34

Щирлиц

преди 2 години

Още един другар-експерт,или експерт-другар,абе все тая.

33

Наполеон

преди 2 години

който не храни своя армия ще храни чужда.

32

Иванов

преди 2 години

Ако се стигне до военен конфликт в Украйна нито нашата нито НАТОвската армия (тя ще бъде заета да пази централна Европа и Великобритания) ще са в състояние да направят нещо. Ако нещо спре руските ракети срещу България ще са онези 40... 45% от населението ни, което симпатизира на Русия.

31

Асан

преди 2 години

Значи гарант нема :)))

30

Сержант

преди 2 години

При проблем, директно си бия камшика. Децата ми в чужбина все няколко дни ще ме приемат докато си уредя нещата. За тия пари косъм няма да рискувам от гловата си.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 Ти явно живееш в ерата на студената война. Никой в днешно време не воюва с 100 - 200 000 човека. Нито прехраната нито дислокацията може да поддържаш . Такъв вид армии са в историята. Войниците е трудно да прикриеш на бойното поле което се разбра и в Армения . Сега машините воюват вместо нас . Става по евтино и лесно да се воюва . няма нужда от аскер а от техника която можеш сам да си произвеждаш а не от Ф16 на тройна цена за да не бачкат хрантутниците.

28

Misirka

преди 2 години

проф. Тодор ТагаревNacionalen predatel da se obesi !!!!!!! Tangra Kaza !

27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

На тоя националният му празник не е Трети март,а Ханука.Е,ханука ще бъде превърната от нас в тъмнина! Будете ради,таласъмu еврейски!

26

Анонимен

преди 2 години

Каква армия, какви 5 лева. Една армия се състои от 2-4 корпуса; един корпус се състои от 2 -3 девизии; една девизия се състои от 2 до 4 бригади, а в статията се казва, че имаме 6 окомплектовани/ратифицирани бригади. Числеността на една армия варира от 100 до 200 хиляди войници. Една бригада се комадва от бригаден генерал, т.е. имаме нужда от 6 бригадни генерала + още 5-6 , които да командват 2-те девизии и единия корпус.Ще отбележа, че имаме около 100 произведени генерали.

25

Анонимен

преди 2 години

Бюджета ни е напълно достатъчен . Хрантутниците са много. Истината е че работата през мирно време гарантира по малко кръв на бойното поле . А в бг армия работа няма . Има купуване на Ф16 за да не работим.Да купуваме за да не работим е заради дърт *** от една друга ера. Това е наслетството на герб.Там трябвада останат само млади хора които искат нещо да направят с ръцете си а не като тоя гъзоръкия. В антените на радарите има редки метали но можем да си ги купим останалото можем да си го на

24

Ром'с

преди 2 години

Хм, защо й на Русия да напада България!? Простотит до небесата от нашите политиците... Еми то един самолет от Русия да кацне в София и ние вече сме с Русия.. Както стана на 9 Септември 1944

23

Анонимен

преди 2 години

"Ние от армия, която по документи трябва да е 40 000, ще готвим 1500 души ли"ми то с 1000 професионални либерални ентусиасти положението си е като след война!

22

Анонимен

преди 2 години

Ще воювате срещу Русия с тази малка армийка? Вие съвсем сте се самозабравили, това е безумие. Няма ли разумни генерали, които да спрат тази еничарщина? Обявете неутралитет, докато все още не сте пострадали.

21

Анонимен

преди 2 години

От 30 години няма и армия. Квото имаше беше нарязано, разпродадено, проебано и окрадено. Което е по лошо, духа на българина, готов да се бие за родината си изчезна. Не познавам ни млад ни стар, който ще защитава теца на доган, или пристанището на домусчиев и т.н. ... а когато изчезне армията... изчезва и държавата.

20

SS

преди 2 години

Някой може ли да ми каже каква е военната доктрина на Бг армията ? НЯМА ТАКАВА ! ОТ ХИЛЯДИТЕ ПРОФЕСОРИ,ДОЦЕНТИ,ЕКСПЕРТИ,ГЕНЕРАЛЧЕТА И ПРОЧИЕ ХРАНТУТНИЦИ НИКОЙ НЕ Е СЕДНАЛ ДА НАПРАВИ ТАКАВА ВЕЧЕ 32 год.

19

Анонимен

преди 2 години

Армията ни е една хранилка. И източва социалната система чрез ранното пенсиониране което е вкарано в социалния бюджет а не във военния . България няма нужда от тая армия. Няма нужда и от голяма армия . Нато дислоцира само 8000 човека . Защо ние поддържаме такива като тоя хрантутник които искат много ясли при ниски резултати ????

18

Спри крана

преди 2 години

Слава на Русия и Путин.За трети път ще ни освободят от кравари,фашисти,чорбаджии и капиталисти които смучат сиромашка кръв.Да живее пролетариата.

17

Анонимен

преди 2 години

Спусък на пушка без амуниции и с изкривено дуло. Кво общо НАТО със конфликт Украйна - Русия. Защо е нужно да дрънкаме оръжие и да запретваме на голия тумбак пищовите. А да.... личните интереси на байДън. урвенския номер за китайците и олимпиадата.

16

Анонимен

преди 2 години

Русофил значи хомо.

15

Анонимен

преди 2 години

Русофилите трябва да се бият като кучета до откат!