122

Shshs

преди 6 месеца

Най-доброто метро е в Токио, но там държавата знае как да принуди народа да ходи пеш вместо да го остави да излива милиарди на година в джоба на арабските шейхове. За сравнение в Япония на домакиндтво се падат по 0.52 автомобила, а тук има по 1.8. Хората в България мислят само за себе си, а не за националните интереси. За всеки сантиметър изминат от пустиняците по българските улици шейховете в Саудитска Арабия изливат по един сантиметър асфалт и строят небостъргачи в пустинята.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Фъндо, връщай откраднатото. Ако спрат метрото, няма с какво да ходя на работа. Не всеки има блиндиран Мерцедес като тебе, плащан от данъците ни.

120

бай онзи

преди 6 месеца

2 години не давам 40 лева на месец за метро картата откакто сме хоум офис ...Поне 30 000 човека в София сме така...тези пак ли се изненадани ,че няма пътувания както преди КОВИД ? За един приАтел питам ....

119

Анонимен

преди 6 месеца

Тлъстия да бръкне в Чекмеджето и да извади 2-3 кюлчета и готово. И без това тия кюлчета са от кражбите от Бюджета на България и на София.

118

Ддд

преди 6 месеца

Да организират кампания за даряване под името "Българското метро" :)

117

Мдаа

преди 6 месеца

Абе фандъка как така от супер печелилвшо звено, го направи на загуба?Талант се иска другари, талант

116

Анонимен

преди 6 месеца

Абе няко знае,ли колко са субсидийте на партиите!За година.Включая и тези,които не са в парламента.Горе-долу.

115

Ерудит

преди 6 месеца

Харвардите ще покажат умения.

114

Гуфу

преди 6 месеца

Аве големи тапаци сте. Фандъкова казва, че може да ги плати но не и позволява закона за бюджета. Вие пак къде са парите, чекмеджета и шкафове. Радвайте се на Бийвъс и Бъдхед сега, щото после ще ревете.

113

мак

преди 6 месеца

От кого ще вземе държавата, за да им плати тока в метрото? Пак се оплакват, пак искат от държавата. От какъв зор? Могат да увеличат например цената на билета, но най-лесно е да искат и да вменяват, че някой им е длъжен. Дори този, който не ползва тази услуга.

112

Анонимен

преди 6 месеца

КметЪТ, а още по-правилно кметицата, мис Ирко! Труден език, а?

111

Гуфу

преди 6 месеца

Честити ви Кирчо и Кокорчо а зад тях другаря льотчик. И по-зле ще става.

110

БАНко

преди 6 месеца

БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПЛАТЯТ , КАКТО ЗА ПАРНОТО НА СОФИЯНЦИ И ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА !!!

109

Истината е че

преди 6 месеца

Последните 17 години, откакто я управлява ГЕРБ, Софя много западна ...

108

Анонимен

преди 6 месеца

Толупа и Фандъкова са за затвор.Кой знае колко милиона са се нагушили с това метро.Алчни за пари ,злато и шкафчета.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Намалете пенсиите и заплатите на бюджетниците: чиновници, полицаи, учители и лекари за да овладеете инфлацията. Повече от абсурдно е мед сестрите да прибират хиляди левове както и учителите при липсата на деца и слабите резултати на матурите...

106

Чайка

преди 6 месеца

Нито Радев , нито женка му, нито някой и други политици ползват метро.Та затова и няма да си мръднат пръстчетата да доплатят.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв бюджет ви гони! Кире оправя РСМ. Зает е! Ама много сте нахални! Хахах

104

Анонимен

преди 6 месеца

Фандъкова, къде са парите, които събираш от Паркирането. Пред кого се отчиташ за тези суми. Или само пълниш Чекмеджето на тлъстия ти крадлив Вожд.

103

Предложение..

преди 6 месеца

Фандъка да внесе индопакистанци с велорикши като в индия!то и без това столицата ви мяза на бомбайско гето!Екологичен транспорт без ток!Или само рикши ..ама те пък нашенските 7ндийци са научени на мързел и няма да щат да въртят педaлume по цял ден като индийските индийци!