. Докато ние и преди ваксината и след ваксината и преди пандемията и по време на нея, все сме в челото по смъртност в света не случайно сме най-бързо изчезващата нация в света. Тъжно и отчайващо ... а за съжаление като чели свикваме с това...

169

Анонимен

преди 2 години

Забелязвам, че с този вирус спряха да умират от катастрофи на Тракия

168

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Ваксината досега е предпазила от заболяване мои колеги и даже колежки, съграждани, комшии и комшийки, които са имунизирани като мен и моето семейство живеещо с отвращение в загниващий капитализм от 30 и кусур години, така както живеят в мъки и терзания децата на вашите избраници ориентирани правилно към Гнилий, а не към Блатная.

167

Анонимен

преди 2 години

Манете ги тея сухи съчки!

166

Анонимен

преди 2 години

До 194 , забравяш вече очевидният факт, че това не са никакви ваксини. Така че за тях не важат неща като имунна реалция и т.н. Това са някакви течности с неизвестен произход, Бог знае защо добили популярност като 'ваксини'. Може би е добре и наркоманите като си бият инжекции да им казваме, че си бият ваксини. Особено предвид факта, че т.нар. 'ваксинация' се провежда в някакви фургони и будки, а не в болници.

165

Анонимен

преди 2 години

АКО СМЕ С НОРМАЛНИ ЛЕКАРИ, ЩЕ КАЗВАТ НА ХОРАТА ЧЕ ИМА ПОЛЗА ОТ ВАКСИНИРАНЕТО НЕ В ПИКА НА ЕПИДЕМИЯТА А КОГАТО ИМА СПАД, ЗАЩОТО ТРЯБВА ВРЕМЕ ЗА ДА СРАБОТИ ВАКСИНАТА. СКОРО ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СА ИЗГРАДИЛИ ЗАЩИТА... ДАЖЕ СА И ПО-БЕЗЗАЩИТНИ СРЕЩУ ВИРУСА.

164

СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ

преди 2 години

АЗ НЕ ЗНАМ, ТО МИ Е ПИСНАЛО ОТ НЕКАДЪРНИТЕ ЛЕКАРИ, НО КАК ПА НИКОЙ ЛЕКАР НЕ СЕ СЕЩА, ЧЕ КАТО СЕ ВКАРА БОЛЕН ОТ ОМИКРАН И СЕ ЗАРАЗИ В БОЛНИЦИТА И ОТ ДЕЛТА, КОЛКО НАМАЛЯВАТ ШАНСОВЕТЕ НА ТЕЗИ КЛЕТНИЦИ. БЪЛГАРСКАТА МЕДИЦИНА Е НЕЩО УРОДЛИВО И ОПАСДНО ЗА ЖИВОТА КАКТО И ЦЯЛАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА МЕДИЦИНА. ДАНО ЛЕКАР ГО ПРОЧЕТЕ И ПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ.