20

Соня

преди 2 години

В отговор на анонимника под # 18:Изказвам се и пиша с името си, като родител на вече пораснали деца близнаци, завършили преди година средното си образование. И ние учихме в условия на Ковид, и в условия на ОРЕС. Съхранихме не само психичното си здраве, но от няколко месеца се радвам на студенти - първокурсници по медицина в Германия. Нямаха необходимост от частни уроци, учеха мотивирано, научиха 2 езика на ниво С1 и С2. Но този успех зависи много и от родителите! Ние не хленчим, а подкрепяме!

19

Я

преди 2 години

До Положението е злеДа зле е....но къде ли не е зле?Според вашата логика много хора са с психи1ни отклонения? А Вас кой да прецени?

18

RRR

преди 2 години

До м,даУ1ителска пенсия 1000 или над 1000 лв може да има само някой бивш директор, който е бил много лаком и корумпиран.

17

До Соня

преди 2 години

Като нямаш никакъв допир с образователната система, на какво основание се изказваш?Учители и директори, които не роптаят срещу постоянното сваляне на материал от гимназиален етап и прехвърлянето му в 6,7 клас са престъпници!Защо да роптаят, като ще има частни уроци?Кой се интересува от мотивацията и психическото здраве на учениците освен родителите им?

16

334

преди 2 години

"Вечната Амбър" отново изкудкудяка. Кога най-после ще я сменят с млад и образован учител, който има актуални впечатления от нашето образование. Тази винаги се е подлагала на всяко правителство.

15

м,да

преди 2 години

Пенсията на един учител е 1000лв. Така ,че са подготвени !

14

Анонимен

преди 2 години

Нали щяха да правят НУЛЕВА корупция Харвардците! Българския народ пак с пръст в уста! Националистите били лоши, сми като интернационалисти трябва да се страда! А тази госпожа не трябва да се маха, а трябва пред съд да дикаже какво е направила освен да си нареди роднините на ключови места! Не се сърдя на такива, защото те друго не могат, но се сърдя на Харвардците, че излъгаха народа и най вече съм сърдит на българскив народ, който за обещания ослепява и след това плаче!

13

Соня

преди 2 години

На родителите им се иска не само обучението, но и възпитанието да се възложи и осъществява от учителите. Е, не, няма да се получи! Много родители са тотално абдикирали от задълженията си. Каквото семейството, такова и детето! Нямайте очаквания да е друго. По ваш образ са. И разберете, учителите образоват, не отглеждат деца! А заплатите им са ниски. Това увеличение е прах в очите. Българските учители заслужават много повече!За сведение само, не съм учител и нямам допир с образователната система.

12

бивш даскал

преди 2 години

Комунистически динозавър е другарката Такева, вечната синдикалистка. Имитира дейности уж в полза на даскалите, а основното и занимание да се върти около управляващите и да гепи някакви кинти.

11

Децата ще се

преди 2 години

образоват ВЪПРЕКИ "гениалните" си учители! Не благодарение на вас! Вие учителите нямате НИКАКВА представа какви ги вършите. Разбирате само толкова, колкото да си проверите сметката и да сте сигурни, че сте получили несправедливото увеличение. Въведете оценяване от страна на учениците и ще видите колко се проваляте! Нищооправещи и нищоставащи! Ей толкова сте зле!

10

anonymous

преди 2 години

Откога ли тази госпожа трябва да е в пенсия?Не,такива като нея не можеш да ги махнеш от постовете,където основното занимание е нищонеправене и лаладжийство.Иначе заплатите са много хубави.

9

988

преди 2 години

До Анонимен 7Много Ви е семпъл горният етаж

8

333

преди 2 години

С

7

Янке, Янке

преди 2 години

Янкее, образование от фараонските жреци ли носиш на децата ни? Знания за древни познания за динозаври, пирамиди ли? Ми ти мила си за артефакт, не за водач в бъдещето знание и логично мислене на учениците. Времето ти е безвъзвратно отлетяло, осъзнай се!

6

Анонимен

преди 2 години

Подготвени са само да лапат пари тези п.зити..Все по-неграмотни стават децата,заплащането на тези трябва да е според резултатите,които постигат.Като не им изнася-има вериги супермаркети,където ще работят за двойно по-ниски заплати,които трябва да изработят..Когато видя даскали в заводите и на касата на немските маркети тук,тогава ще повярвам ,че са зле.От Подмяната защо не изпегъртаха Такева или и тя ще е на този пост,до смъртта си

5

Анонимен

преди 2 години

Намерих нещо за бащата на Такева - Крум Стоилов Крум Георгиев СтоиловДата на раждане: 1915 г. село Ковачевци, България.Партиен секретар (1948 - 1955)Кмет на село Ковачевци (1955 - 1985)Член на БКП (1945 - 1988)Починал: 2002 г. на 87 - годишна възраст

4

Анонимен

преди 2 години

Тази жена е вечната специалистка в областта на образованието! Няма ли по-млади хора, които да се изкажат по темата? Хайде, госпожо, крайно време е за заслужена почивка! Всяко нещо си има край.

3

Анонимен

преди 2 години

Янка Такева - птеродактилът, още ли мърда?! Ми тя се е застопорила на стола в този Синдикат и не става оттам! Дай на някой по-млад, който е на ти с ИТ технологиите и с модерния образователен процес!

2

123

преди 2 години

Тези лелки все още си мислят, че образоват. Доста са далече от истината....

1

Анонимен

преди 2 години

Какво образование ? Вие не разбрахте ли че без вашето основно ,,образование,, Кирчо е взел харвардско . Никой няма нужда от вашето ,,образование,, Само тия дет са на ясла имат нужда от него . Дори Харвард ва отсвири НЕКАДЪРНИЦИ . МОЙ ДА ВЗЕМЕШ ХАРВАРДСКО ДОРИ БЕЗ ОСНОВНО.