41

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си признаем,че сме големи каръци.Където и към каквото и да се присъединим все губим.Кога най сетне ще станем нормални хора и да си гледаме рахата,а не да се ерчим и перчим,като сме по гол ***.Който иска да воюва но без нас.На нас нито Украйна ни трябва нито Северна Македония.Ние себе си не можем да оправим пък сме тръгнали Света да оправяме.Що ли ни вярват и другите?Свето,еви си майката,ние не те заслужаваме,пък си и голям залък за нас. Оставете ни на мира.

40

Анонимен

преди 2 години

Санкциите ще бъдат стоенето на студено на германците.

39

Защо

преди 2 години

Германия отказва да изпрати оръжия в Украйна? - Има лоши спомени.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Щом цената на завоюването на някаква част от Урките и размазването на нацистите са санкции ,какво пък ,заслужава си !

37

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ Чиба бе достатъчно време ти отделих, деденце.

36

Анонимен

преди 2 години

Във войната срещу Ислямска държава,танковете просто бяха мишени.А във една пълномащабна ядрена война са ковчези.Ами дано ни се размине и тоя път.

35

Анонимен

преди 2 години

Танковете са основната ударна мощ на всяка армия.Грам понятия си нямате от военни действия.При операция "Пустинна буря "в Ирак с какво навлязаха с колелета ли?

34

Анонимен

преди 2 години

Високите токчета на натовците ще шокират руснаците, които няма да посмеят да нападнат.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Същите лъжи ,като за оръжието на Садам или на Кадафи .Демократите още живеят с 60-70-80 те години на 20век . нищ ново ,само стари пропаганди .

32

Анонимен

преди 2 години

Европейските ъдльовци не могат да си пазят техните граници и сме заливани от мигранти, които ще унищожат Европа, ама отишли да пазят *** от Русия. Американските умници са същите ужната им граница разграден двор с 800 военни базо по света.

31

izh

преди 2 години

Какво мислене. Тръгнали да действат срещу кагебейчето с цивилизационни критерии. Пука му на него че ще загинат хиляди или милиони. Той си живее в своя свят и своето образование. При един катаклизъм стотиците хиляди офицери и нисш команден състав / не говоря за обикновените солдати / остават без доходи и привилегии, а те могат само да лапат. Та фактор са. Народа ще си плати , че не е бил по умен

30

В конвенционална

преди 2 години

война руснаците бързо ще се справят с украинските сили.Западът и НАТО няма да се намесят с друго,освен с полусериозните си санкции и с доставки на оръжие,защото при една намеса,ако руснаците се окажат губещи,което не е невероятно,ще използват тактическо ЯО.А концепцията за ограничено използване на ЯО е несъстоятелна по същите причини,калибрите ще стават все по-тежки и така,докато се изтреби човечеството.Западът и НАТО ще прежалят Украйна в името на своетоспокойствие,благоденствие и добър живот.

29

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ Как ще превземеш огромна страна като Русия без танкове бе мозък?

28

Анонимен

преди 2 години

До 27.Много си далеч от истината.Русия сама се отърси,от пиявици като нас.А"заслугата" дето я преписваш на Рейгън( един пропаднал артист)е само блъф.Той така и не проговори до смърта си,дали има нещо общо с разпада на СССР.Пропагандата е сила,но само за тези който са будали да вярват.Иначе си е нагла лъжа от лъжци,от където и да я погледнеш.

27

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТПо-добре с танкове отколкото асе запукат с ракети и ядрени оръжия и сме чао всички.

26

До 33

преди 2 години

Май нещо не си в час.Не се обаждай неподготвен.Русия има 22 хиляди танка.Нато имат 29 хиляди танка.От тях 24 хиляди са разположени в Европа.Танков подод към Москва е напълно възможен!

25

Анонимен

преди 2 години

Какви танкове ве.Не виждате ли на снимката Русия,какво ни приготвя.Пък никой не знае какво приготвя за джендарите в Западна Европа и САЩ.И никого няма да пита от кой пол е.Ще"мята"ракети докато ни изравни със земята и няма да миряса докато не навре на кучето под опашката,тия дето по чудо ще оцелеят.После може и да съжалява,ама ние няма да разберем.

24

аз-ът

преди 2 години

понеже либ*раслъка подмокря бикините при такива новини, само да попитам... По кой точно начин Германия ще санкционира Русия. Как може да санкционираш някой, който държи доставките на 60% от газа - основния ти ресурс за индустрията? Кого санкционираш? Този който може на секундата да те остави с измръзнал г*з и без заплата? Последния път Дойчо като санкционира - руснаците влязоха в Берлин и му разделиха държавичката. Подобни санкции ли ще има или от друго естество?

23

Анонимен

преди 2 години

Великобритания има 286 танка и някакъв си вярва, че могат да се дървят на Русия с над 12000 танка, а САЩ са в другия край на света.

22

БУЦЕФАЛ

преди 2 години

КОГАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ СТРАДАТ МАГАРЕТАТА, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ БУТАЙТЕ МЕЖДУ КЪЧОВЕТЕ!!!