147

Анонимен

преди 2 години

До Германец Я само кажи кои факти да гледаме. Явно си по-оправен с тях. Защото до вчера беше нужно да ваксинираме и бебетата и ваксината за тия от 5 до 11 беше супер предпазваща, безопасна и т.н., а децата така яко хващаха омикрон, че.... И днес изведнъж Швеция отказва да ваксинира деца извън тежко хронично болни, защото нямат грам нужда от ваксина и си карат лек грип. Да гледаме статистиката на НСИ, RKI, NHS,CDC,Израел, че под 1-2% от умрелите с и без ваксина са под 40-45 и рискът им е 0.01%?

146

ХАХАХА

преди 2 години

В белите държави махнаха маски и мерки, балканските аборигени още *** от предотвратимо заболяване.

145

Германец

преди 2 години

"Лесно може да се познае кои мнения съдържат истина основана на факти - на тях неваксинираните *** тракат много минуси." -- В този т.нар. сайт чета само мненията с много минуси. Другото е плява.

144

Анонимен

преди 2 години

ЖАЛКО, ОЧАКВАХ ДА ПУБЛИКУВАТЕ 50 000 ЗАРАЗЕНИ С ВСИЧКИ ПОСЛЕДСТВИЯ, А 9874 СА САМО НЯКАКВА СТАТИСТИКА, А НЕ ФАКТЪТ НА АПОКАЛИПСИСА!!!

143

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно едно нещо. Ако по някаква причина подобна на канадската сега се реши, че задължителни ваксини няма да има, дали няма магически да изчезнат и многото заразени, в болница и умрели от статистиките? Евентуално за един приятел питам, че се замисля дали да харчи за реклама, ако клиентите не ходят под заплаха при него да си купуват чушките му.

142

Факт

преди 2 години

Лесно може да се познае кои мнения съдържат истина основана на факти - на тях неваксинираните *** тракат много минуси. *** най-много мразят фактите, защото няма и един факт, който да е в тяхна подкрепа.

141

Анонимен

преди 2 години

Ти умния пенсионер ли си?

140

Анонимен

преди 2 години

Така ще е в България. Пpocтите пенсионери ще *** по болниците, а мафията от политици и медици ще измисля мерки и ограничения срещу младите хора и бизнеса. Ако тези препарати бяха ефикасни и т'ъпите пенсионери щяха да го разберат.

139

Анонимен

преди 2 години

Готин КПСС и БКП умре!

138

Анонимен

преди 2 години

Къв спин, тоя му трабва Требестан да отлепи самолета ...

137

до 144

преди 2 години

Насила естествено... ! От моите пари се плаща престоя им болниците и заплатите на лекарите. Кафявият сертификат какво е...? Не е ли насила? Кои умират най-много в от вируса и колко милиони биват тормозени с мерки и ограничения заради дъртаците?

136

Анонимен

преди 2 години

Ако тези глупости ги пишеше в Русия, отдавна щеше да си в зоната, ей така неконспиративно.

135

Анонимен

преди 2 години

Преди опорката на ваксърите беше че с едно бодване си защитен на 60%,а с две на 95% от заразяване.После се видя че се заразяват наравно с неваксинираните и казаха че пази само от по-тежко протичане.Обаче при три дози,а не при 2.Сега вече се говори и за четвърта доза.Така че нищо от първоначалната пропаганда не се оказа истина-напротив.Остана единствена опорка,че ваксината пази от по-тежко протичане,и затова са тези данни че починалите са само неваксинирани.Тези данни са абсолютна лъжа,измама

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 "Ако управляващите мoшеници мислеха за живота на хората и тези "ваксини" бяха ефикасни... досега трябваше да са ваксинирани единствено... уязвимите групи хора..." Ама как, насила ли? :))))

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 "Че ние бяхме първенци по смъртност в света и преди ковид, сега всички се правят на ощипани булки, че било щото не се ваксинираме. Проблемите в България са други, много дълбоки и наслагвани с десетилетия." Ц. Ако беше така ваксинирани и неваксинирани у нас щяха да са горе долу еднакво представени сред жертвите, а жертвите са изключително сред неваксинираните.

132

Анонимен

преди 2 години

Готин КПСС умре!

131

Анонимен

преди 2 години

Ако управляващите мoшеници мислеха за живота на хората и тези "ваксини" бяха ефикасни... досега трябваше да са ваксинирани единствено... уязвимите групи хора... останалите по собствено желание... А не да бъдат изнудвани с кафявия сертификат... Когато човек бъде изнудван той реагира винаги остро и затова има хиляди с фалшиви сертификати.

130

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър, сър, стахановец!

129

Анонимен

преди 2 години

Едно време тъй ли пресмятахте петилетките.

128

до 137

преди 2 години

Абе поне малко математика не сте ли учили? Преди Ковид имахме по 27о-280 починали на ден. Сега са по 400-450-500. Толковаа пък да ви е изтрит мозъка, може ли?