49

До 57

преди 2 години

Това се нарича стокхолмски синдром.Колкото повече ги клати тиквата,толкова повече се го искат обратно.Пр.ст народ,слаба държава.

48

...

преди 2 години

Тази идея с "разреждането" на линиите е много гадна,не може ли да се отложи поне 1-2 месеца,та да мине студът?...

47

Разреждане...раз-реж

преди 2 години

дане, за някой даже част вечерен, тъй идва НСР, а нашенеца с джоб по-празен, кога ще истината разбере?!

46

Анонимен

преди 2 години

Тая гербава кукла на конци с нищо добро няма да я запомним за 12 годишното и кметуване.То не бяха ремонт на ремонтите,то не бяха безумията по "Граф Игнатиев",то не бяха хвалби за метрото,а то взе,че се наводни.За липсата на паркинги и ужасното състояние на улици и тротоари няма и да говоря.

45

Анонимен

преди 2 години

Страшно крадливо племе са тия в СОС....

44

Анонимен

преди 2 години

Тая некадърница тепърва щяла да строи детски градини.Ама тя не била виновна за липсата им,а София се била разраснала и много млади хора от провинцията идвали в София.Пък и много се строяло в някои квартали?!Чували ли сте по-безумно оправдание?

43

Анонимен

преди 2 години

Е как връщат социЯЛната държава - като взимат заеми от спестяванията на Народа !

42

ИТ архитект

преди 2 години

до 38: повечето хора тук никога няма да разберат ползите от карането на Тесла, защото никой с такава не търси "евтин ток". Това е лайфстайл, тръпка от новите технологии и възможности, които ще оцени само елитът на обществото. Това не е кола за масовката, която дори няма гараж, в който да я зарежда.

41

Българин

преди 2 години

Аз работя в западна фирма която ми плаща голяма заплата и карам нова кола. Градски транспорт не ползвам. На вас кой ви е виновен, че сте накадърни и неквалифицирани и не можете да започнете високо платена работа в западна фирма.

40

Анонимен

преди 2 години

Вместо да плащате за градски транспорт да развозва шведите без билети да бяхте дали парите да направите паркинги по кварталите!

39

Анонимен

преди 2 години

При другарите преди 1989та се живееше много по-добре от сега.

38

Анонимен

преди 2 години

Фъндъчката пак е опънала бръчките.А иначе проблемите на София са оставени на самотек.За какво ли отиват 1 милиард лв.бюджет?

37

Анонимен

преди 2 години

Ми като не ви се дават пари за билет ходете пеша.Стига сте ревали че нямало транспорт и било скъпо.Ходете пеша здравословно е.Спрете цигарите не ходете по барове и дискотеки.Така ще имате пари за новите цени на хляба и за тока и водата.

36

Анонимен

преди 2 години

Убавица! С големи организаторски способности. Пак ще гласувам за нея.

35

Анонимен

преди 2 години

Другари, бяхме по площадите, мутрите ги махнахме, храната хвърляхме по улиците, изгорихме маските, не искаме НАТО и ЕС, еми продължаваме промяната. То не става с магическа пръчка. Сега наливаме милиарди ударно за да тръгне икономиката. Бъдете търпеливи, тока малко е поскъпнал и веднага вдигате олелия, ами не става така.

34

Анонимен

преди 2 години

Дори не си го помисляй! И така транспорта е претъпкан, че като го разредиш, ще се катерим по главите си и ще зъзнем по автобусни и трамвайни спирки по 5 часа. А нещо за намаляване цените на билети и карти да ти се мярка през ума? Плащаме нереални цени за транспорт като се има предвид качеството на обслужване. Съвсем се самозабравихте. А ние ви изкарваме тлъстите заплати на вас общинарите. Ще ми разреждали транспорта те.

33

Анонимен

преди 2 години

Теслата струва една шапка пари, тока и също е скъп, но в страни като Норвегия например насила ги карат да купуват тесли защото за обикновена кола има убийствени данъцу и ужасни ограничения за придвижване. По скъпа излиза от теслата, но хората пак не купуват електрички- само 14% са елеткрички и то не 100% електрички ами хибриди, които горят дори повече бензин като свърши батерията, а тях свършва след 30-40км градско.

32

Джедай Мастър

преди 2 години

Направо го спирайте градския и парите в чекмеджетата. Шайка крадливи у...ди.

31

Аз

преди 2 години

Ама то не е ли пандемия и като ги пуснете нарядко няма ли да доведете до повече болни? Нещо се обърках?!?!

30

до мак

преди 2 години

Ама привикай си родата бе, да се завърнат, че тука и сериал направиха за вас преди 10 години.