139

До 169

преди 2 години

Ами и ние защо сме на власт,да напълним гушката.

138

Много примитивни

преди 2 години

тези от ИТН. Мислят се за остроумни, а всъщност са много смешни.

137

Анонимен

преди 2 години

ПП=Почваме подмяна.

136

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден Божи трябва да се удрят с лопатата по главите Гербавите крадци,докато накрая бъде закопчан и дебелият им тлъст вожд Крадлив- Буцан!

135

АМИИИИИИИИИИИИ

преди 2 години

ТОЗ МЛАДОК НЕ ЗНАЕ НА КОИ СВЯТ Е НО ТОВА Е ЦЕЛТА ДА Е ФИГУРАНТ ДА ГО КОМАНДОРАТ КАКТО СИ ИСКАТ

134

Примитиви

преди 2 години

Ако тотото е хранилка тогава е ясно защо толкова напират да се докопат до нея. Така ли е, или не? Променените защо бързат? Преди всичко да налапат кокала преди да паднат и второ да изпълнят волята зад океана да набутат макетата в ЕС. Никак не бързат обаче да компенсират хората и бизнеса.Това може и да почака. Лошото е обаче, че Герб нямат силен парламентарен лидер и са го ударили на джавкане.Криза на лидерство и у нас и у Европа. Посредствени кариеристи навсякъде. Къде е Раковски, къде е Левски?

133

Анонимен

преди 2 години

Къде на 32 години депутат ще ми става, че и шеф на най-богатото държавно предприятие ще го слагат? Че той до вчера още лъскаше баст*уна пред телевизора, сега шеф на тотото го правите.

132

Между другото..

преди 2 години

От страни се вижда следното: Новата власт се добира до хранилките, като единствена и основна цел! Тотално са забравени обещанията като"След като спрем кражбите, ще има пари за 3 магистрали,Ще правим 5-6 моста над Дунав и 3 тунела,Няма да вдигаме данъците(това абсолютно няма как да стане=опашата лъжа)"! От страни изглежда, че ВЕЧЕ много се краде! Също така се вижда и то МНОГО ЯСНО, че няма да изпълнят грам от обещанията си! Всичко е една огромна лъжа, за докопване до държавните Ясли на гладните!!

131

Алекс

преди 2 години

Кранчето спря,но има много пълни чекмеджета.Скоро суша не се очаква.Ще се плаща на *** и ще гледаме Тиквун всекидневно.

130

Учуден

преди 2 години

БКП,БСП от,качалките и всичките им производни,докога ще дрънкате и ще се оправдавате с Борисов и ГЕРБ,след като се вижда,че назначавате партийната си номенклатура уж да променяте нещо,а то е да подменяте хора назначени с конкурс и работещи почтенно и добре за интересът на държавата?!Все Герб ви виновни и то защо?!Щото ви лъсват голите,огладнели от 10 годишна абстиненция за власт за,дници ли?!До днес Хемус щеше да е почти готова,а вие не можете да боядисате готовите участъци?!Ровите като св,ине?!

129

ГЛАДНИ СА..

преди 2 години

войниците на шапкаря. ..

128

Анонимен

преди 2 години

До *** 153 На нас не ни трябва бойко. На вас, ако ви трябва, той нали ви е партиен лидер, така че не ви липсва :)

127

КОРУПЦИЯТА-РАДЕВ

преди 2 години

ДЕН СЛЕД ДЕН...... ЧАС ПО ЧАС.....

126

алов

преди 2 години

Отставка и да се връща Бойко поне имаше много калинки

125

Анонимен

преди 2 години

До Вуте 152 Ами, то пак тиквите поддържат нивото ниско :) Преди бяха недосегаеми управляващи, сега са врещяща опозиция. Само за работа никакви ги няма.

124

Вуте

преди 2 години

Ако хан Аспарух можеше да види, какво става в днешна България и това в най-високият ѝ орган на управление, щеше да се откаже от България. По време на тиквата нивото беше ниско, ама сега тия, със завидно темпо копаят надолу.

123

Анонимен

преди 2 години

До 1 148 Не можете вече нищо да подавате, само да поемате, гербав :) Отминаха онези времена, в затвора ще си ги спомняте с въздишка :)

122

Анонимен

преди 2 години

И тоя ли е от дружинката на Киро Тайното или само на гелосаното министърче?

121

Анонимен

преди 2 години

МВР има възможност да разследва и да прескочи прокуратурата, освен това имаме и европейска прокуратура, която може да бъде сезирана, както и ОЛАФ, нали не сте селски иддиоти, за да ви баламосват троловете на Прокопиев.

120

факт

преди 2 години

Изчегъртат ли мутрите и калинките на герб от държавата, край с герб....