17

Голиат

преди 2 години

"Давид е повръщал и е имал главоболие от стреса от случилото се" а леле .... Какви странични ефекти от шамар...!

16

реалист

преди 2 години

А загубената му майка вместо да му бие още един шамар реве като магаре.Ето така се създават лентяи и престъпници

15

Анонимен

преди 2 години

Еййй, голЕма новина, бе! Без нищо няма как да му се е случило само от едното щракване на химикалката. Едно време, като те шамаросаха в училище, гледаш да не разберат родителите ти, че после още ще да има и не само шамаросване. Сега по медиите се пише като сензация, че и в депреси изпадат. По наше време не знаехме, че има такова нещо, та да изпадаме в него. Я ги постегнете тия деца, нека знаят, че имат права, но и задължения също така. В клас не е като вкъщи, да правят каквото им се иска.

14

Анонимен

преди 2 години

Хахах, малкото *** толкова се е стресирало от един шамар че повръщало и получило гърч. Ама иначе много му знае устата. Хахаха. Боже, боже - какво поколение расте. Скоро ще почнат и да умират от шамар, щом вече припадат. Хахахха.

13

Анонимен

преди 2 години

Хващай си пътя, даскале. и да го учи мама му.

12

ДДРОнег

преди 2 години

УжасТ, какви учители, бият невинните дечица и при това в Сливен, където живеят най-прмерните граждани на света, отглеждайки едни от най-качествените *** поколения ... Е, щом майката казва, че причината била само в щракането на химикалката, ние не можем да се съмянваме в нея, нали ?!

11

Анонимен

преди 2 години

Боят изгражда

10

Бе

преди 2 години

стига глупости! Щракане с химикалка...Дън дрън. Това кой знае какви ги е вършило дни наред, и даскала накрая не е издържал. Едно време учителите раздаваха шамари, и ако сглупиш и се оплачеш на родителите, следваше още бой с думите ,,щом те е бил учителят, значи е имало за какво,,

9

Анонимен

преди 2 години

Голяма работа. Едно време по комунистическо що боища бяха. И в милицията и в клас и ние се трепехме помежду си. И пак оцеляхме някак си. Сега всяка дреболия я пишат по новините.

8

Анонимен

преди 2 години

Учител ударил шамар на дете? Леле, какъв ужас! Преди 30 години това нямаше да е новина дори на ниво клас. И децата станаха хора, а не като сегашните изнежени лигльовци. Между другото, не е лошо да се чуе и гледната точка на учителя.

7

ужасТ

преди 2 години

Каква новина?! Ние ритахме топка по цял ден, блъскахме се, закачахме се, понякога и се биехме. Имаше моменти и даскала ни пошляпваше, но даже родителите ни не разбираха. А сега какво - световна новина.

6

Анонимен

преди 2 години

Затова сега учениците са толкова разлигавени, че си правят каквото си искат, защото родителите ги защитават, а не ги възпитават.

5

Влади

преди 2 години

Ама огромна новина, по всички медии! Трагедия! Ограбиха бъдещето на нахалното дете, ограбиха детството му! Ако то беше ударило учителя , нямаше и ред да напишат, може би някоя похвала. Един вид :"Браво. Какво прогресивно дете . Носител на промяната. Депутат го изберете";! Това ли ви е доброто?

4

Чичо Пенчо

преди 2 години

За едни деца шамарът е драма, за други- ако не ги цапардосаш, не са склонни дори да те изслушат.

3

Анонимен

преди 2 години

Малии гоУлем прас!Че сегашните не требе и с пръст да ги докачиш!А утре очаквайте по всички телевизии тази огромна по важност новина.

2

Bat

преди 2 години

Aма какви са тези депресирани деца постоянно бе??????? Направо ще ме разплачат!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Сега пи..ара ще знае че може да прави каквото си иска и наказанията са за другите