40

Анонимен

преди 2 години

До Bul gurМи не е вярно! В РСМ няма българска партия,например Април-1876! А държавен глава на РСМ,се среща със забранена сепаратисктка партия !

39

Филип от Филипополис

преди 2 години

Петорко, нито в Турция, нито в Румъния има български етнически партии. Няма дори в Гърция, въпреки че 100 000 етнически българи живеят и работят там. Българското общество за разлика от югославското не е партизирано и сегрегирано на етнически признак. В България правилата се определят от българите, а не от вън. На който не му изнася прав му път. При вас обаче е различно. Даже работа в администрацията се дава на етнически квотен принцип. Защо турците или власите да имат повече права от българите?

38

Анонимен

преди 2 години

Едно просто комунистическо момче се срещна с няколко прости комунистически чичковци.

37

FMC

преди 2 години

Имам чувството, че България кандидатства за членство в ЕС, не Македония. Те искат да ни наложат условия, за да влязат в ЕС. Е, добре, наложете ги, ама ние няма да ги изпълним. И тогава? Толкова ли сте прости, не знам. ЕС ли искате или да се дракате с комшиите? Сори, изпреварихме ви, ако някога напуснем ЕС или ни изгонят, ще ви се молим ние на свой ред да удовлетворите нашите желания за сметка на вашите. То така излиза от цялата история, сякаш двойкаджията е БГ и иска да се навре в ЕС.

36

Филип от Филипополис

преди 2 години

Петорко, защо не барате от Ердоган да легализира севеномакедонска партия, след като турците ги има във вашата конституция? Сигурен съм че само в Истанбул има повече северномакедонци отколкото в цяла България. На преброяването се видя че в България са +-1000, от които 2/3 гурбетчии, родом от Бановината. Барайте и от румънците да ви регистрират една политическа партия. Знае се че Власите у вас са държавнотворен народ не само на хартия, но и на практика. Цялата икономика е в техни ръце.

35

Наблюдател

преди 2 години

Сърбия и шефовете им от Москва не искат Македония да влиза в ЕС. Нищо неочаквано.

34

Mnogu Pozdravi

преди 2 години

Makedonija-Tatarija 1:0

33

Някой

преди 2 години

Руската агентура в България и Македония отдавна има само една задача...да разпалва омраза между двата народа. Нашите политици,са честни,неподкупни,грижат се за националния ни интерес и затова...Докато Путин не им разреши няма да премахнат ветото срещу Македония. Винаги ще намират причина,ако една,друга. Македонците са същите....и това също доказва,че сме от едно тесто...

32

Гурман

преди 2 години

И ако пишн'ята от Външно наричаме ' остра реакция'... Ако ни се из. ерете на главата, ще го изядем!

31

Ямболски цървул

преди 2 години

ОМО ,или ГМО "Илинден" ?!? Кое от двете???

30

Анонимен

преди 2 години

Тоя отряза главата на Киро. То бива, бива приятелски огън, ама чак пък толкоз

29

Анонимен

преди 2 години

Знаеш ли, че имаш страшни очи? Едното гледа другото. Стефчо Пендаров ще те каня на гости, да ти налея ракия и да спреш да бленуваш за Маршалл Тито и Сталин.

28

Анонимен

преди 2 години

И никой не разбира,че Русия мъти цялата работа,обаче наще власти няма как да го кажат все още за съжаление.Много сме зависими от Русия въпреки НАТО и ЕС.Но повечето българи за съжаление не го разбират,подобно на ваксинирането за ковид.Много бавно се случват нещата в България и затова 500 години не са разбирли прадедите ни какво се случва и не са скачали.

27

Пендара

преди 2 години

Аз няма да търся МАКЕДОНЦИ в Сърбия, нито в Гърция, нито в Албания. Ще търся Велики МАКЕДОНЦИ само в България.

26

Анонимен

преди 2 години

Макетата продължават да ни провокират.От глупост ли го правят или от инат?Или и от двете?

25

Анонимен

преди 2 години

Ако някой не е на ясно кой стои зад ОМО ''Илинден'',това е Сърбия,но зад нея Русия!

24

Анонимен

преди 2 години

Стево,Стевооо,стига с тия провокации Стево,да не гледате ЕС през крив макарон.

23

Qwerty

преди 2 години

Пълни смешници са тези макета. Албанците да я разцепват тази измислена държава и да се приключва. Само дето този път никой от България ще иде да се бие там.

22

Анонимен

преди 2 години

ОМО Илинден изцяло се финансира от Северна Македония, според вас каква е целта?

21

дфгх

преди 2 години

Гледайте в тубата КОНВОЯ НА СВОБОДАТА В КАНАДА! 150 000 камиона вече са в Отава против ковид ограничнията! Тука нито дума! СРАМ!