297

Анонимен

преди 2 години

Споко, Русия сега ще го вдигне с 1000% на ден

296

Просто Киро

преди 2 години

Това с тока и газа е проста работа

295

Умник

преди 2 години

БЕХ назначава независим орган. А "просто Киро" не е отговорен. Абе той там за *** за зеле ли стои

294

имигрант

преди 2 години

с цената на тока и горивото ли ще ни цакат новите борисовци.

293

bolbov

преди 2 години

Другарю Петков,много сте възпитан и толерантен с племе,което е прокълнати като лошо не само от Господ,но и от Дявола.Хванете нещата в ръце и чистите навсякъде мафиотската гербеска паяжина.По отношение на тока бързо да се национализират всички частни ВЕЦ и други ел.централи строени от Народната Република.Повишаване на цената на тока и липсата на инвестиции в отрасъла говори за пълната абсурдност на пазарния капитализъм.

292

Кънчо Трънчев

преди 2 години

Бре хора, на тоя няма ли кой а му кажи, че за ч еп за зеле не става. Мое се хили привлекателно за скучаещите домакини и баби, мое да е учил в покрай Харвард, ама си натюр вдлъбнат, та чак дрънка

291

Joko

преди 2 години

Някой знае ли тази Майна каква точно специалност е завършил в хАрвард ?

290

Анонимен

преди 2 години

Щом ще отпада мораториума върху цената на тока би трябвало да очакваме още по-високи цени на електроенергията , нали ? Каква полза има народа от това "изчегъртване" тогава и ще се появят ли отново посредниците ?

289

Анонимен

преди 2 години

Лятото тока ще е жълти стотинки, ама до тогава е зора.

288

ОСТАВКА!

преди 2 години

На крив Киро КЕВР-а му пречи.

287

Анонимен

преди 2 години

Антисоциално племе.

286

Анонимен

преди 2 години

Див народ слаба държава.

285

Анонимен

преди 2 години

Боже господи, от *** по-***. Мораториума е гласуван от парламента бе ***, а КЕВР няма нищо общо и работи по други нормативни документи като до сега винаги стриктно са спазвани. А за "Булгаргаз" си прав - всички решения които не облагодетелстват вашите хора са грешни. С такива *** Господ да ни е на помощ

284

Анонимен

преди 2 години

Новият състав на КЕРВ - БКП Форевър! Щъ въ гъ нъбутът как си требе оти стъ мнооо плиткоумни повечето! Кириконджулът и Кокорино въ отправят наред!

283

Анонимен

преди 2 години

Сега като полчим сметките за ток, ще бъде най голямото ограбване от народа.Високи сметки и много нерви. Щом вече в градовете почнаха да правят икономии за уличното осветление.

282

Суверенът

преди 2 години

Киро, ти министър - председател на България ли си или някакво ***. Какво е това " Мораториумът за тока БИ трябвало да отпадне", и кога е това " Когато КЕВР е с нови хора". Казвай ВЕДНАГА кога и с колко ще се вдига токът за да можем да си направим сметките за следващите месеци. А и зимата далеч не е свършила. На теб може да ти е топло и светло, но ние се печем на бавен огън.

281

херо мустафа знае ли

преди 2 години

Делото "РИКО" срещу Делян Пеевски и още 23-*** ответници е прекратено в САЩ, показа проверка на "24 часа" в Окръжния съд на Ню Йорк. На 28.01.2022 г. е постановено решение от съдия Грегъри Уудс, с което производството е прекратено..........НОВИТЕ СИ ЗАМИНАВАТ.....С ШУТОВЕ.....

280

izh

преди 2 години

Хайде комуноблизачи. Бавно действате. Колкото по рано фалирате държавата, толкова по рано мислещите българи ще имат превес над kpeteните и имаме шансове да оцелеем. Иначе БЕЗКРАЙНО БЛАТО. Това сме го изживели и при Луканов и при Виденов. Явно било ни е малко. Акъл парасъ

279

Анонимен

преди 2 години

А новия като го вдигне 30-40 процента какво ще направиш ,ще им се скараш ли.Никаква промяна стани да седна

278

Учуден

преди 2 години

Гледам,че доста от другарете не си земате аповете,както го констатирах по преди!Нали не сте си повярвали дотолкоз,че някой ще ви повярва на п,учите масали и дежурни мантри за виновниците от ГЕРБ?!Няма как екипажът на самолетът да е сменен от 1 година насам,а при всяко салто мортале поради некомпетентността на настоящия екипаж да се втълпява на пасажерите,че видите ли предишния е виновен за клатенето и гуцането,щото не си почистили работното място след работа?!Тез сказки на децата до 5ти клас!!