257

Да напомна

преди 2 години

Нинова също участва в това, Радев също!

256

Спокойничка

преди 2 години

Кире дай фураж на хората че мучат

255

премиерът

преди 2 години

може би , едвали не , предлагам , имам намерение . локумите на кирчу .

254

А

преди 2 години

Кога ще увеличите данъците

253

Анонимен

преди 2 години

Кога ще уволните 30 000 държавни служители и учители от ГЕРБ

252

ссс

преди 2 години

И като отпадне моратотиума,очаквайте тройни и петорни битови сметки.Тогава на Киро простия,бунтовете срещу Бойко 2012 година,ще му се сторят като разходка в парка!

251

Анонимен

преди 2 години

Непрекъсната ежедневна промяна цената на тока...така, де продължаваме промяната!

250

Харесвам Кирил

преди 2 години

На който не му изнася да плаща на пазарни цени да ходи в Русия, там всичко е измисленно. За първи път усещам че сме в ЕС и НАТО! И е крайно време СДС да преминат към ПП!

249

Бонго Бацил

преди 2 години

Нагледно как се овладява страната от друга групировка. Тия ще им сърбаме попарата много скоро!

248

Анонимен

преди 2 години

Този никакъв Харвард не е завършил. Първо дори за провинциален 2 годишен колеж американците почват да спестяват още преди да се родят децата им. После това се изплаща цял живот, дори след като тези деца се пенсионират. Второ, там са такива фамилии като Буш, клинтън и прочие и обучението е на последно място-на първо е клубовете в които членуваш и връзките, които ще заформиш. Иначе като слушател на лекции, странично, може и да пускат. Но дипломи не дават за това. Да си покаже дипломата прономерова

247

Миш*Маш

преди 2 години

,,Би трябвало...." Ама този наистина е шушомига.

246

Един Българин пита

преди 2 години

Няма ли кой да каже на това момче, че има ментални проблеми или всички покрай него страдат от същата болест?

245

Анонимен

преди 2 години

Киро Кредита и Курнито барабар с Радеф смениха всички шефове на високи постове със свой хора. Вече нямат оправдания,че Борисов и неговите калинки са виновни за икономиката на страната.Остана само Гешев,но той е прокурор и няма общо с инфлацията. Сега да видим като падне мораториумът какво ще стане. Вероятно двоен скок на всичко. Междодругото не е ясно къде отиват и колко са парите който печели държавата от продаждбата на ток от Козлодуй и продажбата на парникови емисии при тези рекордни цени.

244

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ИЗЛЕЗ И СИ СЪБЕРИ *** ***!ЗАПОЧВАМ ОТ ТОЗИ:В ПРОКУРАТУРАТА ТРЯБВА ДА СЛОЖИМ НАШИ ХОРА!МИНИСТЪРКАТА НА ПРАВОСЪДИЕТО!РАШКОВ ГОВОРИ ЛЪЖИ ВСЕКИ ДЕН! Военния е ***,който е против НАТО!НЯМАШ ЕДИН НОРМАЛЕН!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ФИНАНСОВИЯ ОСТАВИЛ ДЪРЖАВАТА БЕЗ БЮДЖЕТ! КОРНЕЛИЯ УВОЛНЕНА ЗА КОРУПЦИЯ ЩЕ БОРИ КОРУПЦИЯТА!ЗЕМЕДЕЛСКИЯ ЧЛЕНУВАЛ В ГРУПИРОВКА!НАПРАВИ ОБОРКА!ЗАПОЧНИ ОТ СЕБЕ СИ

243

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци!Какви сте ми 85%ви наивни сладури!Как ми са вързахти на мантрити и на п,учите масали дет ви ги разтягах 5 години?!Май сте по зле и от сумалийцити?Пирон не забих 5 години,плюх по управлението на Боку,ветирах,ветирах и пак ветирах,докато ви се зави свят,но тва беше мелодия за чалгарските ви оши!Щот сме си баш крадци и к,атили,важнуту за НАС,за ВАС и за черепите и мустаците беше да махнем Боку и Каскетя,пък после шъ му мислим!Е дуйде време за екшън,ама Кирету не можи?!Ам ся??!!

242

Анонимен

преди 2 години

Непрекъсната промяна цената на тока...така,де продължаваме промяната!

241

Копипасте

преди 2 години

До анонимен 273 Лично аз засега никак, но има време! А някои вече със сигурност усещат и топлия дъх по врата и сладката болка в ......а!

240

Анонимен

преди 2 години

Кирчо пътник си!Юмрука ти крои шапка!

239

Копипасте

преди 2 години

До Фют Завършил истински Харвард за няма и 2 месеца?! Това е всъщност изкарал с диплома голяма колкото арменска уста ПУЦ-а в градчето, а не в институцията "Харвард"! Толкова за дипломите от градчето Харвард!

238

Анонимен

преди 2 години

Игра на тронове!Кирчо ти си бушон за Юмрука!Вече се готви алтернатива с радева партия!