17

Българщина

преди 2 години

Да. Обеднява. Опростява. Озлобява.

16

Икономист второ ниво

преди 2 години

българинът не е беден, а мега Беден!!! Румънците уж вторите най-бедни в ЕС имат 18 % по-голяма покупателната способност от панелистанеца, който 12 години беше облъчван и манипулиран с дефицити и темподобни глупости!! И промяна няма да има нещата така ще си останат, защото нацията е толкова глупава и неграмотна(80% от нея), че е безсмислено да се говори

15

ПП

преди 2 години

щом имате пари да си плащате ток , парно и вода , значи не сте бедни ! а кво ядете си е ваша работа .

14

ПроСоТо

преди 2 години

от любопитство започнах да следя цените последните 6-7 месеца..За тоя период те са скочили с 30-40 процента !...И това обяснява разтежа на кредитите-хората просто са принудени да теглят кредити за да посрещнат ежедневните си нужди...Това е ФАКТ ,който красноречиво говори дали "богатеят" българите...Е,некоимаймуняци увеличават АВАНТАТА си и за това има и увеличение на депозитите../Напр. преди дни научихме ТУК,че само за един ден Мъсковия спечелил над 200 милиона../..Разбира се,нашите ТАРИКАТИ не

13

Истината

преди 2 години

В България има около половин процент, които наистина могат да минат за богати с активи за милиони и месечни доходи от 5-цифрени суми. След тях има още 4-5%, които са висока средна класа, т.е. по - заможни от средната класа, но и по - бедни от богатите. Следват 10-15% средна класа, които имат добри доходи, но без работа няколко месеца или година, сдават багажа. Останалите клонят към малко или много бедни.

12

кирчу и асенчу

преди 2 години

как ше обеднява бе , увеличихме пенсиите и заплатите , стандарта се повиши !

11

Анонимен

преди 2 години

Българинът все повече забогатява, слава на Промяната. Изчегъртахме бедността, вече си чегъртаме и дъната на джобовете. Важното е тошко да е штаслиф.

10

Анонимен

преди 2 години

Вземете и направете една проверка в Перник.Човека пише повече от половин година.Притиснявам се за нашите съграждани.Какви са тези неща.Някой няма ли да обърне внимание?

9

Недосегаем

преди 2 години

Юлиян Борисов Георгиев от Перник пуска СРС-та за да се гаври с хора, приятел му е Главният Прокурор Иван Гешев! От прокуратурата потулват всички жалби срещу този индивид!

8

Анонимен

преди 2 години

Ако инфлацията за година назад е около 13 % значи депозитите намаляват а кредитите се задържат на същото ниво. Да видим кво ще става с криптото . В Русия инвестициите в крипто надхвърлиха 15 % от всички инвестиции изпреварвайки инвестициите в акции и Путин иска да забрани обмяната на крипто в рубли и обратно . Индия иска същото . За сега само се говори но знае ли човек . Явно трябва да се минава на крипто . В държавна хартия не може да се изчисли вече нищо . Стойността им е под въпрос.

7

Анонимен

преди 2 години

Имаше една обзорна статия,тя важи за целия свят, не само за България.Богатите станаха по-богати,а бедните по-бедни.Депозитите са на богатите,а кредитите на бедните.Винагимпри кризи е така.Богатите винаги се възползват от кризисните ситуации,понеже притежават средства и купуват на по-ниски цени.

6

Фашисти гнийте в ада

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от милиции близки до Борисов и Гешев!

5

Анонимен

преди 2 години

Скоро всички ще сме милионери като през 90те.

4

Анонимен

преди 2 години

Предлага се кисело млеко за 1.40 със маз .Предлага се ГМО продукти от чужбина .Предлага се мляко прясно със сухо за 2.50 лв Всичко е дефекти в тази държава

3

Анонимен

преди 2 години

Не само депозити ами и колекциите от имоти растат. Сегашния вътрешен министър за една година 19 имота.

2

Анонимен

преди 2 години

25 % супер богати 75% се борят да оцелеят

1

Анонимен

преди 2 години

Благодарим на президента Радев че забогатяваме.