28

Lina

преди 2 години

Те въобще не работят или Само петък и събота. Последната гореща новина каква е - умираме от кококорона или от Война? Дайте да се уплашим.

27

програмист

преди 2 години

Нищо не е това по мое изчисление и алгоритъм трябва да са 58% за да има ефект

26

Анонимен

преди 2 години

Големите мерки, стига измисляли, и без това нищо не се спазва. Пазенето става с дистаньия и дезинфекция, на ричи аребегай като му гледате косата какви мерки подкрепя според вас? Как пък не го смениха този австралопитек

25

Ричката Алибег

преди 2 години

Аз мислех че сме се разбрали...

24

ГОСТ

преди 2 години

При тази криза заведенията и без това не са заети над 50%. Сигурно изключение е само София където заплатите са високи и имат пари за всичко, та софийски ще да е проблема.

23

Анонимен

преди 2 години

Значи някаква професорка казва, че пандемията била към своя край, те мерки ми слагат... Ако ги нямаше тия мерки вече още преди година да беше свършила

22

Анонимен

преди 2 години

Демек в парламента могат да се нагъчат 250+ депутатини, а в кафенето не могат да седнат тридесетина души.

21

морски

преди 2 години

Тук само балъците спазват ограниченията. Има поне няколко варианта да работят незаконно.

20

Анонимен

преди 2 години

Тези от бранша, защо не бяха на протеста на възраждане против ЗС и ваксинацията??? Защо бе??? Ако беше паднал ЗС сега щяха всички да работят без ограничения, маски, обезмаслители за ръце и тн. Ама подкрепят мерките, затова нека фалират мощно всички.

19

Анонимен

преди 2 години

Чудя се защо се косите. Всичко е само на хартия. В 99.9% от заведенията, които съм посетил през последният месец не са ми искали сертификат, нито е имало някакво дистанция особено по време на коледните празници. Сега няма да е по-различно, нямат ресурс, нито желание за контрол.

18

АнонимеН

преди 2 години

НАРОДА НЕ СЕ УСЕЩА НО МАЛКО ПО-МАЛКО ГО ПРИНУЖДАВАТ ДА СЕ ВАКСИНИРА! ДНЕС СА ХОТЕЛИТЕ В СОФИЯ УТРЕ ЩЕ СА ХОТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ТАКА И НА ПОЧИВКА НЕ МОЖЕ ДА ОТИДЕШ АКО НЕ СИ ВАКСИНИРАН, ЩОТО СЕРТИФИКАТА ЗА ПРЕБОЛЕДУВАЛ ИЗТЕЧЕ ЛИ КРАЙ НЯМА ПОДНОВЯВАНЕ , САМО ВАКСИНИРАНЕ!

17

Анонимен

преди 2 години

Сега се сетиха, че ги пратиха в 9-та глуха със сертификатите...

16

АнонимеН

преди 2 години

И МЕСТАТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ!!!! ВЕЧЕ НЕ САМО НА ЗАВЕДЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ОТИДЕШ АМИ И НА ХОТЕЛ!

15

сигурно !!

преди 2 години

Сега като приберат маугли в ареста , ще стане африканският Навални в България , и ще има милиони протестиращи !

14

Възмутен

преди 2 години

Е,нали Ричид Али Бегов искаше зелени сертификати!Сега защо няма да си спазва!Абе хубава работа ама Ц!

13

Германец

преди 2 години

Хаха, нямало да спазват мерките. Сладури :)

12

Фандъкова ще ви каже

преди 2 години

Жалко че не докара *** в центара на София да го горат както Фъндъкова искаше

11

Български гражданин

преди 2 години

Поредната прозападна простотия за да осигурим печалба на такива, като астра-зенека, модерна, янсен и други отрово създатели, които не ги интересува, че парите им са покрити с кръвта на хиляди загинали от страничните ефекти на експерименталните течности пробутвани ни, като уж "ваксини".

10

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, а с 50% от площта как се плаща 100% от сметката за ток? Честита промяна на гласувалите за Рундю, Кирю и Асан :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 2 години

До До 1 - ми те хората в тази професия не са квалифицирани да работят друго. Ама и те са хора и те хляб ядат. Като не им е смислена професията та дай да ги утрепем ли? Остави хората да преживяват, който, както може. Проблемът, е че активно им се спира работата на тия хора и активно ги оставят да ***. Отделно има много деца с по 1 родител дето на по 17-18 имат нужда от пари и къде могат да работят с незавършена гимназия? Или и тях кучета ги яли?