107

Анонимен

преди 2 години

Доведоха дотам нещата, че човек малко да се закашля или да подсмърча от студа, трябва да си повтаря като мантра: ковид, ковид!, тест, ваксина, карантина, веднага! Само да си мислиш така, няма начин да не се разболееш!

106

До 112

преди 2 години

И с коя ваксина ? Една доза Янсен? Ако беше вярно това, което казвате, на ваксинираните държави щеше да им пука, а не да разхлабват. Последните проучвания, няколко, потвърждават значението на бустера за ефективността, особено между ваксинираните, за лекото протичане на болесттаЖалко, че заради такива като Вас, у нас ще кретаме и ще се влачим ЗАД СВЕТА.

105

Анонимен

преди 2 години

Ако мафията от политици и корумпирани медици искаше да има по-малко жертви и, ако тези препарати реално действаха... щеше да акцентират ваксинацията върху хората на сериозна възраст с придружаващи заболявания. Те са основните потърпевши от вируса. Но явно печалбата за някои хора ще падне драстично и затова се интересуват само от бройката набодени.

104

Анонимен

преди 2 години

До 111/Разбира се, че става въпрос за квартален магазин, от който не можеш да си купиш га.щи без амулета. Пример, в китайския магазин в квартала не можеш да влезеш, а в Кауфланда до него-влизаш и си купуваш всичко...Площта е от значение.

103

ЧИЧО

преди 2 години

До Анонимен С ТЕЗИ МАСКИ И КАТИНАРИ ВЕЧЕ СЕ ОЛЯ.НЯМАШ ЛИ МАЛКО АКЪЛ ДА ИЗМИСЛИШ НЕЩО ДРУГО

102

До 107

преди 2 години

С ваксина съм. Излъган бях от пропагандата. Ако можех да взема решение днес дали да се ваксинирам или не - със сигурност нямаше да го направя. Защото се доказа неефективността на ваксините, а тепърва може да очакваме и други изненади заради нея.

101

Анонимен

преди 2 години

Пак по слъгваш, не е забранено да влезеш в кварталния магазаин без зелен сертификат.Става въпрос за големи по площ магазини.

100

Анонимен

преди 2 години

Наистина трябва антиваксарите убиеци Мангъров Възраждане и убиеците в България които ги подкрепят да се заразят с ковид за да им дойде акъла в празната им дебилска куха глава след като им дойде ковида на главата тогава сте разберат ще тови вирус е много опасен

99

Анонимен

преди 2 години

Наистина трябва антиваксарите убиеци Мангъров Възраждане и убиеците в България които ги подкрепят да се заразят с ковид за да им дойде акъла в празната им дебелска куха глава след като им дойде ковида на главата тогава сте разберат ще тови вирус е много опасен

98

Анонимен

преди 2 години

Всезнайко, проблемът не е дали си ваксър или не, а в това, че без зеления китап в квартарния магазин не можеш да влезеш да си купиш га.щи и чорапи, а се блъскаш в автобуса до Лидъл или Кауфланда, където си купуваш всичко а там пък са човек връз човека. Къде е логиката бре, с какво мислиш? Или вирусът си има график и избира промоциите в хранителните вериги. Затова сме на тоя хал и статистиката расте всеки ден и нищо няма да се промени...

97

Анонимен

преди 2 години

Има една истина убиеците антиваксари като Мангъров и алчните бизнесмени в България се интересуват само от собственото си удоволствие въобще не им пука за живота на другите българи.Заради хората които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина

96

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай се за да опазиш себе си и околните.Ваксинираните не се разболяват.Ваксинираните не заразяват.Ваксинираните не боледуват тежко.Ваксинираните не постъпват в болница.Ваксинираните почти не умират.Двете дози на ваксината дават доживотен имунитет.Третата доза го подсилва.Хубаво е да се направи 6 месеца след втората.Предпоръчително да е 3 месеца след втората.Четвъртата доза има не лош ефект.Да ви е познато всичко по-горе?

95

Анонимен

преди 2 години

Ето на вчера са издали над 27000 зелени сертификата на здрави и неваксинирани.

94

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е професионалист в тази област, а не математик, ортопед, кардио или врачка. Докато не забранят на аматьори да се произнасят и ръсят измислици по медиите, нищо няма да се промени.

93

Анонимен

преди 2 години

До До 77/86 "Мангъров притежава лаборатория за тестване разположени на основни възлови места, по летища и граници, както и в София пред моловете, така че той има доста голям интерес да е против ваксинацията. Знаейки как работи системата у нас ще е интересно да се разбере как се е уредил да му ги дадат на неговата фирма." Не бе, той от "добро сърце" и защото е "професионалист" го прави. :)))))

92

Анонимен

преди 2 години

къде се вреш ти с легените на село бе, зеления сертификат му е проблема. Бъди здрав, зелен сертификат издават и без да си ваксиниран.

91

Анонимен

преди 2 години

Повече ме е страх и се пазя само от тия със зелевия амулет. Другото каквото дойде. Тия също се заразяват и разнасят заразата, но с бележката се врат и влизат навсякъде, мислейки че са недосегаеми. Другите не ходят по молове, кръчми, спазват мерки и се пазят...

90

Анонимен

преди 2 години

Антиваксар, чети в ИТАР ТАСС, там няма конспирация.

89

До 90

преди 2 години

Лошото е, че какъвто ни е народа, такива са ни и медиците! И ето ти го резултата, по 80 човека умират с тръба в трахеята всеки ден. Престъпна немърливост!

88

Анонимен

преди 2 години

До До 50/90 С други думи, антиваксърите ... предлагате да се налагат мерки на други антиваксъри. Само да не са те. Какво стана с приказките ви за "права", "геноцид", "неизпитани препарати" и други такива? Излиза, че стига да не сте вие, всичко може.