57

Ангелов

преди 1 година

Горкото дете, сигурно се и напикава вечер. Ще трябва терапия, която се състои от:-часове при психолог-писане на домашни от страна на майката-съпровождане до и от училище от майката, като тя му носи раницата-вечер преди заспиване трябва да се четат приказки на фона на детски песнички-автоматично преминаване в следващия клас(детето е стресирано и не може да се съсредоточи по никой друг предмет, изгубило е способността да запомня). Ако не помогне... Учителят да си направи сепуко!!!!

56

баба мара

преди 1 година

малко му е един шамар това са прости невъзпитани деца от още по простисемеиства там ред и дисциплина няма а за математиката да не говорим

55

Анонимен

преди 1 година

Ми то другите новини свършиха.Защо да се коментират високите сметки за бита, нарастващите цени на стоки от първа необходимост, липсата на живото спасяващи лекарства, нереформираното здравеопазване, градовете без осветление без осветление нощем, нарастващата престъпност и агресивното лишаване на хората от нормален живот? Няма смисъл. Правителството блаженства в меден месец. Даскалите са лесна мишена - бой по слабите. Насилието ще процъфтява, докато се поощряват насилниците!

54

Анонимен

преди 1 година

като ученик по бай тошово време учителят по рисуване известният художник ИВАН ПОПОВСКИ такъв шамар ми извъртя пред целият клас естествено заслужено че ще го помня цял живот след това някой ме беше издал на родителите ми и те ми удариха два шамара а след това заедно отидохме в училище и му се извиних на даскала пред родителите си

53

Х

преди 1 година

Сега ще изгонят учителя и ученика ще преподава на класа математика,като щрака с химикалката.

52

Анонимен

преди 1 година

Освидетелстван - тоа на луд ли са прай? Бой им липсва на диванетата сега. Затова стават такива *** и нагли. Едно време нямаше да ме освидетелстват, ами баща ми щеше да ме нашамари допълнително, даскала като му каже какви съм ги вършил.

51

Олеле

преди 1 година

Много нервно туй даскалче, бе. Щом за едното щракане къса уши...ми тогава едно време ние на нашана математичка като намазахме показалкат с лак, трябваше директно да ни наръга с пергела - оня, големия. А сега сериозно - и ние сме правили глупости в час. Знаете ли какво ни беше наказанието? Изпитваха ни. Хем законно, хем възпитателно. *** тоя шмулю даже не се е сетил.

50

Анонимен

преди 1 година

За един шамар до Брюксел ще пише, а някой го прибили съученици и на никого не казва

49

чалгата не прощава

преди 1 година

Поздрави с песента "Бий хлапето "

48

Идея

преди 1 година

Аз викам да дадат кой точно е Давидчо (фейсбука му) и от цялата страна да го заринат в подигравки какъв е мамин лигльо и че е като момиче. Да му счупим психиката на ла.йненцето, дорде е време.Няма да смее да си подаде носа извън коптора, в който живее

47

Анонимен

преди 1 година

Ей голяма новина!

46

Анонимен

преди 1 година

Детето казва:Мамо знаеш ли,че госпожата в градината тупа по дупето децата,които не слушат ? Казвам,знам маме,слушай и спазвай правилата,защото иначе и теб ще те тупат. Проблеми нямаме,детето обича госпожите си и те него. Всичко тръгва от семейството.

45

Див Петел

преди 1 година

Лоша подготовка на учителя. Никога не трябва да оставя шамара сам, защото ученика губи равновесие в една посока, а ако го беше контрирал веднага с друг шамар от другата страна, работата щеше да е завършена и ученика нямаше да мрънка.

44

Анонимен

преди 1 година

Един шамар и новина, докъде стигнахме?!

43

Анонимен

преди 1 година

До Мария Панайотова...- Така се възпитава младото поколение,трябва да има уважение и респект към по-възрастните хора.Че то сегашните деца първо нямат домашно възпитание за което на 100% са виновни родителите.И от там идва целият проблем в обществото!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Той боя изгражда, той не да разгражда, той изгражда! Сега не ги беят, сега само мърят! Не може мъмриш, брат, не можеш! Все едно хан Аспарух да мъмри!? Не!

41

Макаренко

преди 1 година

Много правилно е постъпил учителя!

40

Анонимен

преди 1 година

Браво!

39

Анонимен

преди 1 година

42: . Ти влизала ли си в клас последните 5г да видиш на какъв тормоз за изложени учителите - учениците само където не ги бият пред клас, иначе подхвърлиния от рода "ти ша ми каеш", "глеий си работата". Това ли са ти учениците които защитаваш. Разходи се зад училищата да видиш как 12г пушат и 16г ги дърпат да се целуват защото са много отворени всички. Бой на малките и да не им знае много устата, само така има надежда да станат малко по умни и възпитани.

38

Мария Панайотова

преди 1 година

!Днес -шамар,заплаха,а ,утре? Да чакаме утре ли?Може да е вашето дете! Тагава?! Да напусне сам,този учител!