40

Анонимен

преди 2 години

Е, поне се сетиха да пазят децата. Макар че при положение, че под 40 рискът е 0 от ковид, а този от миокардит от ваксината е висок, по-скоро трябваше да се препоръча никой под 40 да не се ваксинира.

39

Шефа

преди 2 години

Така е като служат на мурика

38

158

преди 2 години

Браво! Да пожертваме внучето, за да спасим бабата беше досегашната доктрина.. Безумие!

37

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам защо ваксинираме хора под 20г възраст изобщо. Имаме 3 смъртни случая и 3-те при хора със сериозни заболявания. Нямаме случаи на тежки последици след Ковид. Какъв е смисъла?

36

До Чичо

преди 2 години

Чичо,ако те набарам ще те ваксинирам с кожената инжекция отзад.Ще ти потекат сополите от ковида.

35

..

преди 2 години

Омикрона детето го донесе от училище (1-ви клас) и го изкара за два дни с температура само и без ваксини... Знам че е това, защото след него цялото семейство светна положително на PCR. При нас дъртите държа около седмица с леки симптоми - ние сме с Астра вакса. Тъй че преценяйте си. За всеки е различно, но аз не бих рискувал да си помпам излишно детето с лекарства на този етап. Както и не бих рискувал дъртите да останат без вакса. ;-)

34

м,да

преди 2 години

Скоро ще спрат ГМО ваксите!

33

Анонимен

преди 2 години

Е да, ама ние си имаме фермацевт за здравен министър, и тя е назначена с условието да продаде колкото се може повече фармацевтична стока на българина. Бизнес брат. На кой му пука за децата.

32

Анонимен

преди 2 години

Едно време Пеневата чета постоянно ядеше пердах от шведите.Сигурно е нещо свързано с матряла.

31

Анонимен

преди 2 години

Това да се прочете от Бацелова, Кунчев и другите психопати! Убийци на деца!

30

Аз

преди 2 години

Много интелигентни хора, не като нашите телета ! А тези, които подкрепяте ваксинация на деца могат ли да ми обяснят смисъла на цялото мероприятие при положение , че от една страна ваксините явно не предпазват от заболяване и от втора страна децата го карат безсимптомно?

29

Анонимен

преди 2 години

За същата препоръка създателят на рнк-ваксините го баннаха от туитър. Швеция може да си позволи спорове с Файзър обаче, защото шведите си имат своя компания за ваксини - Астра Зенека.

28

До мальчик-гей

преди 2 години

Като гледам в едно изречение колко правописни грешки имаш, добре сте направили, че сте се махнали. Такива маргинали са никому ненужни.И ако ви припари под опашката, да не сте помислили да скимтите и да се връщате.

27

дийъуоийфд

преди 2 години

Точно това смятам и аз. Евала на шведите, че са се осмелили да кажат истината, че за деца е практически излишно да се ваксинират.

26

Анонимен

преди 2 години

Тези иначе толкова безопасни за деца "ваксини".

25

Анонимен

преди 2 години

в голема грешка са шведите по нашите правила трябва се ваксинират даже и ембрионите в майката с два три бустера.

24

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

"Всеки сам си преценя"

23

Анонимен

преди 2 години

Смях, то не само за децата, а и големите не си слагат ваксини. При тях цялата тази набедена пандемия протече по други правила . Имаха само някакви частични ограничения и толкова. И знаете ли защо- защото нямат управници, които да се кланят до земята на фармацефтите! Нямат управници, които да плашат населението си , че след време ще са нужни чували за труповете!

22

Мальчик-гей

преди 2 години

За щастие, със съпругът ми живеем в нормална държава (от отдавна се махнахме от тази пропаднала България) и синът ни е ваксиниран със всичките три дози.

21

Драго

преди 2 години

Подкрепям! Съд си трябва за безотговорните родители, които не си ваксинират децата.