240

М даааа

преди 2 години

С машините на Мадуро мога да водя с колкото си искам...

239

аз

преди 2 години

Браво. Освен тока ако спрат и водата. Ще дигнат още. Да живее продължаваме промяната. И президентът Радев!

238

Ббб

преди 2 години

ПП,може и да е влезе в парламента,на следващите избори!

237

Анонимен

преди 2 години

Такива проучвания се правят поне след 3 месеца. То е ясно, че политическите нагласи не са се променили. Но ако до два три месеца няма видими резултати дупе да им е яко на новите управляващи. Тогава може да видят кон боб ядели.. Едно е видимо вече, че управлението на страната мина от твърдата мъжка ръка към меката китка

236

Анонимен

преди 2 години

Кой ще гласува за киро гея

235

Анонимен

преди 2 години

Това е мушенгия,платена от същите, които плащаха и в Ютуб за рекламите на Киро по изборите.

234

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

При избори партията на безпартийните взима 100%, а за сегашните партии никой няма да гласува още по-малко народ ще гласува на каквито и да са изборите, но все още не се е създала партията на безпартийните така,че който може да емигрира

233

Пепито

преди 2 години

Не бе , обикновен човек съм си !

232

Пепито

преди 2 години

Ба . и колко гербаджии е имало !Не ви ли е срам ,кръдеца вика дръжде крадеца !

231

Хайде

преди 2 години

...бе милички, една година "чегъртане", а доказателства и за пет лева не сте намерили! Само евтина помия ..Тиква, Тиквун, Боко, Бай Ставри, Чекмеджан...? Само това ли е в плиткото въображение! Или сигурно чакате Чашков да изтрезнее, че да изкара нови доказателства! Най-вероятно ще ги пази за новите избори!

230

.

преди 2 години

През 2013 г. мафията успя да свали ГЕРБ от власт и дза си назначи правителство на Орешарски.Само за 11 месеца БВП спадна с 5 милиарда, фалираха и КТБ - още 5 милиарда и се наложи 2-3 г. да говорим за постни пици. Контрареволюцията на предателя радев започна преди 18 месеца, а негови правителства са на власт вече 9 месеца.Ако не ги изритаме още половин година не постна пица, никаква няма да има.

229

Вижте снимката !

преди 2 години

Той е писал статията.

228

1

преди 2 години

Такава е картинката когато се гласува с мъдуровските машинки.Ако се гласува,както в подредените бели държави с класическите хартиени бюлетини, харвардските измамници няма да минат и 4 % . Цялата чалгарско - протестна пас мина ще бъде изритана от властта. Но каквото и да правят лавината на цените в най-скоро време ще изпрати нормалните българи по площадите и тогава ще видим кой кого.

227

Атакист-чобанин

преди 2 години

Дайте за Атака!

226

Румен

преди 2 години

Аз ли съм глупава, или нещо не ми е ясно?? От всичките ми познати само две лелки, на възраст над 60 години, са гласували за ПППП, едната от тях и за Радев. пък радев "спечели" президентските избори, а ПППП направи кабинет с Чалгаря, Бойкикев и ж-жа Лъжа; за периода на едноличното управление на Радев цените на храни, енергоносители и горива се вдигнаха с 30%, при управленито на ПППП и & инфлацията скочи с още 10-15% и само за Декември успешно си разделиха 9 милиарда.... За каква подкрепа лъжете?

225

Анонимен

преди 2 години

Какви избори бе, изборите минаха. Стига с тия манипулации.

224

Габи

преди 2 години

Ако на българина му ударят едната буза, той веднага подава другата. Но това е показателно за бездушен народ, който преди години върна на трона никога не царувалия цар. Ако преди две години имаше такава инфлация всички платени от намиращи се в чужбина богаташи щяха да бъдат на площадите. Но сега когато никой не плаща за протести ще гладуваме, ще студуваме и ще аплодираме виновните за това.

223

Хъм...

преди 2 години

Резултата преди мораториума, за цената на тока. След това агенциите с подръчни средства ще им гледат резултатите, защото ще си изключат тока и без компютри! Мдааа!

222

Анонимен

преди 2 години

Ало новината е че кирчо си чати в гей сайтове в работно време.*** платени

221

ГАЛЪП на ДС/БКП

преди 2 години

са провели проучването в психиатрията в Курило-любимата на шапкаря...