106

ПРАКТИЧЕСКИ...

преди 2 години

...това означава неутралитет. Соломоновско решение. Поздравления!

105

Реалист

преди 2 години

България разполага с 8 броя най-стелт самолети в света. Ние не ги виждаме, но най важното е че и врага не ги вижда.

104

Shshs

преди 2 години

Преведено на български: В ерата на интернета, 21ви век, ще пращаме човеци да убиват човеци.. Колониалистите успешно промиха източна Европа. Накрая САЩ, Русия, Турция и Германия дето подклаждат огъня няма да загубят и педя земя. Няма да умре нито един олигарх, банкер или политик. Всичко е цирк, който да поддържа неравенството между масите и да унищожава икономиките в източна Европа. Ако във втория свят не се подклажда изкуствено война и корупция в първия свят ще останат без берачи на ягоди.

103

Сержант

преди 2 години

От личен опит споделям. В МО е пълно с безхаберници. Основно се чака 20число на месеца и кога ще има увеличение на заплатите. Масово не се познават задълженията. Проверки и изпити се правят фиктивно, с две думи никой не му е през мура. Дори да има желаещи да си вършат работата те биват осмивани. Няма кой да учи младите. Пенсия и заплата са на мода. Трябва пълна промяна на всичко. Ако продължаваме така ще тъпчем на място още 100г.

102

Анонимен

преди 2 години

Кире, какъв го държат турските войски в България? Какво правят в България турски войски питам? Какво? Да се махат!

101

Анонимен

преди 2 години

Киро какво правят турски войски в България, питам? Какво? Какъв го държат в България? Да се махат!

100

Анонимен

преди 2 години

Киро ,какво правят турски войски в България? КАКВО? Да се махат, застрашават сигурността ни, да се махат!

99

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен.....И ако се махне "Кило Лъжеца",кой викаш да го смени?..Банкянскиямаймуняк ?!..Ами той и без да има някакво значение ни проглуши ушите, че требало да праим сичко що иска от нас нато....А ако пак яхне властта,представи си какви ЗОЛУМИ ще сътвори !..Въпроса НЕ е кой е на "седлото" !..Проблема е в КРОТОСТТА НА МАГАРЕТО !!!!!!!!...Което търпи да го яхат../ако сфатяш../

98

Анонимен

преди 2 години

Всичко добре, но защо се набутваме с тези милиарди за военна техника, като може парите да се вложат в създаването на икономика, дребен, среден бизнес и работни места, както и за облагородяване и ремонт на градовете, селата? С кой ще воюваме, бе Кире? И какво правят турски войски у нас? От какъв зор са тук? Да се махат, само неприятности и конфликти създават непрекъснато с държавите, не ни трябват, таралеж в гащите!

97

Анонимен

преди 2 години

Помня един парад с гумени лодки , Русия само риби попчета със завързани игли по тях ще ни победи. Шегата настрана с Русия трябва се търгува а не войова. Едно време сме изнасяли тонове зеленчуци , плодове , компоти! Нацията е била в напредък и щастлива

96

Вилицицата

преди 2 години

До Анонимен нАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО Е , ТЕ ПРОСТО СА ПОД ПРИКРИТИЕ :)

95

Анонимен

преди 2 години

Виж,виж Кво става по министерствата!Работят като ЕООД-та да джоба си!Калинки,шуробаджанащина,любовници.

94

Вилицицата

преди 2 години

аХАА ЗНАЧИ СИ ГОТОВ ЗА ФРОНТА , ВЗИМАЙ МЕШКАТА И ГАЗ ДА КОПАШ ЗЕМЛЯНКИ !! ПРЕДАТЕЛ НА НАРОДА И ЧЕСТТА !!!

93

Анонимен

преди 2 години

Кирчо кажи защо са му изпъкнали на Кокорчо очите така, пише някъде в чата, или да питаме шефа на НАП

92

Анонимен

преди 2 години

гледах наскоро едно военно тържество и то на бригада за бързо реагиране. Нямам нищо против нашите военни, но не може 90% от хората да са с наднормено тегло, двойни гуши, развързани кубинки и брадясали. Тези хора са само бройка в някоя тетрадка, на практика не стават и за шофьори на старите зилове.

91

къррр

преди 2 години

Кирчо по прашки с пушка в ръка ! И зад него Кокорчо с жартиери .

90

Анонимен

преди 2 години

Кило Лъжеца да се маха.

89

Анонимен

преди 2 години

Отбранителни способности нямаме е хрантутници . отбранителните способности ги прави техниката която сам си произвеждаш . Никой няма да ти продаде неосакатена техника защото може да я използваш срещу него . Например способностите на Турция са байрактарите ;) Отдавна вече машините воюват за нас а ние едно колело не можем да направим. Войните ще се печелят от кадърните а не от войните . Такъв стана света.

88

Т.Шак

преди 2 години

Аз викам братята северномакедонци, като новобранци, да ги пратим напред, да спасяват УкраИна от Россия!

87

Анонимен

преди 2 години

Този пък вече сънува, че имаме някакви военни способности, които да развиваме??? И като ще опълчим на Русия с цялата си военна мощ. НАТО разчита на нас. Да, бе! Трябва им територията ни, а ние не сме нужни никому. Ще ни пуснат като пушечно месо-жив щит и има немалко баласт, който ще тръгне с радост да защитава "демократични ценности. Разбира се, ще са трижди вакснати и ще си носят зелен сертификат.