220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 295 Такова си. Радвам се, че си го осъзнал.

219

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 291 "Вие сте неосъществен комсомолски секретар. И живеете в онова време на неосъществените мечти." Даже една логическа последователност не можеш да вържеш. Някой, който не може да понася червения тежим отпреди 89та имал мераци за комсомолски секретар. Хубавото е, че коментара ти показва, че си спомняш нещо от това време. Ясен си.

218

българин

преди 2 години

До: номер 279 Ама как да не се ровим в историята ми кажи? Как да забравим факта, че България беше управлявана 45 години от малограмотни партизани, а за върховен държавен глава десетилетия ни управлява печатар словослагател? Не ни стига това, но и през последните 12 години начело беше пожарникар!За сравнение - заводите на Шкода в Чехия след 1945 г. произвеждаха най-смешните коли, а сега същите заводи произвеждат новите модели Шкода, които са аналогични на Фолксваген!Ето защо четем история!

217

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 287 "Абсолютно безидейни, безхаберни, неграмотни, неуки, заврели се в някакъв ъгъл и гледащи само в някакво измислено минало." Това АБСОЛЮТНО ТОЧНО описва русофилите, които са се вторачили в Сталинистко/Путинистка "Русия" и комунистическия режим отпреди 89та. Сигурно половината от вас още си стоят със СКШтата от "комунизЪма".

216

Реалист

преди 2 години

До Подкрепа до дупка---------така беше-Хилария дойде за 5 часа в София и това беше достатъчно за да се спре аец-аБойко смехуранов

215

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 283 "Тотално сте се ошашавили. Къдя ги тия комунисти бря ?" Всеки, който защитава със съби и нокти лъжите на комунистите за режима отпреди 89та е комунист ако не по партийно членство, то по морал и възгледи. Затова се опитвате да омаловажавате постигнатото И ПРЕДИ И СЛЕД комунистическия режим - защото се опитвате да фалшифицирате историята ни - точно както и в момента правят и господарите ви в Кремъл.

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 279 Не само, че се опитвате да лъжете за историята на България, но и сте ***, затова искате всичко да се забрави - за да могат руските ви господари да продължават да лъжат кои са и какви са намеренията им.

213

Подкрепа до дупка

преди 2 години

Бойко от край време подкрепя всико, което се поиска от него. Дойде Хилари Клинтън и поиска да спрем строителството на АЕЦ Белене например и на другият ден зализания хитрец Нилолай Младенов и изпрати мейл "Строителството на ЕАЦ е спряно" на което тя отговори "Добра Новина". И всичко това го научихме благодарение на публикация на Уили Лийкс, иначе никой от двамата нямаше да го признае. ............................................ Не че има връзка с темата, но е показателно за п'родажниците ни.

212

Анонимен

преди 2 години

До българин Аааа, не, комунистите ОТРИЧАТ, че преди 44та в България е имало индустрия. Иначе как ще лъжат, че от тях всичко е тръгнало? Те са проклятието на България, защото се опитват за затрият всичко българско: история, морал, спомени, факти, ВСИЧКО.

211

До пурко

преди 2 години

Шефовете на този сайт са приятели на Борисовтим-мутри! Затова така му се мазнят!

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 267 Хахаха. Щото не живеел в София метрото все едно го нямало. И КЪДЕ живееш бе пиле, та "да не говориш" за нещата които ги ИМА. Личи ви отчаянито на опорките. В България няма достатъчно квалифицирана работна ръка, но иначе "нямало". Хахаха. "Няма" за пълни некадърници.

209

Аз

преди 2 години

Точно забравиме колко е *** този и вземе да се изкаже с нещо тъпо. Голяма конкуренция е за първото място с Кирето.

208

българин

преди 2 години

До: номер 245 "И е произвеждал автобуси преди 1950 година а ха ха ха ха ха ха ха ха" През 1924 г. Рачо Вълков Джамбов създава коларо-железарска работилница в гр. Ботевград, тогава наричан Орхание. През 1927 г. той се среща с Иван Вълков, с когото започват производството на малки пътнически автобуси от 8 до 12 места, въз основата на шасита от Фиат. От 1934 г. започват производство на големи автобуси на базата на шасита от Мерцедес, Крайслер, Додж и Плимут. Сега светна ли ти?

207

Аверите

преди 2 години

Господин Бойко защо всички около вас се занимават с Наркотици и Прос.титутки?

206

пурко

преди 2 години

Сменете снимката.Не се натягайте толкова,индивида вече не е на власт.

205

Анонимен

преди 2 години

До Нерде Ямбол .... "Строено е, винаги е строено по нещо. Но каква връзка има това с темата?" Когато стане дума за ориентацията ни руските драскачи започват да пишат как България е построена благодарение на режима до 89та. "Връзката" е да се обясни на тези, които не знаят, че това е пълна лъжа, и че комунистите нарочно са сринали Царска България, за да "построят" некадърните си, уродливи и неефективни "съоръжения".

204

Господа министри

преди 2 години

Забравих да кажа - освен, че си е избърсал гъзаааа с конституцията, закона за научните звания и титли, хартата за правата на човека той си е избърсал гадния нацистки дирник с цялото изкуство и цялата наука на света както и със всички съвременни образователни правила и принципи!Още по-гадмото е неразбирането на факта, че вашите деца и наши ученици може да не станат новия Рембрант, Веермеер, Леонардо, Микеланджело и т.н, но две неща не можете да отречете - изкуството ги развива и обогатява...

203

Анонимен

преди 2 години

Късно е чадо за любовни песни

202

Ggh

преди 2 години

Тоз, за да отърве затвора ще се съгласява на каквото му кажат. Този е опасен за националната сигурност !

201

Друг Помнещ

преди 2 години

Досега историята ни показва, че страната, с която сме се съюзили във война винаги е губила. Па да видим...