61

Христо Христов

преди 2 години

Лицемерите германия и франция бяха гаранти, че Украйна ще изпълни Минските споразумения.

60

Taxi Driver

преди 2 години

Който е тръгнал срещу Русия хубаво не е видяш...

59

Анонимен

преди 2 години

Абе Русия, що не вземе да ги напердаши цяла европа едно хубаво, че да се кротнат. Или им врътни кранчето за 2 месеца, и да ги видим как друга песен ще запеят

58

Идентичен случай

преди 2 години

Относно ''руската заплаха', американците се държат като странния човек във вица: "Та върви един странен човек по улицата и ръси нявсякъде сол. Вижда го полицай и пита учуден: -Какво правиш бе?!, човека: - Ръся сол за да няма крокодили!, полицая: -Ама то няма крокодили!, човека: -Е, нали ръся сол!"

57

Американски неволи

преди 2 години

От целия информационен шум и хаос става ясно че ЕС е изгубила връзка с Хюстън и многогодишната и скъпа мисия по кацане в Сибир се проваля! На всичкото отгоре се задават и дългоочакваните продължения на сагата "Грабителски Войни made in USA" - съответно "Невидима заплаха" и "Завръщането на руснаците", a това са истински хоръри за американците.

56

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Искам варени,пържени,печени и алангле хамериханци ! Това е краят ви,евреи северноамериканци! Това е краят на еврейското деспотство от няколко ери насам! Тези,които са neкадърnu да се трудят и да уважават Човешките Раси НЯМАТ ПРАВОТО ДА ДИШАТ ВЪЗДУХЪТ НА МАЙКА ЗЕМЯ! ФАРАОНИ ЕВРЕЙСКИ ФАШИСТКИ,УМРЕТЕ!

55

Щирлиц

преди 2 години

Европейските ппсета пак се обадиха,не трябва да изостават от глутницата.

54

Рушофилски трол

преди 2 години

Казахстан тази седмица ли ще се отдели от блатная, или да чакам още една?

53

Асан

преди 2 години

Да пращат Хитлер и Наполеон :)))

52

SS

преди 2 години

ВИЦ ! КАКВО Е ТАНКА ЗА РУСНАЦИТЕ ? ТАНКА Е ТРАНСПОРТНА МАШИНА,ЗА БЕЗВИЗОВ ЗАДГРАНИЧЕН ТУРИЗЪМ !

51

Малииий,

преди 2 години

тук е пълно с военни капацитети,които освен пръчка друго оръжие не са виждали:)))Но пък ги разбират нещата;))Хайде,мийте зъбките и лягайте да спите,наиграхте се за днес на война:)

50

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да нападне докато Украйна не се подготви както трябва.

49

Анонимен

преди 2 години

Това със стотиците стопени танка е много готино за комикс. Само деца и русофили го купуват.

48

Анонимен

преди 2 години

Дойче Веле ще е на тъмно и студено докато Путин се предаде.

47

Анонимен

преди 2 години

Немците ще студуват докато Русия и Путин паднат.

46

До 65

преди 2 години

Прав си! Лошата новина е, че змията е най опасна преди да умре. Като затънат съвсем не им остава друго освен война!

45

До 64

преди 2 години

Приказки за "Дядо Иван" , а? Това русофилите сте големи ретарди! Щом е за Русия приемате безусловно всякаква фантастика от комикси.

44

Българин

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Със сигурност може да се каже. че времето на Путин изтече. Санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето. Русия ще бъде задушена икономически и скоро ще стане страшно! Все повече ще затъват в едно голямо "кримско блато", което сами си изкопават. Путин и компания ще продължават да "съскат и хапят", но вече са пътници! Вече са пътници!

43

Анонимен

преди 2 години

Настъпателната мощ се дължи на танковете.Когато една армия напредва в територията на противника на колелета ли ще се движи или пеша ли?Пробива в линиите на противника също се върши от танковете.Колкото по мощен пробив толкова по бързо ще се разпадне отбраната.Отживелица били много филми гледате.

42

хммм

преди 2 години

Да внимава онзи грснофил защото стола му и без това здраво се клати в момента, просто се чудя на франсетата колко ще го изтърпят още. При Германия положението е различно, сигурен съм че при изостряне на нещата ще се завъртят към Русия. Няма държава в Европа която да иска конфликт с Русия при това че и източната част е със сигурност към нея. Всичко правят отново евреиъе които се почудиха как да си пълнят джобовете на гърба на хорската мъка, после пропагандират защо всички ги мразят без причина.