142

Митака

преди 2 години

Жива да не бях! Точецът не мое си платим? Че метрото е държавно предприятие, а електротранспорта - общинско, няма и да споменавам. То така или иначе не излиза сметчицата, хахахахаха.Радвам се, че някои неща започват да се просветляват малко по малко. Белким видя някой ден поне един от тия нещастни, крадливи и лъжливи хора зад решетка.

141

Анонимен

преди 2 години

Сега ще лъснат кражбите на Фандъчката и подчинените и.

140

Анонимен

преди 2 години

При 20 милиона пътуващи по лев на пътуване . Има и за ток и за заплати и ремонти

139

Хохо

преди 2 години

Толкова европейски пари изсмукаха за това метро, да питат Брюксел да им го плати

138

Един

преди 2 години

Като не може да ги плати, ще спре метрото. Стига вече са се плащали всички сметки на софиянци на гърба на данъците от цяла България. 1 милиард дължи Топлофикация София само, цяла България плаща парното на софиянци, сега и метрото ли да им се плаща.

137

Анонимен

преди 2 години

Колко са приходите на метрото и защо публикуват само разходите

136

Le Mont Ventoux

преди 2 години

Няма смисъл от ток след като е такъв вид услуга която никой не може да ползва. Дърпайте шалтера на цялата страна и да се приключва.

135

Анонимен

преди 2 години

*** го каза преди време,а Кирчо го прилага-ще ходят пеш софиянци,Кирчо им демонстрира как става..А след време да очакваме ли връщане към Средновековието? За да си купим поне свещи,докато от подмяната ходят на кина и се опипват по дупките?

134

Анонимен

преди 2 години

Интересно как за големи заплати и бонуси за някои държавни служители пари има, да не споменавам как дори и топ мениджъри от международни компании в София не взимат толкова колкото някои от тях изнаглавят да си дадат бонус. За сметка на това обаче, държавните търтеи са некадърни, много често или държанки или яко връзкари свързани с управляващите.

133

Анонимен

преди 2 години

Мама ви хайдуци като крадяхте сега връщайте откраднатото мъ....

132

ili от Видин

преди 2 години

До Анонимен 163 "цяла България" си е изпратила тук децата,внуците,роднините'' А защо така? Ако държавата мислеше за цяла България това нямаше да стане. И аз искам да имам голям избор от работа и да взимам 1400лв във Видин. Ако е така мислиш ли,че ще дойда в София. Отговори си на този *** въпрос и ще раязбереш защо половин България се е изсипала в София.

131

Радослав

преди 2 години

И после софиянци твърдят, че хранят държавата, а великото им метро чака субсидия от държавата за да оцелее, хаха. Пак провинцията да спасява скъпоценната шопия. Да фалира и да ходят шопите пеш, може и да се научат, че са просто роми на издръжка от държавата!

130

А ЗАЩО дължи??

преди 2 години

защото го управляват некадърници и КРАДЦИ затова ДЪЛЖИ!!!Защо метрото в Берлин не ДЪЛЖИ???

129

Анонимен

преди 2 години

До тези дето обясняваха, че битовите сметки за ток не били помръднали, а видиш ли, само промишлените. Моята сметка за ток през ноември беше 57 лв, а декември - 116. Аз на кого да се оплача да ме финансира? И аз си харча 1/12 от бюджета

128

Анонимен

преди 2 години

До Видин "Както и всички чуждестранни инвестиций се наливат там"- Какви чуждестранни инвестиции сънуваш в София. Тук се отваря само някой мол или нов магазин на Била или Лидл. Всичко отдавна е застроено. Заводи,складове и прочие се отварят най-близко на 50 км от София.

127

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта и неговите пп *** да го платят

126

Анонимен

преди 2 години

При ЕС май се върнахме в първобитно-общинния строй...

125

Анонимен

преди 2 години

Ами "цяла България" да си стяга куфарите и да се връща кой откъдето е дошъл. Тогава рязко се намалява ненужния вече транспорт в София и само софиянци ще си го плащаме. Тук живеят 2 милиона души. Софиянците са 500 хиляди макс. Тъй че не ми обяснявайте как "цяла България"е плащала метрото на София когато "цяла България" си е изпратила тук децата,внуците,роднините и главно те ползват този транспорт. Да не споменавам,че много от тези новодошли пътуват гратис.

124

ili от Видин

преди 2 години

До СмешнициИменно.Цяла България плаща сметките и благоустройството на София! Както и всички чуждестранни инвестиций се наливат там.

123

хмм

преди 2 години

да върнат парите от събираните по 1.60лв за билетче и ще има, като спрат да кра дат..