37

реалист

преди 2 години

И по-лошо ще става с "Америка за България" на чело на държавата

36

Анонимен

преди 2 години

До 36 Хората започнаха масово да си теглят парите от банките и е нормално лихвите да се покачат не само за кредитите но и за депозитите. Не може депозитите да са с 0% лихва и банките да отпускат евтини кредите на някой си селянин с парите на вложителите.

35

Киро и Асен

преди 2 години

Аами. Как ще обеднява, напротив стана по богат откакто дойде промяната !

34

Анонимен

преди 2 години

Сега като увеличат и лихвите по кредитите и ще стане страшно.

33

Анонимен

преди 2 години

Щом във всички магазини касиерките са на възраст 45 години плюс,значи младите момета или са прекалено мързеливи или сме доста развита държава и имат далеч по престижни професии..

32

Пияния помак

преди 2 години

Оохххх, как се наядох одеве родопски клин с картофи и кисело мляко. До пръсване...

31

богат-беден

преди 2 години

При вълчия ни капитализъм, трябва да си хищник, за да си добре в Бг. Или да си от НАШИТЕ хора.

30

Анонимен

преди 2 години

естествено, че обедняваме ... заплатата ми я вдигнаха с около 6 процента, колкото била инфлацията... ама като вляза в магазина и като видя цените и ми прилошава .. вече ограничих покупките, ама до кога не се знае ..

29

Живота е кратък!

преди 2 години

До Сметалото -- Хубаво си направил! Ще остане повече за останалите работливи!!

28

Анонимен

преди 2 години

В Брюксел измислиха нов данък . Инфлационен данък (така го наричат по Европа) Според мен за година назад е около 13 - 14 % . Идеята е държавна ясла да краде труда на хората . Трябва да се мине на валута която държавата не може да печата. Там където не стане държавата ще унищожи народа . То това си върви .

27

Сметалото

преди 2 години

Ръст на депозитите означава единствено и само едно - приключване на бизнеси и монетаризирането им. В смисъл, на хората им е писва да се гърчат, продават техника, оборудване, имоти и т.н. и приключват да плащат данъци, налози, такси, тротоарни права, осигуровки и всякакви. Лично аз го направих. ТЕЛК си имам, пари за спокойни старини си имам. Можех да поработя още десетина години, но просто не си струва.

26

Дали

преди 2 години

Безусловно вярвам на медиите, че сме забогатели!

25

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.

24

В кризата

преди 2 години

Най бедните почват да вземат кредити за да ядат и да си плащат сметките. Това обяснява кредитите!Средната класа свива разходите и почват да спестяват повече докато все още могат! Това обяснява депозитите! А по богатите които пък вече имат някакви спестявания гледат да ги вложат в нещо да не ги изяде инфлацията и затова търсенето на жилища и автомобили, злато, материали и някой луксозни стоки се покачва съответно и цените.

23

Анонимен

преди 2 години

Тия дето са на власт забогатяха. Останалите са богати на дългове и рано или късно стават гастербайтери. По броя на гастербайтерите и размера на пенсиите спрямо македонските дори можете да съдите колко забогатя българина от еврог.ейско робство ааа ,,членство,,

22

Лойко

преди 2 години

Богатите са забогатели със сигурност,докато бедните са обеднели несъмнено.Магазините са затънали в залежала стока,даже леко вмирисана.Не отиват на добре нещата.Всичко поскъпва,народа обеднява,студа и той не отстъпва,а за вируса е ясно....всеки ден десетки хиляди заразени.

21

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че обеднява. Отговора на този въпрос от 1979 насам все е ДА! Една година не е имало дето да не сме обеднявали в последните 43 години!

20

Пейо

преди 2 години

Забогатява българина! Всички познати имат по 2 апартамента, 2-3 коли, ходят минимум на две почивки годишно, всяка събота и неделя са някъде на маса! А коронавирусът и ръстът на цените на имотите превърнаха всеки втори в милионер, един познат наследи 3 апартамента само за една година! Сега се чуди какво да ги прави, няма наематели и мисли да ги продава, но изчаква щото цените щели да растът.

19

Българин:

преди 2 години

беден, злобен, завистлив и на последно място-мега опростял!

18

финансист

преди 2 години

тез депозити в неправителствения сектор дето с еувеличили нали знаете н а кого са ,само дет не се казва какъв е процента на вложителите ,които влияят на повишението на депозитите- 5-10 %