21

До 23

преди 2 години

Според закона не е така, както твърдиш.

20

До Много ги обичам

преди 2 години

И аз "обичам", когато съм с голямата "кола", такива като теб да ми идват наточени отзад. Всеки е в правото си да се движи необозпокявано от останалите участници в движението с ДО максимално допустимата скорост, и да изпреварва в лявата лента с до максилално допустимата. Ако някой някого затсрашава, това са такива като теб. Очевидно е, че причината е комбинация от несъобразена скорост и липса на дистанция. Жалко за човешките животи!

19

Анонимен

преди 2 години

Не виждам в новината да пише, че джипа е бил с превишена скорост.

18

ДА

преди 2 години

Джипа е бил пловдивски! Тия майни, само като им видя номерата и се пазя! Летят в лявата лента, присветват, с ляв мигам- къде ще идеш с тоя ляв мигач, бе,на мантинелата ли ще се качиш!? 140 е максималната скорост, не 200!

17

Анонимен

преди 2 години

До Марга Рит///Извинявам се за пропуснати кавички/// А камаза е за джипкаджиите

16

Анонимен

преди 2 години

До Марга Рит//// Карай си джипа..Нищо лично// А Аз Карам КамАЗ./// Може да ми святкаш отзад да се преместя ама няма !!!Карай си джипката и си натискай бибитката.///Аз може да го преместя- ама не КамАЗа

15

Критик до 15

преди 2 години

Какво и е на магистралата, просто най-скапаните бабаити са в България, без никакава култура по пътищата. И какво ти е виновен бившият премиер, че ти си ***, злобен ***!

14

Много ги обичам таки

преди 2 години

Много гинобичам такива аз карам с 145 понякога и с повечко до към 200 и някаква паткa или олигoфрен резко влезне в лявата лента, за да изпревари тир и после пак кара с 50. Обикновено са продти хора с коли до 3000-4000 лева .. естествено на лизинг и стари гуми и геажданска разсрочена на 12 вноски

13

Теди

преди 2 години

САМО МОЛИТВИТЕ КЪМ ГОСПОД МОГАТ ДА НИ ОПАЗЯТ ОТ ВСЯКАКВО ЗЛО

12

Ние

преди 2 години

Бяхме на мястото на катастрофата. Беше страшно.

11

Радослав

преди 2 години

До 12:Логиката ти просто кърти! Виновен е този които е спазвал закона защото не се е махнал от пътя на престъпника!

10

Анонимен

преди 2 години

Невинаги задният е виновен. Предният може демонстративно да е карал в лявото платно с максимално позволената скорост. Пречкат се отпред, а след това ти си виновен. Че и в болница лежиш заради тях.

9

Анонимен

преди 2 години

Кога ще има цялостен контрол на пътя, тия с джиповете 200 ги нямат за нищо. Караш със 120, а той ти святка и свири нервно. Още дълго ще сме първи по умрели на пътя.

8

До 7

преди 2 години

Длъжен си да се съобразяваш с останалите и с обстановката на пътя. Не е мястото да се пънеш за внимание от останалите.

7

Марга Рит

преди 2 години

,,Карам джип", следователно всички други трябва да се изпарят. Не ни трябва друга война...тази по пътищата ни стига.

6

Анонимен

преди 2 години

А жената с колко е шофирала? Нали се сещате, че ако е била с 50-60 км/час на магистралата, то все едно, че е спряла насред шосето.

5

Анонимен

преди 2 години

При 200 км/ч достатъчно е да отпуснеш газта само, за да намалее бързо скоростта. Няма нужда даже да се мориш да натискаш спирачката. Ама къде такава сложна и комбинативна мисловна дейност. Натискаш газ до долу и дано се махнат бързо от пътя ти.

4

Анонимен

преди 2 години

Късопи_коветс с джиб, е бързал да се прибере от село у софията, а жената с колата, не е направила път на пилота... Дали е редил къси/дълги в лева лента с 180-200???

3

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се срещу Ковид,спасете живот!!Спрете да шофирате и ходете пеш за да спасите живот!!

2

Анонимен

преди 2 години

По информация на БТВ (туци) нужник.