260

1

преди 2 години

др.борисов, не ти вярваме, утре ще се отметнеш,като кажеш,че не си казвал такова нещо,12 не пълни години ти слушахме лъжите.Днес БГ,колко пъти ви пишем,стига сте ни разваляли настроението,със снимката на този,той е никой.

259

Разбирате ли?

преди 2 години

Кейлъб не е точно добрият герой в страшния филм, всъщност той трябвало да бъде следващото превъплъщение или Аватар за зъл древен бог на земята.Да ама се объркали плановете - и някой го изпреварил, други казват, че един от боговете на отмъщението виждайки какви ги е сътворил древния зъл бог решил да се намеси и изкарал Кейлъб и го превърнал в една от десните си ръце! Или левите! Няма значение - историята разказва не как добрия побеждава лошите, а как злия избива много по-злите от него! Биплай

258

P.S.

преди 2 години

Трябва да поясним думата некролог явно на американските ни "партньори и приятели" - Както би казал Кейлъб от Блъд 2 - "С приятели като теб на кой му трябват врагове" - та това е обозначително съобщение с размер А4 , че някой е мъртъв - по някаква причина поставя се от семейството, приятелите, роднините на починалия и така като гледам няма човек в България или семейство дето да не са поставяли преждевременно такива!

257

Господа министри:

преди 2 години

Не знам дали има опечалени, в България има много опечалени - гледам некролог до некролог, гроб до гроб , но да кажа едно нещо в Скандинавието и северни митове има два бога на отмъщението и два бога на справедливостта. Вейл и Видар, Тир и Форсети - въпреки, че за Форсети синът на Балдир се говори, че не е точно бог на справедливоста като Бога на войната Тир - Форсети е по-скоро - Ще жънеш каквото си посял! А кой е сял бури и ядрени торпеда по друга образователна система, народ, държава ще жъне ..

256

Анонимен

преди 2 години

ПП,ИТН, и други партии и партиики щяха да го вкарват Винету зад решетките.Пълна порно---фия.

255

Анонимен

преди 2 години

Тебе пък кой те бръсне за слива?

254

Спортист

преди 2 години

Тия Украйнци НЕ са май добре психически. Но явно ги "подбутват" сериозно от Запада , и от САЩ. Днес четох , че на Украинските спортисти се забранява да дават интервюта на Руски?!?! Само на Украински , и Английски ?!?! Както и интервюта на руски журналисти , и на руски Медии ?!?! Плюс , че се забраняват СНИМКИ И ЗАСТАВАНЕ ЕДИН ДО ДРУГ НА УКРАИНСКИ СПОРТИСТ ДО РУСКИ ТАКЪВ...... Тия вярно май НЕ ги слуша главата?!?! Ама никак..... Това не е нормално! Чак пък такива "крути мерки"...

253

бай Алеко

преди 2 години

Кирчооо аджамия си мойто момче има още хляб да ядеш. Я глей бай ти ***: "Виждаш ли как викам да живей, пък ти си взел да казваш, че съм бил против. Завиждаш ми, да те вземе дявола. Знайш си ти, че ако вземем да се надвикваме, не се знай кой кого ще надвика. Па и за почитание ако дойде думата, аз пак не се давам. Ти ще цалунеш ръка, аз двете ръце; ти ще цалунеш скута, аз краката; ти ще цалунеш на друго място, аз на още по-друго място. Че ти с мен ли ще се надпреварваш бе, кьорпе?

252

Анонимен

преди 2 години

Дали мислят така избирателите ти? Аз съм един от тях и не подкрепям НАТО. Виждаме друго! Занимавате се със себе си и кой от кой е по по-най!

251

Анонимен

преди 2 години

Толуп,ние сме понесли и без конфликт тежки загуби.По зле от нас няма в ЕС.След 30г.разграбване на държавата нищо добро не ни очаква със и без война.

250

Анонимен

преди 2 години

Борисов какта винаги е в правилната посока

249

Едно е сигурно

преди 2 години

ПП и ГЕРБ са едно и също, предстои съвместно управление

248

Анонимен

преди 2 години

Боко Борисов е министър-председател на държавата Гербария. Има министри калинки на Гербария, командва в Гербария. Премиерът на Гербария се среща с чужди държавни ръководители. Службите за сигурност трябва да следят тази сепаратистка групировка, която е създала тази нелегална държава Гербария.

247

Аре

преди 2 години

До Господа министриКъв си ти бе и що сакаш?.

246

Винету

преди 2 години

БокоВинету пак се изказа против българският интерес - каквото му кажат ГОДПОДАРИТЕ това ще прави - срам, резил и позор за този анти-българин не 33 сребърника а 33 кюлчета злато в долапи и чекмеджета! Бабаит-чекмедже тук а послушна продажна *** извън калотина! Затвор за теб предател!

245

Анонимен

преди 2 години

Същий Дуче!

244

Джедай Мастър

преди 2 години

Откакто тиранът падна, явно е само на антидепресанти с алкохол. Иначе не може да се обясни несвързаната му мисъл и лъжи.

243

Агент Буда

преди 2 години

It's that you ?! Тоя скоро нищо не е крал , в абстиненция е , говори врели некипели ...долен човек !!!

242

Анонимен

преди 2 години

До Друг Помнещ:"Досега историята ни показва, че страната, с която сме се съюзили във война винаги е губила. Па да видим..."===>Пак ще е така.Но тъй като американците са боси в историята и географията не го знаят това. Иначе щяха да избягат с 200 от България. По-бързо даже отколкото избягаха от Афганистан.

241

Господа министри:

преди 2 години

К'во да ви кажа вашите подопечни се изсрахааа върху цялата ни работа и цялата ни стратегия за следващите 5 години и 300 ученика и 600 родителя и 50 учителя има няма с две печатчета в две поредни години : Отказано.А на училища с паралелки с нулев прием сложиха:Одобрено.Няма логика! При нас 50 човека професионална подготовка без или с недостатъчна база за такава. А на други места има база - ученик нула!