288

Знаем ви..

преди 2 години

Както знаем има няколко наети да пишат срещу Възраждане или по-специално Костадинов - Всичко е ясно, това е бъдещият министър председател и е време и вие да го осъзнаете и да спрете за 20лв на ден да висите по сайтовете и да пишете едно и също - Копейкин, хапчета и т.н. Нищо не променяте, нещастници!

287

Копейкин

преди 2 години

1. Аз съм против ваксините....но моите другари могат да се ваксинират,те имат семейства...2. Аз съм за закона да важи за всички ..но ние , депутатите на Възраждане, няма да се съобразяваме с него,защото не ни харесва...3. Аз съм за субсидии да отпаднат и ще ги върна,но с тези които няма да върна...а те са 100 процента, ще си направя вила....4. Аз съм за чистите идеи на Левски и Раковски,но ако руснаците ми платят,ще забравя тяхното несъгласие даде обвържем с Русия.

286

Анонимен

преди 2 години

Констадине, направи референдум за излизане от терористичната организация нато . За нато ще гласуват малка продажба част в София, Пловдив, може би и в Бургас а останалата част ще са срещу нато. Ще има и предсрочни избори и еие ще сте първи.

285

Гошето

преди 2 години

Кой го пита тоя какво иска?

284

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не е на трета игла вече?

283

Зозо

преди 2 години

Копейкин е новата, по-слаба версия на Болен-кримския :))))))))))))))))))))

282

115

преди 2 години

Да мине целото село там където си излязъл.

281

Абе, русофилистик

преди 2 години

Не всичко е пари, трябва и акъл!

280

МИНАВАЩ

преди 2 години

До 115 -ТЕБЕ СЕГА ТЕ МИНАМАТ АМА ТЕ Е СРАМ ДА СИ ПРИЗНАЕШ !

279

115

преди 2 години

До минаващ.Да те минат с задна дата!

278

МИНАВАЩ

преди 2 години

ПО ДОБРЕ АМЕРИКАНЦИ ОТКОЛКОТО РУСНАЦИ !

277

Зевзек

преди 2 години

Да идват хората с бели престилки да го прибират тоя шeмeт че явно не си пие хапчетата!

276

Майдан

преди 2 години

Американският ботуш никога няма да бъде добре приет на тези земи. Гнусни окупатори и главни виновници за почти всични милитаризирани конфликти в света. Всички помним издевателствата над суверенни държави и народи като Корея, Виетнам, Ирак, Сърбия, Афганистан и т.н. и то на другия край на света. Помним и скорошния произвол на наглите американски войници на българска територия, заради което убиха и българин

275

Анонимен

преди 2 години

Милите "бизнесмени" от Възраждане хубав защитават Путин но пак според интереса. Русия въведе задължителна ваксинация, а тези правят циркове пред парламент.. Поне е вероятно ако изкарат цял мандат в парламента - хората от тази група ще се позамогнат както го направи техният велик лидер преди време.. Винаги кой каквото и да дрънка винаги става дума за пари особено за дамите и господата от възраждане

274

115

преди 2 години

Народното събрание е сбор от гладни продажници, с различни имена, и няколко будни, които по случайност са влезли там, и нарушават хегемонията на останалите. В осен премиер, Вносни отбранителни, Вн8сни пср, за които официално казват че не са точни, но ние слушаме какво ни казват, някъде извън пределите на БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО СА НИ ТОГАВА И ДЕПУТАТИ, И МИНИСТРИ, ТЕ СА МАФИЯ, МАФИЯ, МАФИЯ!

273

Цяла седмица

преди 2 години

Тази статия стои цяла седмица тук, но винаги с освежена вчерашна дата! Поръчка от Масква?

272

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните антиваксари по-добре да си мълчат. Никой не ги е питал.

271

Джибри

преди 2 години

Много скоро имахме избори. Всяка партия имаше програма, включително и Възраждане. Резултатът от изборите е ясен, процентът на Възраждане - също. Защо едни няма и 10% от хората искат да налагат мнението си на останалите 90%? Това не е демокрация!

270

Анонимен

преди 2 години

Българите все още не са били бити от руснаците! Питайте любимите германци защо не им се воюва повече с Русия! Почитателите на Наполеон могат също да докладват как е било когато царските руски войници са цъфнали в Париж след победата им над Наполеон. Обобщено казано други започват войни, но руснаците ги завършват обикновено! България сама се тика между шамарите след като няма и . . . . чифте пищови, да не говорим за самолети или дронове!

269

Анонимен

преди 2 години

Аз искам сополиви без маски да не се разхождат в Парламента.