54

Смешко

преди 2 години

Едва ли при война, армията би направила нещо. С рая мизерна заплата, с многогодишните подигравки срещу нея, има логика и няма да се сърдим на момчетата, ако хукнат с нас в безопастност

53

Баш

преди 2 години

От седмица време гербавите и дай-българските калинки са налазили и телевизии,и сайтове - та Шарлатанчо,та Георг-чо,та Къдрокосата Сю,та Тагарчо.... Това което ги обединяма,че са изклесавци - не военна служба са видяли,ни работа освен на партийни функционери не са похващали. Баш като Станишко и червените аристократчета.

52

Анонимен

преди 2 години

Нашествието на новите калинки продължава...

51

Анонимен

преди 2 години

ЦЯЛОТО КЕЧ НА БАЛАМАТУМА, СТРОЙ СЕ!!!

50

Анонимен

преди 2 години

ПИЯНИЦА МИСТИК СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ВЪЗРАЖДА, УКРАЙНА С ТЕЛЕНИ МРЕЖИ ОГРАЖДА И ПОСЛЕ СЪС ШИК ГО СМУЧЕ КОЛКО Е ВЕЛИК - "ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК, ВЕЛИК, ВЕЛИК,ВЕЛИК" , А ТАГАРЕТО МАГАРЕТО У-А-А, У-А-А ЗА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗМЕЧТА!!!

49

Смешковци

преди 2 години

Над две петилетки ГЕРБ неглижираше и кълцаше армията и системно режеше парите. Над 6000 места стоят празни щото няма интерес. Накрая загробиха няколко милиарда за фърчила на хартия.

48

Nimand

преди 2 години

И какво ще правиш с тая армия бе *** ? Те тея чичаци военните не са си виждали *** от тея шкембета дето са пуснали !!!!! Освен да унищожават банички и шкембе чорба не са способни на друго !!! Срещу кого ще я изпратиш тази чудовищна сила ?? Да живее България !!! Да живее Русия !!!!

47

Анонимен

преди 2 години

В най бедната страна на ЕС има повече професори отколкото жители! Звучи като оксиморон, нещо което не съществува, като дървен камък, но е факт вече!

46

Гуню

преди 2 години

Ква армия бе? От 30 години България има ли армия?

45

пияница мистик

преди 2 години

Комунистите, пенсионерите и безработните маргинали в този форум, досущ като детското доцентче Мангърович биха казали, че както няма Ковид, така и струпването на многохилядна съветска армия по границите на Украйна няма нищо общо с войната. Просто като Ковида се лекуват от студа с чай и аспирин :))))))

44

Профан Магарев

преди 2 години

К'ва армия колега?

43

Анонимен

преди 2 години

Тоя е прекалил с ваксините май

42

анонимен

преди 2 години

Каква армия, какъв гарант?! Смешка!

41

Петров

преди 2 години

Никой не казва с какво конкретно ни заплашва Русия и защо ни заплашва.Никой не казва защо Русия ще напада Украйна всеки момент, какво цели с това.Извода е ясен: Създава се изкуствена истерия, която да въздейства на Русия при преговорите със САЩ. Само, че преговори няма. Русия заяви категорично, че няма да допусне Украйна да влезе в НАТО, т.е. американските ракети се разположат на разстояние пет минути полет до Москва. Интересно как биха постъпили САЩ ако в Куба руснаците разположат ракети !

40

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е член на НАТО и ние нямаме работа там. Стига с тази истерия вече. Някои хора искат да създадат впечатление че украинците ще се бият до последно срещу руснаците. Няма такова нещо. Ако някой се излъже да ходи да се бие там ще стане същото като в Сирия, а именно някакви чужденци да си избиват комплексите като използват възможността да трепят безнаказано.

39

ВГЗТИ

преди 2 години

Имахме армия преди 30г. Днес изхранваме чужд, мразещ България аскер и поддържаме джендармия, територия сме за водене на военни действия, васална, бедна, опустошена, държава от третият свят. Войнолюбците са и зм.е.т.

38

ЦИНИК

преди 2 години

Понастоящем иаме саму едни голи м* дури и тва е !

37

Ние нямаме

преди 2 години

Понастоящем нямаме армия, имаме нещо като военно формирование.

36

Анонимен

преди 2 години

Нито в Сирия ,нито в Афганистан ,нито в Либия ,нито в Грузия никъде не е имало военна операция със 100 - 200 000 човека . Даже напротив нато дислоцира само 8000 човека в източна Европа .Големите масовки са отдавна в историята. Голямата армия е нож с две остриета. Неефективни са отдавна . Бавни и трудни за изхранване прикритие и дислоциране. Да не говорим че войната е и икономика .Врага просто може да те изтощи като Германия през ПСВ . Дъртите де.г.енрати трябва вече да си ходят.Те погребаха Бълг

35

Гарант

преди 2 години

са ловните дружинки. По-многобройни и организирани от БА с многобройните и щабове, генерали и командвания;)