63

Анонимен

преди 2 години

Илон Мъск каза,че вече поставя чип на няколко стотин доброволци,но това няма нищо общо нито с вируса,нито с ваксините.Чипа бил съвсем безобиден,но за да ти го поставят трябва да ти отворят мозъка и пак да ти го затворят.Интересно защо не е направил този експеримент първо със себе си.Е,честито на доброволците.

62

Asd

преди 2 години

Д-р Симидчиев! Кажете цялата истина. Част от хората, които внушиха дезинформация и недоверие сред народа в момента са ви коалиционни партньори, а също и Румен Радев.

61

Анонимен

преди 2 години

След като Бил Гейтс каза кога планира да свърши пандемията, вече може да се предвиди какво ще се случи с вируса.

60

Анонимен

преди 2 години

Брей тоя вирус!Още не сме разбрали кой ни го натресе,а виждаме как фармацевтите се надпреварват да създават ваксини.И колкото повече ваксини,толкова повече мутации.Явно с вируса не успяха да ни изтребят,затова пробват с ваксините.

59

Анонимен

преди 2 години

"...а Трюдо се скри като мишка, и се изолира за 5 дена, защото бил контактен с някакъв заразен." .. а сега върви обяснявай на ваксите, това наш патент ли е или канадски, ;) хе хе хе

58

Анонимен

преди 2 години

Уф, тоя пак е назад с поне месец, горкия.

57

13032

преди 2 години

Относно т.н. "Поход на свободата" в Канада, за който тук някои читатели пишат, по данни на организаторите той вече надхвърля 200 км. дължина и продължава да расте. Има снимки с дрон и там се вижда, че ги посрещат със знамена, фоерверки, и непрекъснато се присъединяват нови камиони и коли. Очаква се в събота да обградят канадския парламен /ако бъдат допуснати до столицата/, а Трюдо се скри като мишка, и се изолира за 5 дена, защото бил контактен с някакъв заразен.

56

Анонимен

преди 2 години

Е, колкото и минуси да праскате, не можете да избягате от истината. Истината е единствения фактор, така че ваксинирайте се и си вярвайте.

55

Анонимен

преди 2 години

Антивакси, измийте ръцете и зъбите, чи въдите гадуи!

54

Анонимен

преди 2 години

Антивакси, измийте ръцете зъбите, чи въдите гадуи!

53

Gorskio

преди 2 години

58: братле ти самоук диванен вирусолог-конспиратор ли си???

52

Ваксините

преди 2 години

срещу ОРЗ са практически безполезни.За справка резултатите от дългогодишния опет, който имаме с противогрипните ваксини.Нито грипа е изчезнал, нито ваксините срещу него са станали по-ефективни.

51

до 53

преди 2 години

Всъщност испанския грип е възникнал след ваксинации. Има доста материали по въпроса, какво го е предизвикало. Сега наблюдаваме същото-вирусът се вихри, благодарение на ваксините.

50

Това е

преди 2 години

Хубаво, че знаем, за да се ваксинираме превантивно.

49

Глупости

преди 2 години

Мутацията на вируса не е заради маските, смъртоносните варианти и тези които се предават по-трудно се самоотсяват по естествен път. Маските биха могли малко да ускорят или забавят дадена мутация, но нищо повече.

48

Анонимен

преди 2 години

Няма защо управляващите да критикуват хората, че са против мерките, а трябва именно те да ги адаптират към НОВАТА ситуация, т.е. реално да ги премахнет, ккакто вече направиха в някои страни от ЕС и в ЮК

47

Глупости! А чумата?

преди 2 години

А чумата? А холерата? Там е 99% смъртностАйде още един "експерт" от калибъра на Симидчиев.И чумата и холерата се предизвикват от бактерии.Не са вирусни заболявания.Това за 99% е толкова далеч от истината, че въобще не си заслужава да бъде коментирано.

46

Синго Математикът

преди 2 години

Испанския грип е минал без ваксини за 2-3 години. Същото ще стане и с омакароните.

45

Анонимен

преди 2 години

То сега по-стриктно се следват инструкции и от по соца, а тогава като деца, си мислехме, че това е единствено и неповторимо. Оказа се, че по демокрацията има много по-железни заповеди.

44

Анонимен

преди 2 години

Не, гуджо, не може да се предвиди, щото политиците са непредвидими. Отдавна няма вирус, а само полит инструкции.