213

до 238

преди 2 години

Иване ти войник ходил ли си ? Ако стане война ще вземеш ли пушката и да ходиш на фронта? Като се има в предвид каква ни е армията, ще те гръмнат без да си разбрал от къде дори. България няма как да не е роб на някого.. ако не сме роби на Русия, ще сме роби на Америка. Както са в момента Франция и Англия - да добре са икономически, но са пълни с черни, *** и каква ли не сбирщина. Комунизма беше гаден, но обществото тогава беше в пъти по-качествено от сега. И държавата беше силна

212

Анонимен

преди 2 години

Уж януари щеше да бъде екшъна, а той вече мина. За коя година ще е, че пуканките свършиха...

211

Анонимен

преди 2 години

Напрежението го създават само американците. Проблема идва от там, че НАТО постоянно се разширява и Русия реши да тропне по масата, но американците се разсърдиха, че някой е против волята им. Ако беше някоя арабска държава, вече щеше да има гражданска война. Те се опитаха да го направят с Казахстан, но всичко приключи за няколко дни.. Вече дори и новини няма за там.

210

Изчакай

преди 2 години

Референдума ще е след като Русия превземе Донбас

209

Иван

преди 2 години

Аз под руско робство няма да живея!

208

Анонимен

преди 2 години

Ще избиеш роднините нa ЮРИЙ ГAГAРИН още 1984 и чaк после ще нaзнaчиш ПъРВИЯТ ЕТНИЧЕСКИ РУСНAК нaчело нa СССР:МИХAИЛ ГОРБAЧОВ и ще твърдиш че рaзгромa нa СССР бил 1991,1994 що пък СССР дa не е рaзгромен 10 000 години преди или след новaтa ерa..........................по междузвездно подозрение .СПУТНИЦИТЕ ВОЮЮТ a aрмийте сa никой

207

Едно е сигурно

преди 2 години

Само референдум ще ни спаси от гражданска война

206

Пантелей

преди 2 години

Близо сме до третото освобождение. Естественно нашата "спасителка" ще е Русия. Аз съм решил да дам живота си но под руски ботуш няма да живея

205

Брат Вурст

преди 2 години

Сателитни снимки доказват, че македонската армия е изтеглила танка си до границата с Албания. По всяка вероятност, Албания ще бъде използвана за плацдарм за нападение над Италия, Германия и Мароко. Кога българското правителство ще излезе с позиция по въпроса ?

204

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

КАКВО СИ БЕШЕ ХУБАВО НА УЛИЦАТА, В ОРЛОВ ГРАД, В ПАЛАТКИТЕ НА "СИСТЕМАТА НИ УБИЛА"? ХВЪРЛЯШ ЯЙЦА И ДОМАТИ НА ВОЛЯ, СВИРИШ И ВИКАШ "ОСТАВКА", ПИК АЕШ В ШАДРАВАНА, МЯТАШ БОМБИ ПО ПОЛИЦАИТЕ....БАСИ КЕФА!

203

До НС

преди 2 години

Необходим е спешен референдум. За или против НАТО. Без машинки

202

Путин дурак

преди 2 години

С този ултиматум Русия настрои световното общественно мнение срещу себе си

201

Анонимен

преди 2 години

Напряжението около Украйна го създадоха други не е България. Турция мълчи член на НАТО, Гърция мълчи член на НАТО, българските политици ореваха света. Трайте си господа , не дразнете мечката.

200

До К Петков

преди 2 години

Трябва да се готвим не за война, а за русофилски бунт. Целта е военно положение с управление от Москва

199

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМА ПОДКРЕПАТА НА ГЛАДНИЯ НАРОД? ЗА 10 МЕСЕЦА ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА.

198

Това ще стане

преди 2 години

Русия ще внесе оръжие и войска в Донбас на 1 февруари и ще наруши Минското споразумение. В България ще има русофилски бунт. Теглете пари.

197

Киро Призна

преди 2 години

Ако си платите сметките с последните стотинки и стоите мирно и тихо на тъмно и студено до лятото, ще се направим, че войната едвам се е разминала и ще се радвате, че сте живи (който е оцелял на студа и глада)

196

Целта не е Украйна

преди 2 години

България ще е в НАТО но с руска сфера на влияние.

195

Анонимен

преди 2 години

Уплашен народ не пита защо плаща двоен ток а взема по-ниски пенсии след увеличенията!

194

Решавайте

преди 2 години

Искрен Иванов експерт по международна сигурност казва че Русия ще нападне Украйна. Ако Русия спечели България ще влезе в тяхната сфера на влияние. Блумбърг