38

hm

преди 2 години

Българите били притеснени от инфлацията, а Кирчо и Кокорчо не били. Ами как да са притеснени, като те отдавна не са българи. Единият е канадец, а другия и той не знае какъв е (за оцъкления става въпрос).

37

" селянин "

преди 2 години

...притеснени още стеснени .

36

Анонимен

преди 2 години

ще ни ококорят от вдигане на цените

35

Даскал Кольо

преди 2 години

Имало свобода на словото! Колко коментара ми изтрихте?

34

а

преди 2 години

Няма защо да се притеснява този най-интелигентен и предприемчив народ. Народ, който разбира от политика, от медицина и от всичко друго на света, все ще намери как да се изхранва. Все пак недостигът на квалифицирани кадри и умеещи хора е факт навсякъде и отдавна. Друг е въпросът, ако единствената ти квалификация е да люпиш семки и да обясняваш световните конспирации.

33

Виденов и Луканов

преди 2 години

Ще видите колко прекрасно беше при нас, в сравнение с това което ви чака при Кирчо и Кокорчо!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен.....А защо ли толкова ги е страх от Гешев!?

31

Анонимен

преди 2 години

Много ясно,че цените и инфлацията най-много ни притесняват! Управляващите говорят само за декемврийски и януарски сметки подминавайки силното увеличение преди тези месеци! Да не ни залъгват,защото трудно се издържа,да мислят за народа,защото така обещаха! Ако не могат да се справят и не могат да помагат на -да се махат,не ги искаме! Стига вече,стига лъжи!!!!! А когато сметката ми за отопление вече не е ТРИ ПЪТИ завишена ще им повярвам. Аааа...къде е Нинова със слдките предизборни приказки?

30

Анонимен

преди 2 години

Мен повече ме притеснява мръсния въздух който ни принуждават да дишаме всеки ден

29

Анонимен

преди 2 години

А новите "политици" ни убеждават, че Гешев бил най-голямото притеснение и проблем.Явно за тях,не толкова за народа.

28

кристина

преди 2 години

цялата ситуация показва, че подхода на новото правителство е неправилен!Толкова хора гласуваха за промяната, но не за галопиращи цени на тока и храната, а напротив-спокоен живот!Толкова ли е трудно, да се разтрогнат договорите с всички 'пиявици' и да се одържавят дружествата?? че ние и без война сме във военно положение, хвърчащи цени, болести, държавата е в колапс :( за това ли гласувахме?? Не беше ли по правилно да се изправят всички отговорни на стадиона и да се съди по бързото производство

27

Анонимен

преди 2 години

До 31 Бяй от ътука уендааахлия

26

Радева зима

преди 2 години

Турците казват: Последната свещ на бедният догоряла, докато брои на богатия парите. Да го перефразирам: На българите последните свещи изгоряха, докато гледат на Бойко в чекмеджето.

25

Анонимен

преди 2 години

Българите - най-притеснени от цените и инфлацията! . . . . . . НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗБИРАТ КАТО ДЕЦА НА КОИТО СА ИМ ОБЕЩАЛИ ИГРАЧКА! Знам, че няма да се хареса коментара ми, но ми се струва, че инфантелизма до такава степен е помрачил умствените способности на повечето хора, че трябва да се каже дори и да е болезнено! Сега се готви война, но никой не се интересува, избират се едни българи с дефицити по български и ОБЩНОСТНИ задължения, но не към българския народ!

24

Алчен брокер

преди 2 години

Копувайте имоти, защото по сигурно няма.Преди две години с 40к можеше да се купи жилище сега гараж утре колело.

23

пияница мистик

преди 2 години

"58% от българското общество посочва, че това са цените." === Глупости!!! Българският народ е доволен от новото правителство на Фигуранта. Ей на, социолозите казаха, че са във възторг от него. Богат е българския народ, инфлацията не го засяга него, важното е, че чекмеджето на Бойко не се пълни с трилиони долари :)))))))))))))))))

22

Тираджията

преди 2 години

Всеки гледам на запад колко заплата взимат а не пита колко ом остава на края на месеца.По това можеш да разбереш стандарта на живот.По това колко ти остава.И взимам 2000 евра ама тоя месец съм вече 15 евра отгоре а има още 4 дена до края.

21

ЕВРАЗИЙСКИ ДОХОДИ

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ ИМА В ЦЯЛА ЕВРОПА- КАЗВАТ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО- ИНФЛАЦИЯ В ГЕРМАНИЯ 2021Г- 6% И ГЛАСУВАНО РЕШЕНИЕ ТАЯ ГОДИНА НА ДВА ПЪТИ ДА СЕ ПОВИШИ МИН ЗАПЛАТА ОТ 1582 ЕВРО ДО 25%- ТАМ ТАКА БОРЯТ ИНФЛАЦИЯТА, ТУК С 9.1%, ОТВОРИ KAUFLAND.de и виж ЦЕНИ НЯКОИ КАТО НАШИТЕ ДРУГИ ЛЕКО ПО ВИСОКИ, НО ДОХОДИТЕ ЗНАЧИТЕЛНО ПО ВИСОКИ, А ТУК ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯЖДА ПРЕДВИДЕНИТЕ УВЕЛИЧЕНИЯ. ЦЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ ЕВРАЗИЙСКИ.

20

Анонимен

преди 2 години

Тия мошеници и нeкадърници от правителството , освен да говорят празни приказки, друго нищо не правят...

19

Анонимен

преди 2 години

тия от изборите ли преписват резултатите ??? кой ще подържа правитество с галопиращи се цени