23

Анонимен

преди 2 години

Капитализъм за капиталистите, социална държава за народа. Болниците да се преместят на регулирания пазар. Най-дребният бизнес да се прехвърли на регулиран пазар. пазарната икономика да се предложи и да се яде от големите бизнесмени с големите коли, чхти, офшорни сметки и крадене на ДДС, еврофондове и държавни поръчки.

22

Капитан Блъд

преди 2 години

Всяка втора болница затваря. Всяка втора кръчма - също. Всеки втори завод - до месец спира. И.т.н . Просто върви ПРОМЯНА!!! Нали това искахте дами и господа? И гласувахте за БСП, харвардци , чегъркаджии, ***, ***, милиционери и какви ли не извадени от нафталина комсомолци и деца на партийни "другаре".

21

нзокк

преди 2 години

нали ви плащаме тока и другите разходи с много допълнително отпуснати пари без да сте ги изработили !!

20

Анонимен

преди 2 години

Сопата лекува всички болести като заплес, чалъми, инат и др. Доказано.

19

Анонимен

преди 2 години

За нас какво да кажем сметки ли да плащаме семейство ли да гледаме прехраната да си изкарваме ?

18

иванов

преди 2 години

В БГ има над 400 болници. Съобразно населението - МИНИМУМ 100 бр. са излишни...Здравеопазването е основно средство за забогатяване ...Докато не се намери някой да отреже пипалата на този октопод така ще бъде....Сложни неща няма...Тези частни болници имат единствен предмет на дейност - СКУБАНЕ НА ПАРИ...Крайно време е да се махат една по една...

17

Х

преди 2 години

Ако стане патаклама в Украйна газта от Русия за ЕС спира и тогава здравей 20% инфлация и ?3000 мегаватчас.

16

Анонимен

преди 2 години

Тока си скача без значение кои са на власт. За лекарствата е лошо. Защо не ограничаха мерките- а защото стачки правят. Жалко е и за държавата- да не може да лекува народа си. Да няма легла.

15

Анонимен

преди 2 години

При бюджет за здравеопазване преди пандемията от около Пет милиарда лева и още толкова като доплащане и рушвети,сега същият е по голям най малко с Един милиард или около 11 милиарда лева,някой да се оплаква от липса на пари означава че явно някъде Страшно много се краде!

14

Едукейтед

преди 2 години

При двама харварди, да се задава такъв въпрос хахахах.Не е смешно. Заради болните не е смешно.

13

Анонимен

преди 2 години

Тези неща описани в статията не са възможни, при промяната на Радев и Петков е токова хубаво???!!

12

Тираджията

преди 2 години

Да си платят тока че бразилците в болницата нема къде да си заредят телефоните

11

Анонимен

преди 2 години

Промяна :)

10

Анонимен

преди 2 години

ей ухилените от Харвард..или работете или си отивайте.стига с тая Македония.по 1000 заразени на ден в град.вие какво правите? нищо!

9

Зозо

преди 2 години

Честита промяна - Рундю, Кирю и Асан :))))))))))))))))))))))))))))))

8

АнонимеН

преди 2 години

БОЛНИЦИТЕ СА ДЪРЖАВНИ!!!! ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ НЕ СА РАДЕВ ДА ГИ ХАРЧИ ЗА ПИ АР КАМПАНИИ!!!! САМО ПОЛОВИНАТА ОТ ПАРИТЕ КОИТО ВЛИЗАТ КАТО ЗДРАВНИ ВНОСКИ В БЮДЖЕТА СЕ ВРЪЩАТ ЗА ЗДРАВЕ! ОСТАНАЛОТО СИ ГО ХАРЧАТ КАКТО ИМ СКИМНЕ НЕЛЕГИТИМНОТО РАДЕВО УПРВАЛЕНИЕ)!

7

Анонимен

преди 2 години

Така най-напред ще фалират малките болници в малките нас.места.После и окръжните в големите градове.А най-накрая и цялата здравна с/***.Тогава поради невъзможно лечение,много хора няма да търсят болниците а ще си лекуват хремата и истинката в къщи.Така ще се разбере,че пандемия няма.А като престанат и коментарите по медиите,всичко ще се забрави до 2-3 седмици.И който забогатял,забогатял а цените ще останат същите и вскчко ще бъде заметено "под килима"а който е оцелял ще съжалява.

6

Анонимен

преди 2 години

Да купят по една сопа и да посрещат всички заразени неваксинирани с нея и последна ги изритват.

5

Анонимен

преди 2 години

Песнят и от адекватни заплати на персонала. За съжаление болниците са много важни за хората. Отделенията правят пари, не е като да няма.

4

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, както каза Асен Василев - пари има и то много. Просто не са за болниците, не са и за нас наивниците.