62

Случаен минувач

преди 2 години

Днес е 26 януари, бюджет няма! Занимавате се с дребнотемие, реплики, дуплики и други глупости, губите парламентарно време, а времето си върви! Оставили сте държавата на автопилот, дами и господа депутати!

61

Баневи

преди 2 години

Скоро нашите ще ни оправдаят, нали дойдоха на власт, тогава ще ви освъбодим от метрото, купуваме го за лев и го нарязват за скраб, ние си знаем как и нямате грижа

60

Алооо

преди 2 години

Ако пиявиците от герб и пр о с та та самоковска *** престанат да крадат всичко ще е наред. Не мислете, че другите няма да крадат те сега го казват щото ги е яд, че не могат те да усвояват средства. Като набарат кокала всичко ще е цветя и рози.

59

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с Дунда Петкова?Оправи,ли се жената.

58

Анонимен

преди 2 години

Абе що са толкова високи цените на тока. Къв е смисъла държавната енергетика да печели. Да им взимат печалбите и да ги раздават на фирмите откъдето са ги взели. Аааа забравих, некои централи не са държавни, а са на държавнио департамент, на хидроинженера и т.н.

57

АНОНИМЕН

преди 2 години

Връщаме времето във миналия век, когато имаше голяма инфлация и хората се чудеха дали да си платят сметките или да си купят хляб!

56

Анонимен

преди 2 години

Само Атака

55

Случаен минувач

преди 2 години

Метрото си е голямо удобство. Проблемът е, че в извънпиковите часове малко хора се возят в него. Ами да се замислят за разширението - специално за трета линия - заслужава ли си да бъде удължавана до кв. Христо Ботев? Там няма кой да го ползва, честно казано. А иначе Столична община има достатъчно пари, за да плати. Проблемът е, че цените са много вдигнати в сравнение с януари 2021 г. и най-важното - не е приет никакъв бюджет! Ей, господа депутати, нали щяхте да го приемете до края на януари?

54

Анонимен

преди 2 години

Фандъка да вади от рушветите и да плаща. Чекмеджан старият строящ сикаджия и той има пари.

53

Анонимен

преди 2 години

Държавата наля милиарди да построи на шопите метро,сега трябва да отделя и по няколко милиона месечно за да му покрива разходите!

52

Ха-ха-ха

преди 2 години

Страхотни са щатните, да приписват всичко на ГЕРБ! Нека им напомня, че Станишев остави 850 милиона дълг на Топлофикация, и досега са изплатени над 250 милиона само лихви по дълговете. Харвардските измамници са се нагласили да ни треснат с още по-големи дългове! А а вие вярвайте на Червен Кольо и Андрей Райчев!

51

Анонимен

преди 2 години

Айде на билетчетата. Теглете дами и господа. Печелившите ще се возят на метро.

50

граф Игнатиев

преди 2 години

ГЕРБ управлява София от 2005 г. 17 г. кражби и разсипия и следва логичен крах!

49

Анонимен

преди 2 години

да го направят на дизел и проблемите ще отпаднат

48

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Метрото е средство за...придвижване не при капитализъма,а при...социализъма,защото печалба от него няма.Това е нещо необходимо,но трябва да е на субсидии от плановата държава,каквато е...социалистическата.Дивия български капитализъм,зародил се...насила с разграбване на държавните активи,няма да роди нищо...положително за народа.Метро на...печалба,ами нека да попитат в Ню Йорк дали метрото там може да се...самоиздържа и кой му плаща масрафа,да пият вода от....извора общинарите.

47

Grindr

преди 2 години

Ами извикайте Минчо Спасов и Еленко Божков, те набързо ще оправят софиянци!

46

Анонимен

преди 2 години

Хаосът в България е пълен заради мoшениците на Фигуранта... Такова чудо не помня от Виденовата зима...

45

Анонимен

преди 2 години

Аз изобщо не пускам парното у нас,обличам се и стоя на студено,защото не искам да рискувам със сметки по 500 лв

44

Бил Гейтс

преди 2 години

Българите сте примитивни и нискоинтелигентни същества,разбрах го още когато бойкотирайте моите чудотворни ваксини които ги създадох с толкова много любов и страст за вас!!

43

Анонимен

преди 2 години

Да бе. Повярвах ви че шефовете на Метрополитен не могат да извадят едни 4 милиона лева.