240

Смятай

преди 2 години

Дъртия *** , се тяга за война ли , тоз БаЦе ше ме умори от смях !!!

239

Народен вот

преди 2 години

Абе това величие само до преди мало време не можеха да го накарат две думи да изрече в парламента сега ръси плямпала всеки ден няма какво да му се обръща внимание изобщо само празни приказки!

238

Анонимен

преди 2 години

До ЗНАЕ ЛИ СЕ ?:"Знае лисе КОЯ Голивутска студия го ангажира и закоя роля, ВИНЕТКО или ДУЧЕТО ?"===>Точно за Винету ше да е. Едно към едно е с младия Гойко Митич.

237

Анализатор

преди 2 години

Този отново не знае кой е министър на външните работи на България. Ами, така е, той не знае и кои са били министри в управляваните от него правителства, та сега ли ще знае. Тези неща не са ги учили в училището за пожарникари и милиционери в село Симеоново.

236

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е членка на НАТО, нищо общо няма с НАТО, така че кви планове може да има НАТО спрямо Украйна? А ние какво подкрепяме като сме една нищожна плюнка на глобуса? Единственото, което можем да постигнем, е Русия да ни прегази за един час и магистрала върху магистрала няма да остане от боковата гордост.

235

Хахахаа

преди 2 години

А дюшеци? А чадъри? А банани в морето?

234

Господа министри

преди 2 години

Само да ви кажа смъртта на по-високопоставен офицер не отменя заповедите, които е дал и заповед за отмяна на тези заповеди не е дадена от неговия наследник! Не мога да разбера следвам заповеди тука ...

233

ами подкрепи ги де

преди 2 години

Вземи хиликоптера с който ходиш да риташ топка и право в Русия да се биеш за нато!

232

Анонимен

преди 2 години

До Помните ли? "Преди да ни напъпли капитализмът,здравеопзването и образовнието бяха безплатни." Никога нищо не е "безплатно". Видяхме ви и великото здравеопазване, което остави МИЛИОНИ българи с нелекувани хронични болести и великото образованние , което остави МИЛИОНИ неквалифицирани или нискоквалифицирани българи без работа или с мизерна такава.

231

Анонимен

преди 2 години

Както винаги Борисов е прав. Този човек умее да разкаже ситуацията кратко, ясно и точно, а не плещи лозунги.

230

Господа министри

преди 2 години

Да му го върна с неговия хумор!"Как можа да умреш и да ме оставяш със счупената каруца и да се разправям с тая ганьовщинаааа!"Глей сега трябва ми втори кабинет компютърна графика - имаме само един заради СТЕМаджийте и две години отказ и той там са 12,11 клас - 8 и 9 няма къде да работят както и 10 дигиталните дисциплини. Става въпрос две паралелки професионални има къде с недостатъчно техника, други две няма даже къде! Видиш ли таралежа с червената барета?https://youtu.be/5kiVdh06A4Q

229

Офицер от УБО

преди 2 години

Тези от Герб партия ли бяха или фирма на мутрата от снимката ? Не че не разбирам, но просто питам. Ако са фирма, Борисов може да си им раздава депутатите, както даваше пари от джипката на НСО, която беше откраднал.

228

пурко

преди 2 години

Тоя като го видя на снимка или по телевизора и започвам да му изпращам сексуални поздрави.

227

Господа министри

преди 2 години

То майтапа е и друг - при Денков - Има едно конче при тебе дето не трябва да е при тебе, а за Атанасов има две неща при тебе дето не трябва да са при тебе!

226

пурко

преди 2 години

Защо се учудвате,че щял да подкрепя нещо,което още не се знае какво е.Нали авера му Марешки подписваше без да чете.

225

Анонимен

преди 2 години

Бойко добре че си оперира минискуса да си читав за пехотата

224

Нищо ново

преди 2 години

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ, КОЙТО Е СЪГЛАСЕН ДА ВДИГНЕ РЪКА! И Бойко вдига ръка - с всичко е съгласен. Няма как да не е - стар член на БКП.

223

В.

преди 2 години

ББ е сега в поза на натягам. Както се казва влах за пагон тика вагон. Нищо чудно да вземат със сюлейманчо по една манерка и да инспектират украинските отходни линии.

222

Хубавото е

преди 2 години

Че тоя австралопитек не е на власт , че до сега да са на смазли от бой !!! Изобщо след като е безгласна буква ....за какво се напъва да скимти ?!

221

Господа министри

преди 2 години

И за не кажете, че се подмазвам на единия или на другия - марката с Мария Кюри - носителка на две нобелови награди за химия и физика беше на писмото до Атанасов, а марката с кончето от НРБ беше на писмото за Денков.Един вид говорете си бе хора и решавайте кво ще ни правите, че това ни орел, ни рак, ни щука не само не се трае вече, никой не печели от него, а всички губим:Аз давам своето предложение: "Национално училище по визуални, сценични изкуства и дизайн - Петър Къчев" Враца - да пращам ли?