253

ГооШоо

преди 2 години

Към 273 От къде знаете какво е война?

252

Аз

преди 2 години

Путин е луд и трябва да бъде премахнат незабавно!

251

Стамат

преди 2 години

Нямате кураж да ни дадете оръжие в ръцете,нали?Столтенберг и Урсула,знаят ли какво ще се случи с "нашите" "съюзници",ако ни връчите оръжие в ръцете?Лично АЗ ще изпотрепя де що видя пред очите си "съюзник"!

250

За България

преди 2 години

ФАЩ само си измислят причини да подтискат Русия, и да им пречат на бизнеса и просперитета. Не виждам защо света продължава да ги подкрепя , та да даже война ще водим заради интереса на ФАЩ!!! Всички ли хора се побъркаха? Има ли нормални, които да разбират какво означава война? Смърт, глад, мизерия....има ли смисъл да обяснявам?

249

Царя е гол

преди 2 години

Следим ние, какво следим? Нямаме армия за 2 стотинки, айде да не се правим на Китайци! Нямаме самолети, танкове, много малко брой жива сила, какво по дяволите следим? Ако пръдне Русия ще ни отвее, какъв военен възпиращ фактор сме? Абе хора, какви ги дрънкате всеки ден, щели сме да се пазим сами с нашата армия, а тя къде е? Какви са тия глупости всеки ден, суверинитет, ние сме разоръжени със събути ***, надаваме вой и то в конфликт с Русия, Боже господи. *** ли сме, слепи или бавно развиващи?

248

Как е дръти

преди 2 години

комунисти

247

Анонимен

преди 2 години

Следи си кога ще му падне главата, на него и тия покрай него,

246

Кобилкина

преди 2 години

Толкова съм възмутена!? Как го допуснахме- този *** маринкин..да ни стане премиер?! Народе събуди се!!!! България отива към пълна катастрофааааа

245

Киндзадза

преди 2 години

Укропите дойдоха на власт след въоръжен метеж. Организирани терористи, обучени на запад избиваха мирни протестиращи, палеха, безчинстваха. Същият сценарий, като в Казахстан. Диктатурата днес превърна Украйна в концентрационен лагер. Мракобесие, политически убийства, лагери за политически затворници по примера на Гуантанамо. Бедност, обезлюдяване, икономически колапс, единствените помощи са под формата на оръжие. Помощ за смърт. Геноцидът над хората от Донбас е престъпление срещу човечеството.

244

Анонимен

преди 2 години

Абе какво ми дреме на мене за фашистка ***. Намразих тая държава и *** в нея след събитията в Одеса когато изгориха живи хора в една сграда и е удушена с телефонен кабел бременна жена. Това ме изкара от нерви и в онзи момент ако имах ядрена ракета веднага щях да истрелям към Киев. И сега ако ми се отвори възможност ще го направя без никаква милост. Усрайнците не заслужават милост и пощада. Те сабоклук

243

Анонимен

преди 2 години

До 161 Анонимен Стига фашизъм в България.Русия с Путин ще ни освободи от американските чорбаджии и техните русофобскипредателски ***.Слава на Русия и руския народ. . . . . . ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ! РУСИЯ НЕ Е СССР И НЯМА ДА ОСВОБОЖДАВА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО! ДЕМОКРАЦИЯТА, АКО Е ИМАЛО ИЗОБЩО ТАКАВА В БЪЛГАРИЯ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ! Не съм убеден, че Путин е демократ, но че е истински държавник да такъв е! Не като нашите дупедавци!

242

Равнопосавеност

преди 2 години

Кирчо е канадец и като такъв е приятел на Американците, не на българите! Какво го интересува него дали някой българин ще загине заради Украйна! За бога хора - Украйна не е в ЕС, не е в НАТО, и определено не е близо до САЩ. Преди са ни уверявали, че преди да са изпадали листата от дърветата и войната ще е свършила, а сега ни баламосват с врели некипели за съюз и партньорство. Защо тези които искат да подкрепят Украйна не нарамят роден калашник, а държавата веднъж да бъде умна и неутрална.

241

Анонимен

преди 2 години

Изявявайки се все повече като мажоретка на Румен Радев и Стефан Янев, Кирил Петков започва да губи почва под краката си като премиер.

240

Анонимен

преди 2 години

Джон Съливан току що напусна Министрертсвото на външните работи на Русия видимо разярен

239

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията в Украйна се влошава поради отговора на руския ултиматум

238

Анонимен

преди 2 години

Току що САЩ казаха на своите граждани през уикенда да напуснат Украйна. Радев трябва да направи същото

237

Внимание

преди 2 години

Току що Главния секретар на НАТО е обявил извънредна конференция в 20 часа БГ време

236

Анонимен

преди 2 години

Аз под руско робство няма да живея

235

Добри Джуров

преди 2 години

Другарки и другари! Знае ли някой,дали тоз негодяй-Киро Харварда е отслужил своя вои нски дълг, кога и къде е бил в казармата,слагал ли е противогаз, тичал ли е 5 км на физзарядка при -20 с пълна мешка,тежка 20 кила , знае ли как се стреля с калашника? Бах ти въшляка..- как го допуснахте да стане премиер,да бръщолеви за войски,батальон,натовска солидарност,дрънкане на оружия?? Бели зъбки,сладки трапчинки...*** с олигофреня му- надут пуяк! Обръщам се в гроба от гняв и възмущение...

234

Историк

преди 2 години

Русия няма да напада Украйна, само ще закара оръжие и войници в Донбас