24

Роза

преди 2 години

"От бедните се краде по-лесно и по-безопасно".Фразата е от романа "Отнесени от вихъра"на Маргарет Митчел.Напълно вярно!Затова крадат от тях, а не от богатите и силните!Ако има срещу себе си млад,здрав и силен мъж,дали ще посмее да го нападне?!Нали затова и гладните кучета нападат предимно деца и старци,ама покажеш ли им тояга-бягат!

23

До 26

преди 2 години

Останаха възрастни хора, които са тормозени ежедневно, а полицията, както навсякъде абсолютно нищо не прави. Местните дерибеи са от контингента и си правят каквото си поискат. От години се знае че тоя град е център на ц.нската престъпност в северозападна България и заради това никои не се меша и не пипа там.

22

аз

преди 2 години

Нека президента им спре тока за да не го виждаме тези неща... За да може да тече промяната. Защото промяната е важна не някаква баба бита или изнасилена.

21

Анонимен

преди 2 години

Нека позная -рецидивист с множество присъди и все се е отървавал защото си е признавал

20

Анонимен

преди 2 години

люксембургците ще ни изядат ушите! Продължаваме промяната!

19

ЗАЕДНО ДА ГРАДИМ

преди 2 години

ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКОТО ИЗЧАГЪРТВАНЕ- ТОЛКОВА ЛИ ДОЛУ ПАДНАХМЕ, ЧЕ ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЕ ИЗЧАГЪРТВАМЕ ЕДИН ДРУГ, ДА ИЗЧАГЪРТВАМЕ СЛАБИТЕ И БЕЗПОМОЩНИТЕ, КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ НАШЕТО СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ И ОТНОШЕНИЕ- НИКОЙ И НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ДАВА ПРИОРИТЕТ НА ТИЯ ДЕТО ИСКАТ ДА ЧАГЪРТАТ- ТОВА ОБИЖДА ЧОВЕШКОТО НИ ДОСТОЙНСТВО- НИКОГА ДА НЕ ДОПУСКАМЕ НЯКОЙ ДА НИ ЧАГЪРТА, ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ГРАДИМ НЕ ДА ЧАГЪРТАМЕ.

18

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

По закон ако той бие бабата, а тя го думне с ръждивия Макаров, то бабата ще го лежи, ако той влезе със секира и тя го гръмне пак ще го лежи т.е. при самоотбрана бабата трябва да го пита "Ще се бием ли, ще се колим ли или ще се стреляме?" Ако той е с пищов вече може да го стреля, а ако е с голи ръце може само да го бие, т.е. ако е баба ММА-ка има шанс.Найс,а?!? Сега една 24ка за банго Васил,а после като нищо ще се върне да заколи бабата,че тия са отмъстителни.Трябва си Катуница 2!!!

17

Totenkopf

преди 2 години

Шумерските ни братя усещат, че държавата е слаба.

16

Додо

преди 2 години

Щом корпоративно контролираните, глобалистки медии и техния слугинаж наричат извършителят "мъж", "младеж" или "момче", то това е сигурен индикатор, че иде реч за представител на малцинството с нисък коефициент на интелигентност, криминално поведение, неприятна миризма, тъмно кафяв цвят на кожата и забранено име. Факт!

15

Анонимен

преди 2 години

По бай Тошово време тоя джунгал щеше да изчезне безследно в някоя уранова мина за такива, престъпления не прощаваха за посегателство над възрастни хора

14

Анонимен

преди 2 години

Браво! Най-сетне един интелигентен крадец. Възрастните хора са лесна плячка и все имат някакви пари от пенсията. Много добър ход!

13

Анонимен

преди 2 години

Имам няколко кучета белгийска овчарка малиноа нека, влезе джунгала вътре ще остане най малко без ръка трошат кокали на прасе а човешките ги нямат за нищо

12

до 7

преди 2 години

С аман няма да стане,Трябва изчегъртване до 9 коляно.

11

Анонимен

преди 2 години

Писах чове.ко.подобни по-долу

10

Капиталист

преди 2 години

Със сини венци ли беше?

9

Анонимен

преди 2 години

Да биеш и ограбваш баби? 100% е от *** дето през живота си нямат ден работа.Само кражби и на наша издръжка в затвора,после кражби,в затвора и т.н.

8

52610

преди 2 години

Успешната интеграция на *** явно дава резултат! Срамота! И пред възрастната жена, и пред нас като народ! Преди 1989 тоя щеше да бъде компаньон на прасетата в Белене, ама кусур да сме денократи, резултатите ги виждаме!

7

тъй тъй

преди 2 години

Да биеш 85 год жена!?Що си мисля,че тоя е от нечовеците!?

6

Дедо Мъди

преди 2 години

Престъплението към дементен пенсионер трябва да е същото като престъпленията с малолетни!

5

Анонимен

преди 2 години

От църните 'ора ли е тоя нападател?! Аман пък веке от тях!