77

Анонимен

преди 2 години

Като сте бедни , защо не слизате от колите по цял ден - отгоре на всичко всеки сам в колата ! Айде улево !

76

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва да сме честни аз тая зима пускам климатика за малко след работа, колкото да не е кучешки студ и го спирам като си легна под няколкото юргана, заради многото "евтиния" ток. Сутрин в спалнята ми е 10-12 С - криотерапия! Калявам се качествено за здраве! ;)Тъй, че да! Обедняваме и мизеруваме, дори и работещите.

75

Анонимен

преди 2 години

За тези натрупани депозити и неравенството преди всичко е виновна 20 годишната данъчна политика -10% данък е в полза само на тези с високите доходи. Защо няма като в нормалните страни прогресивно данъчно облагане

74

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига с тези глупости как българите държали 66 милиарда в банките..Държат ги няколко олигарси и приближените им *** а това са АНТИ-Българизащото са ги ограбили от обикновените българи. Стига с тези манипулации, 80%от българите в момента имат трудности. Това че Баневи откраднаха милиарди, не означава че хиляда обикновени хора са милионери, НЕ са а имат дори дългове.

73

Алооо

преди 2 години

По-голямата част от българите са на кредити,било то ипотечни или потребителски. Бих направил прогноза около75% от населението е с кредит,ако не повече.Вие говорите за дали познавам човек с някаква сума пари в банката, аз познавам доста такива, но са от кредити,а не от заплати или инвестиции.По-точно трябва да питате колко хора познавате,които нямат кредит.Аз като се замисля от горе долу от20познати,2-3 нямат кредити.Това говори за ниски доходи. Има разбира се хора с доста големи заплати-законно.

72

до 78

преди 2 години

За българина само престъпници и връзкари имат пари. Съвсем отделен въпрос, че за 100к лв. и едно ново БМВ 3ка с повечко екстри не можеш да купиш... Това са нищо пари.

71

до 77

преди 2 години

Познаваме, да. И то не един. За мен това са дребни пари, които държа там за черни дни. Останалите се въртят, защото не е ок пари да стоят на едно място.

70

Анонимен

преди 2 години

Лъжа е,че депозитите на българите са се увеличили.В голямата си част това са заплатите и пенсиите на хората,които стоят в банките и народа не смее да ги тегли заради инфлацията и високите цени.Всеки се е свила в черупката си и не смее да харчи.

69

Анонимен

преди 2 години

Обеднява! Обеднява ли? Добър въпрос. Ами, Българинът, никога не бил богат финансово / нито Духовно! А човек като няма духовно богатство НЯМА НИЩО! Тъжно е.Духовно богатите хора са тези които живееха на село преди 10 -20 г и вече не са тук. Защото хората не ламтяха за пари а знаеха какво еда работиш и бяха във връзка с природата и гледаха животни и отглеждаха плодове зеленчуци. Сега седят само и държат телефоните. Но това е бих казала и др. тема. Бедни сме. Висшисти сме. Няма работа.

68

Анонимен

преди 2 години

На мен кредит не ми трябва. Нито внасям нето тегля. Имам всичко необходимо за да живеят 3 семейства без притеснения. Но затова се иска денонощен труд. Цяло лято копам садя плевя поливам. Есента обирам плодовете и зеленчуците и ги консервирам. От кравата ми е млякото от което правя сирене кашкавал и масло. От телето и прасето ми е месото във фризера. От кокошките са ми яйцата и пилешкото месо. От нивата ми е брашното. От лозето ми е виното и ракията. Не чакам на Мутрите да ме хранят и поят.

67

Анонимен

преди 2 години

Няма как Българите да имат 101 млрд лева в банките. Замислете се, познавате ли някой с повече от 100000лв в банка? Не, нали? Питайте и приятелите си, и те не познават никой да спи на 100000лв ей така събрани от закуски а в същото това време по улиците е пълно със стари коли, хората мизерстват и чдат кренвирши от 40 ст. Тези в банките ги знаем от къде са, на тези отгоре където окрадаха държавата.

66

Анонимен

преди 2 години

Пак в София, 2 мекици и 2 кафета са 25лв. Правете си сметка и нищо чудно че на Боровец супата е 30лв. Скоро това ще е нормата когато вместо хора има само роби.

65

A

преди 2 години

Въпроса е на какъв процентот от българите са голяма част от тези депозити.

64

разбира се,че не

преди 2 години

обеднява,българите винаги и само забогатяват,няма по-богати от тях на планетата,къде има друг народ с толкова имоти,пари в банките,в буркани,под дюшека и къде ли още не,само реват,а никъде другаде няма да живеят такъв охолен и безгрижен живот,направо са построили рая за сметка на страданието на цялото човечество

63

до 70

преди 2 години

Естествено, че е жалък- не може нищо, нискоинтелигентен е. Поради тази причина е последен в ЕС по всичко.

62

Бравос

преди 2 години

Брех, тук само големци пишат. Покажете му на Г аня колко е жалък, удри по сиромаха. Евала, какви сте тежкари, каймака на обществото. Направо да ви се изземе семето с цел създаване на суперчовеци на новата марсианска колония.

61

Анонимен

преди 2 години

До 67 Още има депозити даже и аз имам един такъв на срочен влог от минали години, майка ми също. Тези които не искаха разплащателни сметки си останаха със срочни депозити. Но от миналата година не откриваха нови депозити.

60

Анонимен

преди 2 години

българина внася в банките малки суми за черни дни. вече не харчи за глупости. от там идва покачването на парите в банките и заблудата че забогатяваме

59

Nimand

преди 2 години

Да да депозитни сметки за частни лица вече няма ! Явно става въпрос за , фирми или дружества с капитал !! Само да подчертая аз работя АМА И ТАЯ ГОДИНА ОТОПЛЯВАМ САМО ЕДНА СТАЯ ЗАЩООТООО СЪМ МНОГО МНОГО " БОГАТ" !!!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Тези големи депозити в банките ги нямаааааааааааааааааааа. Пълна измама е това.