69

пияница мистик

преди 2 години

Купете си скутер "Веспа" като мен и няма да имате проблем целогодишно. Разбира се, нужна е и екипировка и то доста скъпа, за да не ви дyха вятъра и да ви е топло :))) Аз имам бензинов и електрически, както и колело Волво и съм си супер, макар до онзи ден да бях твърдо против превозните средства. Просто защото пия де, не че нещо...

68

Анонимен

преди 2 години

И аз сега след Омикрон пия кръворазреждащи. Но без сериозно разреждане на политическата пас_мина не знам доколко ще е ефективно.

67

Смешник

преди 2 години

Не вдявам такситата ревът няма работа,градския няма работа НСИ казват хора няма. Всички знаем че поскъпна живота нямаме пари.... нз кво очаквате.

66

Анонимен

преди 2 години

То затова всички се накачулили по таратайките и правят гигантски задръствания по сфетофарите. На 5-тте кюшета се е случвало да чакам цял час. Само за една отсечка. Градския транспорт трябва да се използва. Не е нормално по един човек в кола и се вози като бей. Аз си ползвам колата само като излизам от София, но на градско, освен, че бълваш бензинови изпарения и тровиш всичко живо, но и паркинги няма. Просто няма. Трагедия.

65

Икономиста е

преди 2 години

майка на мизерията, къде е регулирани пазар на тока и горивата?

64

Буден на макс

преди 2 години

Аз съм Живко от Варна ! Много ви моля уредете ми живота за да ми е добре и на мен ! Аз съм човек но с чувства !Не вярвайте на хора , които говорят против мен, те само ви настройват против мен, защото искат България да е поробена завинаги, те са антихристи и всъщност мразят всичко българско от дъното на душите си, но не им личи !Моля ви помогнете ми !

63

Анонимен

преди 2 години

Подготвят се нови билети и условия,за това се почнаха статии по въпроса! Ще се возим с билети на минута,а не както до сега от точка А до т.Б!

62

София

преди 2 години

Не ме интересува. И да го ликвидират, все ми е тая. Шофьорите на т.нар. (гр)адски транспорт почвам много да се съмнявам дали знаят правилника. Като за пример давам един хубав автобус, който ме засече на бул. България днес сутринта и ако не бях скочил на спирачките щеше да ме отнесе. Ама сигурно, щото на празен булевард гони график, знам ли го.

61

Анонимен

преди 2 години

Пткъде ще вземе държавата пари ??? Или трябва да обложи с нови данъци София или да вдигне билета. И в двата случая трябва някой да плаща.

60

морски

преди 2 години

Варна...морето...сините вълни, платноходки бързо в столица прати! София, кмета, транспорт ще разреди, евтин превоз в реката пусни!!

59

Анонимен

преди 2 години

Няма начин и ако иска метро София трябва да плаща билетче 3-5 лева или 10 лева. Също и с топлофикация трябва шокови цеии за да се спаси. Други решения са дългове на държавата и фалити, но нали не искат 1997 г.

58

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересува колко ще е хляба в края на годината.Дали ще е до 3 лева или повече ?В Занзибар бях на почивка там хляба в бг пари излиза 50 стотинки.С какво са повече от нас занзибарците?

57

Анонимен

преди 2 години

Според троловете на Прокопиев, държавата процъвтява, а народа благоденства, вие какво мислите?

56

Анонимен

преди 2 години

И младите трябваше да видят като управляват коммунягите какво се случва в държавата,те не знаеха досега.

55

Металист

преди 2 години

Хорааа, НЕ плащайте сметките към Софийска вода и топлофикация! Ускорете фалита на обюината! Такъв грабеж няма дори и в африканските страни. Пълно разследване на СОС и такива като тази крадла в панделата, заедно с пълна конфискация на имуществото им и чекмеджетата. Бъдете здрави хора ! Амин!

54

стоян

преди 2 години

Спешно трябва да се конфискуват сметките и чекмеджетаата на Боко Тиквата,Пеевски и сие.Милиарди са откраднати и все още няма нито един осъден.Търпението на народа се изчерпа и скоро ще се лее кръв.

53

Време е за

преди 2 години

Оставка!

52

-

преди 2 години

Чегърт! Чегърт, чегърт!

51

Данке съР

преди 2 години

С тези зелени глупости и простия ЕС, скоро режим на тока да ни е честито.А братушките ще си карат АМГ-тата и Камазите с евтин петрол.Ама ние нали сме много умни.

50

честита промяна

преди 2 години

скоро ше има разреждане на доставката на ток за домакинствата , само кирчу да измисли как да бъде режима . 3:3 или 1:3