119

Анонимен

преди 2 години

До Отговор 127 А защо деса не ги попита в НС, а се занимава с четене на тъйпи декларации, гербав :) Или ще отпадне опорката :)

118

слаФчу

преди 2 години

ние за постове не се борим , ние се борим за правда и да няма корупция :)

117

Анонимен

преди 2 години

До до Малко за политика 143 Гербавият тррол пазарувал :) А суджуци няма ли вече :)

116

Анонимен

преди 2 години

До Дедо 137 Дедо, дедо, на стари години - гербав тррол :) Отиде си баба ви Меркел, дето ви създаде и ви поддържаше, не беше боко факторът :)

115

до Малко за политика

преди 2 години

Без да влизам в политически разправии, преди час бях на пазаруване в Кауфланд и се ужасих от цените.Спрямо събота всичко почти е увеличено с 10-20% , най-красиви са центе на луканките и тънките мезета-всичко що годе по свястно е над 40 лв.Млека,сирене,кашкавал вече стават деликатес за по-бедните,особенно за пенсионерите.Толкова некадърно,крадливо и сла боумно правителство не сме имали от виденов насам.Цялата протестърска мафия трябва да бъде изрината на ***,държавата просто загива.

114

тъпото

преди 2 години

До Анонимена ти явно си от тези дето опикаваха площада цяло лято с надеждата че като дойдат кинти от европа ще се вредиш.... но тия гадове от европа зная в българия кой какъв е....

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 Рашков откри, ама каскетът не ги вижда :)

112

Анонимен

преди 2 години

ей, тва хасково бе, що изтъкнати държавници се пръкнаха оттам, голема работа било тва хасково...момчето шеф на културата нали там некъде беше ремонтирало читалището на селото на дедо си или бъркаме?

111

тъпото

преди 2 години

До Анонименправ си ,те надушеха големи кинти от европа и започнаха протести, и много се крадяло, сега крадът повече но европа ги знае и няма кинти, горко му на наивния народ

110

Дедо

преди 2 години

Всичко що е нов политик във властта бързо се надува, самозабрвя се и почва да се перчи на опозицията, в случая ГЕРБ. Само че мъдрите хора още си спомнят как Станишев се бъ3икaше с ранните ГЕРБ с фразата "здравейте циркаджии!" и после Боко взе да ги биe като маче у дирек и 12 години гледаха властта през крив макарон. Така че народа е казал "най добре се смее този който се смее последен". Никога не подценявайте противника, още по малко от стара коза яре като Боко.

109

тъпото

преди 2 години

До До 58 може би някой ти пречи да крадеш а умнико...

108

иво

преди 2 години

До Някой НАУЧИ ГРАМАТИКАТА , "МЕТОДИЕ" !

107

чичо

преди 2 години

Точните думи на гения са-за две неща съм сигурен,че човешката простотия и вселената са безкрайни,за второто имам леки съмнения.Като гледам престъпниците,около престъпника Радев,как вкарват държавата в поредната червена национална катастрофа-прав е гения.А за вас остава въпроса-виновен ли е Хасан,че яде баницата дето му я дадохте?!Радев е престъпник и ще загроби България.

106

Червено талибанче

преди 2 години

До АнонименКво хленчиш ти, бе??? Гладен ли си бе?Яж гов....на:):):)

105

Някой

преди 2 години

Почнат ли разни да ни говорят от името на "народа", замирисва на примитивна смрад! Разнасяха разни чували, бесилки ,кофчези и всякакви перформанси, като спонсорът им сам се похвали, че "протестът" бил негово дело! Сега пак ги мъчи да напълнят чувалите! Пандемията не ви ли стига?

104

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че си герберясал ***. Само като почнете изречението и засмърдява на корумпирана герберясала гнъс. Бавно и методично ще си намерите мястото.

103

иво

преди 2 години

Кранчетата на Герб трябва да бъдат спряни.Но без осъдени и вкарани по затворите не правим нищо.Всички да си правят сметката.Народа иска да види най-после крадци като Борисов,Горанов и т.н.по килиите.Без това няма да се мине.

102

Отговор

преди 2 години

Официално изхарчените пари от бюджета са 9 милиарда за декември, ама хайде да не издребняваме,да дадат обяснения поне за 8 , къде са ги профукали!

101

Анонимен

преди 2 години

Едни гербави трролове казват, че през декември са изхарчени 8 млрд., а други - 9 млрд. Може ли да се разберете помежду си и да излезете с едно число :)

100

Пресъхна извора на

преди 2 години

Белоногата и свършват лесните пари, но гербаджийски кражби много са, за наказание, ти забрави!