9

Анонимен

преди 2 години

О, навремето, имахме един другар по биология, Биларев, който хвърляше ключовете за кабинета по нас, когато си говорихме в час или пък се занимавахме с нещо друго, и не го слушахме. С дневника по главите ни удряше, а сега с перце ги галят.

8

Анонимен

преди 2 години

Като вдигнаха заплатите ми *** и пульо мислят, че стават за учители , изкарат няква специализация и айде-учител.

7

Не можете да имате

преди 2 години

оценка на дисциплината!Знаете ли защо?!?!?!?Защото ще е субективна!И защото много често учителите сами озлобяват и деца и родители!За това трябва да се подходи по съвсем различен начин: да се премахнат оценките и класовете да се разделят на три групи(покриващи заложено ниво на знания, непокриващи и надскачащи),всеки ученик да се меcти в групите според нивото му и да се работи с всяка група индивидуално!Учителите да бъдат оценявани според постиженията си и от учениците!С други думи:екипна работа!

6

Преди години,

преди 2 години

Една стара учителка казала на бившия ми кум: Ако училището е трябвало да възпитава децата - щели да му казват не "Училище'", а "Възпиталище"! Но тъй като то е призвано да учи децата - за туй е "Училище"! Децата се и трябва да се възпитават в семейството, а не в училището!В Училището трябва да се надгражда, а не да се тъпче на едно място! Някои родители смятат, че Училището е Институцията, на която те могат да прехвърлят задълженията си! Пълна заблуда!

5

Анонимен

преди 2 години

Само в ТВУ-то ще ги оправят!

4

Няма такова животно

преди 2 години

Синдикати?

3

Анонимен

преди 2 години

Агресията сред учениците е най едрия плод на демокрацията,затова и във всички спортове ни бият като тъпан на сватба,младите не са научени на елементарни морални ценности..

2

Касиерка в LIDL

преди 2 години

Не само агресията с и "супер високото заплащане", 1400 лв. При нас старта в LIDL е 1600, и после индексация. Не отговаряш за *** идиотчета, чиито бащи са мутроиди с основно образование. Завършила съм педагогика, но от 6 години съм в тази верига, не съжалявам.

1

Ева

преди 2 години

а дано, ама надали