127

Анонимен

преди 2 години

Че ние бяхме първенци по смъртност в света и преди ковид, сега всички се правят на ощипани булки, че било щото не се ваксинираме. Проблемите в България са други, много дълбоки и наслагвани с десетилетия.

126

opa

преди 2 години

А защо няма новина за Канадските шофьори на камиони?

125

Анонимен

преди 2 години

Какви ги бръщолевиш за Австралия?! Вчера те имат 3 починали на милион население, а ние имаме 11 починали на милион. Световни рекорди поставяме ние, а не те.

124

Анонимен

преди 2 години

Откакто през март-април 2021 всички около мен се ваксинираха, няма даже и заразени сред тях. Това дали е случайно? Риторичен въпрос...

123

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е как в новината е закръглен на 85% процента на починалите след като на Единния информационен портал пише "89.74% от починалите за деня не са ваксинирани"?!

122

Анонимен123

преди 2 години

Колко познати, и близки имам, който са с по две или три вакси. И сега карат вируса... Да може да е по леко, но е факт те също го разнасят.

121

Фалшива новина

преди 2 години

Вчера имаме 78 починали - 70 (90%) неваксинирани и 8 (10%)ваксинирани.

120

Анонимен

преди 2 години

Чичо, научи се първо да пишеш на правилен български език. А писането с големи букви не е прието. Освен сам, ако не си четеш тъ.потиите, които ръсиш през пост.

119

Леша

преди 2 години

Колко умряха от грип? Колко умряха по протоколите на СЗО?

118

Анонимен

преди 2 години

До 122/Чичо, доста си зле с аритметиката. Извади елката и смятай. Явно и по география толкова са ти знанията....А може и акъла ти да се изпарява от еликсира....

117

Анонимен

преди 2 години

А ми те намаляли от предходните дни.

116

Обективен

преди 2 години

Защо по никакъв начин не отразявате многомилионната революция в Канада бе, жалки продажници от Днес.бг и всички останали СМРАД-ове (Средства за масова реклама, агитация и дезинформация)???

115

Анонимен

преди 2 години

За съжаление българските власти и българската журналистика не работят в полза на здравето и живота на българите. Незнайно защо всички устремно защитават интересите на производителите на експерименталните ваксини. Отново за съжаление - ваксините не оправдават надеждите...И пак за съжаление лекарите забравиха как се лекуват ОВИ. Интересно защо в официозите липсва становището на доц. Мангъров с фактите и достоверните им източници.

114

Анонимен

преди 2 години

Копейкин ще ти плати!

113

Анонимен

преди 2 години

Карал ли си болен " не от ковид" на над 200 км от мястото където живееш, понеже има карантина в родния ти град? Алибегов ми плати разноските, нали!

112

ЧИЧО

преди 2 години

До АнонименСЪЩАТА ГЛУПОСТ Я НАПИСА И ВЧЕРА.НИКЪДЕ НЯМА ДАДЕНА ТАКАВА СТАТИСТИКА ЗА 100000-ДЕН ГРАД ,С ПО 200 ДУШИ ЗАРАЗЕНИ НА ДЕН В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 2 ГОДИНИ.ИЗГЛЕЖДА ИМАШ АКЪЛ КОЛКОТО ДА НЕ ВЪРВИШ НАЗАД..ЗА ПРИМЕР;ПЛЕВЕН 122000 Ж.ЗАРАЗЕНИ 21649 ,ДОБРИЧ ЗАРАЗЕНИ 16516,ШУМЕН-17334.ИЗБРАХ ТЕЗИ ГРАДОВЕ БЛИЗКИ ДО ЦИФРАТА ОТ 100000-НАСЕЛЕНИЕ.

111

Анонимен

преди 2 години

Мерките се налагат с цел да не се срути здравната система, не става въпрос само за болните в ковид отделенията. Но за Алибеговци е важно да си продават анаболите във Фитнесите и дрогата в дискотеките, понеже те са най големите вносители на здравни осигуровки, че трябва да ги слушамеи съобразяваме с тях. Знаете ли например как да влезе да се лекува един психично болен, когато няма къде.

110

Анонимен

преди 2 години

Още 70 неваксинирани по-малко и днес.

109

Котарак

преди 2 години

Глупакът Огнян Кунчев преди дест дни каза, че в началото на м. Март ще има по 70000 заразени на ден. А не стане, а те осъдих за всяване на паника!

108

Анонимен

преди 2 години

Болшинството умрели в статистиката са стари хора със сериозни заболявания. Според мен управляващите мoшеници умишлено не реагират адекватно на този факт, а упражняват натиск върху всички останали с тези кафяви сертификати за да отчетат по-голям брой набодени.