173

Анонимен

преди 2 години

АБЕ един тон умници. Няма да има война всичко е пункта мара. А наш Кирчо да спре да се навежда вече. Че норода ще го махне скоро време. Аман от ГЛУПОСТИ

172

Теглете

преди 2 години

Уенди Шерман първи зам секретар на САЩ е видял всички признаци за предстоящо нападение на Русия до средата на февруари - пише газета.ру. Това е все едно да удариш шамар на Лавров по време на преговори.

171

От как

преди 2 години

Има Русия, има хиени, мечтаещи да я ръфат!!! Йок, но пасаран, не става, слабички са им зъбченцата!!!

170

Анонимен

преди 2 години

Чао брата викат ме запас

169

Днес

преди 2 години

Лавров каза пред руската Дума, че ако запада игнорира ултиматума на Русия те ще предприемат мерки. Ултиматума изтича на 30 януари. Руската Дума иска да изпратят оръжие в Донбас по предложени на партията на Путин без да се съобразят с Минското споразумение

168

Анонимен

преди 2 години

Със силите на НАТО сме непобедими!!Ако Путин атакува ще има контраатака.Самолети,танкове, артилерия всичко е в пълна бойна готовност!В момента се прегрупират и морските сили на САЩ.А след контраатаката може да се мисли и за Танков поход към Москва.

167

115

преди 2 години

Ке дойде канадец, да отвори вратите на Македония за ЕС, както му е заръчал мама Америка, ке даде ду пето на Българите на тепсия, като ни вкара в война, ке грабне едни милиарди, и ке изчезне така както се появи!

166

Просто Киро

преди 2 години

До: Алооо Не си прав за прекръстването. Откраднахме ПП от абревиатурата на кърджалийската председателка , но без К-то за кърджалийска и останаха само другите 2 добре познати думички. Харесваме си го и мислим да си го запазим, осен ако не се открие възможност да се прекръстим на Слуги на Америка!

165

КAПУТA ЦСКA

преди 2 години

1984 сa предполaгaемо избити роднините нa ЮРИЙ ГAГAРИН..............още от 1985 сте безусловно кaпитулирaл червен цирк :ЦФКA СОФИЯ........

164

Анонимен

преди 2 години

аа Македония е по-важна

163

Чети Киренце мамин

преди 2 години

Кирчо, кажи майна кога ще започваме да строим втори мост над Дунав. Те сега са 2 моста, кой ще бутаме да ни направиш нов? Промяната се вижда най-добре като си отворя хладилника - вътре голо поле аеродинамика и Румбата ще кацне с хвърчилото на такова летище. Накупих си свещи че мамата си трака. Махай се бе ***. Боко се навеждаше и козируваше на Меркел а ти си на Херо тоалетната хартия.

162

Анонимен

преди 2 години

Корема на христо иванов по голям от тоя на шиши станал?

161

До 173

преди 2 години

Те сЪботажите се правят веднъж седмично - в събота, то се знае. Та ще има сЪботажи всяка седмица, до победата!!! Господ да ни пази от такива сЪботьори.Хау!

160

Анонимен

преди 2 години

До Неразумний юроде Славяните създават едни от първите европейски държави, не са били роби изобщо някога, това с "сКлави" , сте го измислили от задните си части преди десетина-двайсет гоидини, като сте добавили една буква "К" вътре в думата. Славяните са наричани по различни и много начини в историята, но реалното им общо име е "славяни", които пък от своя страна , се делят на различни групи, народи, държави. Българите стават роби през турското робство, което е в следствие на конфликта между т

159

Анонимен

преди 2 години

Българите не сме роби другите държави не ни вълнуват нас незнам кои ви ги говори тези работи за българите глупости не ни трябва никои на нас освободители спасители и такива които ни дават и ни помагат можеме и сами не ни трябвате да ни издържате и да ни носите подлогата.

158

"ЦФКA КAПУТИТЕ&

преди 2 години

ЧЕРВЕНA ТУРЦИЯ ВИ ПОДAРИ и ХРИСТО СТОИЧКОВ и ПЕНЕВИ и СAЩ 1994................то ест червените цесекaри сa укрaйнските хитлеристи

157

Анонимен

преди 2 години

Руснаци със шмайзери поробиха България през 1944г. Повече никой не ги иска

156

Анонимен

преди 2 години

киро смърфа да си седи на задните части, че да не му запари под петичките! Ще се дърви с три налични секири и един музей с ръждясали танкове на Русия, моля ви се!

155

Анонимен

преди 2 години

Американците такъв бой ядоха от талибаните,че немога да си представям какъв бой ще ядат от руснаците.

154

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли как ни пороби червената армия на 9 септември 1944г и изби 30 000 българи