49

На гол г*з......

преди 2 години

Иска подаяния, че съвсем са му изтънели шортите и го е страх че току виж собственият му народ го обесил на някой стълб.

48

Анонимен

преди 2 години

Иска същото като Путин, уважение от запада.. Ах какво съвпадение

47

Поп Грую

преди 2 години

"хиперзвуково плъзгащо превозно средство" (HGV) и "маневрено превозно средство за повторно влизане" (MARV). =======================ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАА!!! ХИХИХХИХИХИИХИХИХИХИ!!!!Нелката пак изригна!

46

Анонимен

преди 2 години

Как какво манджа иска на хората му коремните залепнали за гръбнака искат манджичка че много букало.

45

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че няма екскурзии до там. Бих я посетил.

44

Анонимен

преди 2 години

Пхенян прави това, което иска Путин. Основните ударни сили на Путин са Северна Корея и Иран - държави с ядрени оръжия. Корея ще удари Япония и южната си съседка а Иран ще гръмне Израел. Путин с чисти ръце и печели Източна Европа и т.н.

43

Анонимен

преди 2 години

ОГРОМЕН КОНЦ ЛАГЕР, КЪДЕТО БЕЗ ПАРИ ОСНОВНО РАБОТЯТ ВОЕННИ И ХОРА ОТ НАКАЗАТЕЛНИТЕ ЛАГЕРИ/ АКО САМО ЗАМИСЛИШ ДА СИ ТРЪГНЕШ ПРЕЗ ГРАНИЦА РОДНИНИТЕ ТИ ДО 8 КОЛЯНО ВЛИЗАТ В НАКАЗАТЕЛНИ ЛАГЕРИ И РАБОТЯТ/ТЕЗИ ПРЕКРАСЕН НАРОД ИЗЯЖДА ВСИЧКО КОЕТО СЕ ДВИЖИ И ПОСЛЕДНО ПАСАТ И ТРЕВА- ТА ТОВА Е ЦЕЛТА.

42

Анонимен

преди 2 години

Забравихте ли как през 1956 г. северна корея нападна с участие на Китай И СССР тогава южна корея.Кой тогава спаси южна корея и на какво ниво е тя сега.Егати ***

41

Анонимен

преди 2 години

Корейците дайте като подарък десетина рекети като подарък на сащ ,и ако оживеят ,Русия ще ги довърши

40

Анонимен

преди 2 години

Нещо за ядене остана ли? Дайте го насам! Иначе...ще пуцам напосоки!

39

Анонимен

преди 2 години

Ким Чен Ун иска от гадния, нагъл, алчен, лицемерен и агресиве Пиндостан да му се махне от главата и да остави КНДР на мира.

38

Анонимен

преди 2 години

От главата, да кажа

37

Анонимен

преди 2 години

Абе Северна Корея не е пример за подражание, но мисля, че нищо не искат от САШ, освен да им се махнат от гламата.

36

Майдана

преди 2 години

Иска гаранции ,че ще трепе народа си при всяка заплаха за падането на режима му ,за да не го обеси народа му на някой дрян а от САЩ иска просто да гледат настрани! И иска да плюска без мяра! Иска Тръмп да го масажира по дебелият свински гАз!!

35

Анонимен

преди 2 години

'' Какво иска Ким Чен Ун '' .............................. Ким чен Ун иска да си поръчва френски деликатеси които да му се доставят със самолет, докато народа му пасе трева (буквално) ... но щом се бори срещу империализма - ние сме с него !

34

Ха!!!!!

преди 2 години

Приказки, лакърдии, експерти дъвки и явни глупости, уж да обяснявали! Единственото което иска Ким и партията му, е да ги оставят да си направят китайския модел комунизъм, който всъщност им обещава Запада, но само при абсолютно пълна денюклиаризация! Но Ким не им вярва че ще изпълнят това и няма да го свалят ако се навие. Ако не запази част от арсенала за всеки случай! Само на Тръмп вярваше отчасти, но правилно предположи че ще го сменят и ще поставят марионетка на негово място.

33

Анонимен

преди 2 години

Поредните тонове глупости.

32

Спокоен

преди 2 години

Не знам каква е идеята да я дъвчете тая КНДР всеки ден. Почти убеден съм, че 90% от севернокорейците нямат представа къде точно е България. Нещо севернокореец ви заплаши ли, нещо ви навреди ли, измами ли ви? Живеят си, впрочем със 7 години по дълго българите /данни на СЗО/. Множат се, за 30 години имат над 10 милиона прираст на населението. Сигурно от глад ще е.

31

Ъъъ

преди 2 години

Нещо не се сещам за бази на северна Корея в Мексико, че Ким да иска нещо от САЩ. Някак не се сещам северна Корея да е използвала в историята си ядрено оръжие срещу друга държава.

30

NN

преди 2 години

В щат МО има малък паметник на 40,000 американски войници загинали в Корея. Написано е за загинали в борба с комунизма. Само за инфо.