105

Анонимен

преди 6 месеца

И тая пропищя. Пьлна развалина хм начална учителка и кмет. Добре ви подредиха гробарите.Разреждането ще ме отбльсне и ще се вьрна кьм колата вероятно.

104

Конски Таксита

преди 6 месеца

Скоро няма да има нито ток, нито нафта! Купете веднага кончета с каручки и наемете римляните за кочияши! София ще се върне 120 години назад - от преди трамваите!

103

Анонимен

преди 6 месеца

върни парите гербераско недоразумение

102

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 110: "До Shark Е къде пропускаш "най-добрият кмет" на ГЕРБ в Бургас? )))Не знам дали има по-некадърен кмет в цялата история на България, но го наричат "най-добрият кмет". Ами вероятно за ГЕРБ е най-добрият. Кметовете на ГЕРБ се класират съгласно това кой колко е напълнил чекмеджетата на бибиткин.

101

Handel

преди 6 месеца

Ами върни малко от 900-те милиона които открадна и ще има пари а ток.

100

Анонимен

преди 6 месеца

Каква опасност, бе? И сега в трамваи, тролеибуси и автобуси масово се возят по 3ма пътника. Тия какво още чакат да го разредят? Кой плаща това?

99

Анонимен

преди 6 месеца

Няма почивен ден за интригантите. Пускаш телевизора и чуваш борисовата министърка Теменужка Петкова да вие. Като на умряло вие, защото освободили ръководството на Булгаргаз. Теменужке, хората са живи, що ги оплакваш така горко? Теменужка знае защо. Има казармен лаф: И да застреляш склададжията без да му казваш нищо той си знае защо.

98

Анонимен

преди 6 месеца

мутафчийски 29 февруари 2020:"Коронавируст е инфекция, която по нищо не се различава от останалите остри респираторни заболявания и далеч по-опасен е грип тип Б, който в момента идва, отколкото коронавируса. Това каза в интервю на 29 февруари за предаването Тази събота проф. Проф. Венцислав Мутафчийски , началник на ВМА и председател на опиративния щаб за ограничаване на разпространението на новия вирус.мутафчийски 14 март 2020:"Към нас се задава една епидемия, която е с невиждана ярост в човешката история"

97

Shark

преди 6 месеца

До 110. Ааа, ми не знам за Бургас, знам за пловдивския. Силно се съмнявам, че вашия в Бургас е по-некадърен от нашия Зико. Няма такъв крадлив некадърник като него. А най-много ме е яд на тъпаЦЦИте, дето гласуваха за него. Защото в града му се носеше славата, но гербаджийските овце едно си блеят.

96

Shark

преди 6 месеца

Реална е опасността всички кметове на ГЕРБ да бъдат изметени. Като се почне с Фъндъчката и Зико, най-големите некадърници.

95

Анонимен

преди 6 месеца

нали искахте пазарна икономика,ето ви я

94

ЕВО

преди 6 месеца

Е,КОЛКО ДА ГО РАЗРЕДИМ ОЩЕ?ТОЙ И БЕЗ ТОВА Е МНОГО ХАВАЯ!

93

Анонимен

преди 6 месеца

добре де и какво значи увеличението на цената щяло да доведе до отлив на пътници - а разреждането на транспорта до какво? - До блъсканица? А стандарти за брой пътници няма ли в тоя Адски транспорт? Айде кихайте откраднатите милиони викам, а?

92

Анонимен

преди 6 месеца

За Данчето пандемия няма, някой требе яко да я одруса лично, не само нас да наказват как не спазваме мерките, Данчето открито ги сбътира

91

Анонимен

преди 6 месеца

Германия си плати сметката за Третия райх. И ние ще си платим сметката за Герберския райх. И двата просъществуваха 12 г. След 1945 г. на германците им трябваха 10 -15 г. да осъзнаят какво зло е нацизма. Надявам се у нас скоро да се оттървем от герберизма.

90

Анонимен

преди 6 месеца

И Боко като махна посредниците за газа поевтиня ли?

89

Анонимен

преди 6 месеца

Покачването на сметки, инфлация и всичко е следствие от управлението на ГЕРБ. Ако всичко е било нормално, то няма логика за 5 месеца при новите да поскъпне всичко от раз, те са наясно, че народа ще се вдигне на бунт, но пак казвам - вината е изцяло наша, защото си избрахме ГЕРБ и ето ефекта от тяхното управление!

88

Анонимен

преди 6 месеца

Тока и парното са подарък поръчан отдавна от Герп. Ко са праиш, че не знаеш. Кой подписва договорите Кой не сключва дългосрочни договори. Кой подарява тръби и плаща на четворни цени самолети

87

Анонимен

преди 6 месеца

Гледаме "Европейци! Истории на успеха!"..............

86

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ продължават да държат властта по места, както и Съдът, Прокуратурата и почти всички Медии. Техни хора има все още на високи позиции в много министерства и институции, които саботират работата на Правителството, а оттам и Държавата. Мафията ГЕРБ-ДПС няма да се примири, докато отново не се върне на власт. Защото те без кражби не могат да съществуват. А друго не умеят.