126

Анонимен

преди 2 години

Партньорство е когато е равен със равен , а когато е обратно то е стойка Партер наяздени един върху друг !!!!

125

Анонимен

преди 2 години

Кои способности?С тия които са на заплата и пенсия едновременно няколко години с тях ли?

124

Щирлиц

преди 2 години

Накъде ще ги развивате тези способности,наляво или надясно?

123

Анонимен

преди 2 години

Кире, какви военни способности те гонят бе?

122

Бай Манолито

преди 2 години

Българите се раждат без топки - хронично , като чуят за тнр ."Братушки " и им омекват колената . Страхът да не ги ядосаме е по голям от срамът че се излагаме пред партньорите , ама това е другият проблем че сме роби по рождение . Хронични *** . Шамил Басаев казва "Народ който ме заслужи свободата си заслужава двойно робство "

121

US Motherfucker

преди 2 години

Епа то у трите министерства на отбраната - ГЩ, МО и МО-2 има повече овенни и волнонаемни овенни отколкото армейски единици да влязат в бой. При една тотална война, всики те ще изгорят, за да светят. Ще ми е много интересно да го видя този въпиющ момент.

120

Зарзават

преди 2 години

Прилича на мениджър във фантастико.

119

US Motherfucker

преди 2 години

До полковник Колев --- Много ми е интересно откъде ще дойдете бюджета и парите, за да реализирате мераците си. Този свят НЕ се крепи върху келяви идеологии, а е стъпил яко върху икономическите структури. Имаш здрава икономика, имаш пари за ВСИЧКО. Нямаш - духаш супата. Останалото са блянове и речи на Бузлуджа.

118

Анонимен

преди 2 години

Заглавието да се тълкува - заели сме поза шведска 3ка, отзад е НАTO, а отпред е Пyтя. Мили та благички, прочетете в тълковния речник какво означава думичката партньор. Партньор е равноправна страна, а не мен нещо ми убягва равноправността в случая.

117

SS

преди 2 години

Изобщо не вярвайте ! Ако ( не дай боже) стане война така ще ни го отперат ,че ще ни пръснат дюзата ! А вие вярвайте наивници ,че NATO ще ви защити !

116

полковник Колев

преди 2 години

Ако ме подкрепят: правя моментално БГ неутрална,гоня чуждите бази, увеличавам пенсии и заплати,замразявам някои цени или ги намалявам. Правя преатестация на офицерския състав и генералитет. Забранявам партиите! Оправям здравната система и образованието. България ще бъде управлявана от народно събрание....Оправям и транспорта като цяло. Спирам внос на продукция...нашата си е най добра. Инфраструктура и в най затънтеното село и защита на Природата?....

115

Щерев

преди 2 години

на практика българското правителство праща нашата армия(която няма възможност да се бие с руските окупатори) на ПУБЛИЧНА ЕКЗЕКУЦИЯ КОЯТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ ОТ РУСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ. Кой ще е отговорен за смъртта на нашите момчета които се пратени да се бият в неравната битка. Отказ от помощ от НАТО ще коства живота на нашите момчета.

114

ЦИНИК

преди 2 години

Ша развиваш на *** .....!

113

115

преди 2 години

Всички коментирани тук сме о в ц е, защото ние си мрънка е, а политиците ни закопават в същото време за десетилетия напред!

112

ПроСоТо

преди 2 години

До Трагедия...Споко,братчед !..Когато..АКО Кирето сеОАКА поне наполовина от оакването на Тиквата,и за него коментарите ще скочат..За сега не се е разсмърдял като "най-достойния Бандит",беснял над 12 години "Над бащино ми огнище"..Недей да нервничиш!

111

Анонимен

преди 2 години

Кире а защо не чистиш служителите в МО и МВР които шест години започнаха седма са едновременно на заплата и пенсия,докога ще продължава тази анархия,защо тогава останалите служители които имат 27г.трудов стаж нямат право на тази хранилка.Да не говорим ,че в двете системи има цивилни служители вече над 70г.при тази безработица.Значи за едни майка за други мащеха...

110

Алооо

преди 2 години

То именно заради НАТО и ЕС си нарязахме техниката и съсипахме армията. Вече няма нито армия, нито техника, нито мъже. Така приказвате докато има някакви кризи, после като отмине и айде забравя се. Само и единствено българската армия е гарант за сигурността на държавата, а не чуждите армии. От къде сте сигурни утре, че НАТО няма да влезнат и да ни анексират в полза на някоя държава? То наистина, че сме колонизирана държава е вярно, ама нищо няма да ме учуди с такива като нашите продажници.

109

Трагедия

преди 2 години

Каже нещо Кирето Канадеца -140 коментара за цял ден! Каже нещо единствения достоен лидер на България Бойко Борисов - 400 коментара за час!

108

Анонимен

преди 2 години

Жалки коментари. Вие не знаете ли че от вас нищо не зависи и никой не ви пита.

107

полковник Колев

преди 2 години

Тоя няма понятие от нищо - хващаме ли се на бас!?