131

Анонимен

преди 7 месеца

До Отговор 127 А защо деса не ги попита в НС, а се занимава с четене на тъйпи декларации, гербав :) Или ще отпадне опорката :)

130

слаФчу

преди 7 месеца

ние за постове не се борим , ние се борим за правда и да няма корупция :)

129

Анонимен

преди 7 месеца

До до Малко за политика 143 Гербавият тррол пазарувал :) А суджуци няма ли вече :)

128

Анонимен

преди 7 месеца

До Дедо 137 Дедо, дедо, на стари години - гербав тррол :) Отиде си баба ви Меркел, дето ви създаде и ви поддържаше, не беше боко факторът :)

127

до Малко за политика

преди 7 месеца

Без да влизам в политически разправии, преди час бях на пазаруване в Кауфланд и се ужасих от цените.Спрямо събота всичко почти е увеличено с 10-20% , най-красиви са центе на луканките и тънките мезета-всичко що годе по свястно е над 40 лв.Млека,сирене,кашкавал вече стават деликатес за по-бедните,особенно за пенсионерите.Толкова некадърно,крадливо и сла боумно правителство не сме имали от виденов насам.Цялата протестърска мафия трябва да бъде изрината на ***,държавата просто загива.

126

тъпото

преди 7 месеца

До Анонимена ти явно си от тези дето опикаваха площада цяло лято с надеждата че като дойдат кинти от европа ще се вредиш.... но тия гадове от европа зная в българия кой какъв е....

125

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 140 Рашков откри, ама каскетът не ги вижда :)

124

Анонимен

преди 7 месеца

ей, тва хасково бе, що изтъкнати държавници се пръкнаха оттам, голема работа било тва хасково...момчето шеф на културата нали там некъде беше ремонтирало читалището на селото на дедо си или бъркаме?

123

тъпото

преди 7 месеца

До Анонименправ си ,те надушеха големи кинти от европа и започнаха протести, и много се крадяло, сега крадът повече но европа ги знае и няма кинти, горко му на наивния народ

122

Дедо

преди 7 месеца

Всичко що е нов политик във властта бързо се надува, самозабрвя се и почва да се перчи на опозицията, в случая ГЕРБ. Само че мъдрите хора още си спомнят как Станишев се бъ3икaше с ранните ГЕРБ с фразата "здравейте циркаджии!" и после Боко взе да ги биe като маче у дирек и 12 години гледаха властта през крив макарон. Така че народа е казал "най добре се смее този който се смее последен". Никога не подценявайте противника, още по малко от стара коза яре като Боко.

121

тъпото

преди 7 месеца

До До 58 може би някой ти пречи да крадеш а умнико...

120

иво

преди 7 месеца

До Някой НАУЧИ ГРАМАТИКАТА , "МЕТОДИЕ" !

119

чичо

преди 7 месеца

Точните думи на гения са-за две неща съм сигурен,че човешката простотия и вселената са безкрайни,за второто имам леки съмнения.Като гледам престъпниците,около престъпника Радев,как вкарват държавата в поредната червена национална катастрофа-прав е гения.А за вас остава въпроса-виновен ли е Хасан,че яде баницата дето му я дадохте?!Радев е престъпник и ще загроби България.

118

Червено талибанче

преди 7 месеца

До АнонименКво хленчиш ти, бе??? Гладен ли си бе?Яж гов....на:):):)

117

Някой

преди 7 месеца

Почнат ли разни да ни говорят от името на "народа", замирисва на примитивна смрад! Разнасяха разни чували, бесилки ,кофчези и всякакви перформанси, като спонсорът им сам се похвали, че "протестът" бил негово дело! Сега пак ги мъчи да напълнят чувалите! Пандемията не ви ли стига?

116

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ вместо да ни обясняват каква декларация е подал не знам кой си по-добре да ни обяснят защо Бойко Борисов не е подавал никаква декларация за имуществото си при встъпването и освобождаването от длъжност. И то не веднъж, а дор шест пъти се е ослушвал като прасе в тикви.

115

Анонимен

преди 7 месеца

Ami kogto bace kaje kade sa milqrdite ot evropa 10 godini, togava i te 6te otgovorqt za dekemvri.

114

Анонимен

преди 7 месеца

Разбира се, че си герберясал ***. Само като почнете изречението и засмърдява на корумпирана герберясала гнъс. Бавно и методично ще си намерите мястото.

113

иво

преди 7 месеца

Кранчетата на Герб трябва да бъдат спряни.Но без осъдени и вкарани по затворите не правим нищо.Всички да си правят сметката.Народа иска да види най-после крадци като Борисов,Горанов и т.н.по килиите.Без това няма да се мине.

112

Отговор

преди 7 месеца

Официално изхарчените пари от бюджета са 9 милиарда за декември, ама хайде да не издребняваме,да дадат обяснения поне за 8 , къде са ги профукали!