14

Сами сте си виновни

преди 2 години

Така си го направихте - онлайн обучение, липса на спорт и градивни забавления, възпитание на нови "ценности" от социалните мрежи и резултатът е налице! Да не би да очаквахте нещо друго?!

13

334

преди 2 години

Оправете се първо с убиеца на Милен Цветков. А и другия от Борисовата градина, когото оправдаха - все пак е синче на полицай. Стига сте ни занимавали с дребнотемие.

12

Макаренко

преди 2 години

1.Як бой в РПУ, без да се притесняват полицаите, че ще налетят ***.2.ТВУ, там по-големите ще обучат по-малките с бой и еванье.3.По-непоправимите в панделата за продължаване на "обучението". По този начин може да се оправи изтърваното положение. Другото е продължение на "демокрацията" по български.

11

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме, че и чалга културата и пълния отказ от четене на книги, в добавка с елементарни родители и възпитание е далеч по-упадъчна, защото само от наркотик май няма, как да станеш!

10

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам, защо не пращаме деца в затвора????

9

Тъпанар

преди 2 години

Възпитанието е в основата на всичко. Днешните учители нямат никакви права. По телевизията се въртят едни грозно нарисувани анимации, в които всички основно врещят, по.връ.щат, пъ.рдят и си трошат канчетата. По-големите, гледат разни ютюбъри, които не само плещят глупости, но и говорят на ужасни диалекти по най-каруцарския начин. Оп.ро.стачаване на младото поколение по целия свят

8

Възпитанието????

преди 2 години

Родителите и първите седем години са в основата на всичко това!Криворазбраната слободия в която са расли и самите те днешните родители ! Разглезени ,задоволени деца с права ?,но без задължения !?Искат училището да ги възпита ,но там се учи математика,физика ,история ,география и т.н.А в къщи децата се учат да бъдат честни,точни,уважаващи останалите и приятелски настроени !Училището подсилва образованието което децата получават в къщи от своите родители !

7

Totenkopf

преди 2 години

Това е бъдещето на България!

6

Рамзан Кадиров

преди 2 години

До АнонименКирчо и Кокорчо си падат по *** ласки

5

Анонимен

преди 2 години

А, Кирчо и Кокорчо, какъв газ употребяват? Този ли?

4

Асан

преди 2 години

Райски газ за кураж :)))

3

Хамид

преди 2 години

Кой победи в Мола? Молла Омар?

2

Анонимен

преди 2 години

Спасението от сополивите гамени е ТВУ.

1

Анонимен

преди 2 години

Полицията да се завърти около училищата,за да види какво става там в междучасията и как дилъри обикалят и предлагат всякакви *** на децата.Училищният контрол също е много занижен.